grafikde güzel oyunda güzel.sen yap yolla. herşey grafik değildir.(swos,abuzittinin maceraları vs.)
Sıra ile arkadaşlar yapıyoruz günü 24 saati uğraşmıyorum ki sadece 3 saaat uğraşıyorum günde quake 3 motoru kullanmak aklıma geldi'de pc render yapması konusunda zorlanıyorum Geçmişinden intikam alacak Emre
berbet grafikler ne bu ya ne zaman şöle adam gibi oyun yapacaz
Sky arkadaşım sen bazı odunların laflarını dikkate alma.Sen uğraşıosun emek veriosun eminim başaracaksın.
farc cry ve crysis
quote:
Orjinalden alıntı: :TAM35:
berbet grafikler ne bu ya ne zaman şöle adam gibi oyun yapacaz
Yardım edecek ileri düzeyde 3dmax 4d cinema bilen varsa yaparız dostum
Keşke herkes senin gibi en azından bunları yapabilse ama anlamıyoruz işte uğraşmıyoruz. Devam et kardeş başlamak önemlidir ama sonunu getimek içinde uğraş imkaanlar elverirse tabi.
Grafik detayları düzlettim daha'da devam edecek bulutlar artık paint ile çizilmiş değilçimlerde daha detay artacak
Çok fazla SS koyma, bazı arkadaşlar yakana yapışmasın kotamı yedin diye.
quote:
Orjinalden alıntı: Algol Perseus
Çok fazla SS koyma, bazı arkadaşlar yakana yapışmasın kotamı yedin diye.
Başlığa 'Kotalı kullanıcıların dikkatine' şeklinde ekleyebilir :)
Arkadaşım, azminden dolayı seni kutluyorum. Sakın bırakma ipin ucunu
Grafik açısından 16 milyon dolar bütçeli oyunlar (!) kadar iyi olmasada tek başına yapılan bir oyun için çok güzel tebrikler.
quote:
Orjinalden alıntı: SKY_YZK
Grafik detayları düzlettim daha'da devam edecek bulutlar artık paint ile çizilmiş değilçimlerde daha detay artacak
yerdeki çimler farcry ın düşük grafiklerinde ki gibi olmuş. biraz daha uğraşırsan farcry ın yüksek grafiklerini yakalarsın şaka bi yana oyun yapmak gerçekten zor ve uğraş isteyen birşey olsa gerek. sen böyle devam et mutlaka bişeyler çıkacaktır ortaya. arkadaşların da dediği gibi bunu yapmak bile bi başarı.
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Grafik açısından 16 milyon dolar bütçeli oyunlar (!) kadar iyi olmasada tek başına yapılan bir oyun için çok güzel tebrikler.
Teşekkür ederimBenimde onun kadar param var
quote:
Orjinalden alıntı: scientist8
quote:
Orjinalden alıntı: SKY_YZK
yerdeki çimler farcry ın düşük grafiklerinde ki gibi olmuş. biraz daha uğraşırsan farcry ın yüksek grafiklerini yakalarsın şaka bi yana oyun yapmak gerçekten zor ve uğraş isteyen birşey olsa gerek. sen böyle devam et mutlaka bişeyler çıkacaktır ortaya. arkadaşların da dediği gibi bunu yapmak bile bi başarı.
Farcry yandan yemişi benim'kiçalışmalar devam sahura daha var
Başarılar kardeş. Olumsuz yorum yapanlar önlerine hemen yeni nesil oyunlar gibi bir şey koymanı bekliyorlar anlaşılan. Mütahitten temeli olmadan 4 katlı ev istemek gibi bir şey bunların istediği. Durmak yok yola devam
quote:
Orjinalden alıntı: özzer
grafikde güzel oyunda güzel.sen yap yolla. herşey grafik değildir.(swos,abuzittinin maceraları vs.)
sen nasıl bir insan evladısın abuzittinin grafiklerine gül koklatmam
Gidip de elin ABD'lisi yaparsa tabi vururum. Çünkü o adam yıllar önce ne işler başarmış ve oyun piyasasının neredeyse tamamını elinde tutuyor. Yani bu Galatasaray'ın amatör küme takımından fark yemesine benzer. Ama Türkiye'de oyun piyasası adına ne var ki? Bir yerlerden başlanmalı; başlayanların da önü tıkanmamalı.
Senin mantığın şu; evinde kendi çabasıyla bir takım şeyler yapmaya çalışan adamdan, milyon dolarlık bütçeli ve bi ordu adamın görev aldığı Blizzard oyunu bekliyorsun. Ama yanlış...
Harita editörüyle en fazla mod yapılır. Kimse tam sürüm oyun yapıldığını iddia etmedi zaten. Önemli olan grafik motorudur. Kaldı ki arkadaş da açık kaynak kodlu dediğine göre grafik kodu kendi dizaynları. Tabi biz demiyoruz bu arkadaş tutacak bir şaheser yaratacak diye. Sadece destek olunsun istiyoruz. Her zaman diyorum; bundan 25 yıl önce bilgisayar görmemiş doğu-bloku ülkeleri oyun sektörüne girdi. Bizim çoktan girip yerleşmiş olmamız gerekirdi...
Oyun sistem gereksinimleri açıklandı
Pentium 3 ( 500 mhz ) onboard ekran kartı 32 mb 59 mb boş alan
oyuna bak yaw daha düşmanı göremedik
quote:
Orjinalden alıntı: macrolight
Oyun sistem gereksinimleri açıklandı
Pentium 3 ( 500 mhz ) onboard ekran kartı 32 mb 59 mb boş alan
oyuna bak yaw daha düşmanı göremedik
Ben 8MB ekran kartı ile Quake 2'yi rahat oynuyordum...