Şimdi Ara

İNTİKAM Kendi Capımda yaptım oyun (YENİ SS EKLENDİ)'KOTALI kullanıcılar dikkat (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler iğrenç ötesininde ötesi neyse işte ondan

Emeğine sağlık ama boşa gitmiş üzgün.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKY_YZK

Okuman yok galiba senin açık kaynak kodu ile yapıyorum dedim herhalde benziyecek. O kadar para verip aldın oyunların motorları sanki birbirinden farklı mı sanıyor sen

iyi yada kötü eleştirilerinizi bekliyorum diyosun. Kötü eleştiri yapıncada direk sinirleniyosun
  • Yeni başlık oldu galibaböyle devam ederse burasın kapamaların isteyeceğim Tam bitince tekrar acarım
  • tebrik ederim grafiklerin iyi olması beklenemez zaten işallah dahada geliştirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

Grafikler iğrenç ötesininde ötesi neyse işte ondan

Emeğine sağlık ama boşa gitmiş üzgün.gif

grafikler kötü eleştirilerine katılmıyorum. ilk 3d oyunları hatırlayanlar varsa görüntülerin nasıl olduğunu karşılaştırabilirler. ve o oyunlar için yüzlerce kişi uğraşıyordu belkide.
    önemli olan orjinal fikir varmı ortada ona bakarım o yüzden sorayım burda düşman kim bütün ss lerde score 0 suyla dağla taşla savaşmıyoruzdur heralde

• baslangıc asamasında olsanda ilerde cok daha iyi olacagına inanıyorum
    tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKY_YZK

Biliyorum eagle_f1 haklısın ama bi yorum alayım dedim ama o dedin oyun motoru çok gelişmiş benim'ki sadece basit yardım edecek arkadaşlar çıkar belki birlikte geliştiririz oyun motorunların fiyatları çoook yüksek bende düzgün bi motor yaparsam ki tek başım imkansız gibi bişey bu codları kapatacağım

Wolfenstein 3D'nin mi cok gelişmiş bir motoru var.Yapma arkadasım
    Tamam oyun cıktıgı yıl acaip tutuldu.Ama oyun sonucta bir MS-DOS oyunu ve çıktıgı yıl da "1991".openGL grafik motorunun QuakeIII ile cıktıgını dusunursek, daha fazla satması gereken bir oyundu Wolfenstein 3D.Ama dedigim gibi o oyunun zannettigin kadar "cok gelismis" bir grafik motoru yok arkadasım.
    Bu arada tek başına boyle bir iş cıkarmışsın helal olsun.Yaptıgım yorumu alay maksatlı alma.Sadece bir hatayı düzeltmek istemiştim.Bence de seni küçük görmeye çalısanları önemseme.Yoluna devam et.İnsallah oyunu daha fazla geliştirirsin de Türk oyun programcılıgı senin gibi girisimci arkadaslar sayesinde ilerler.Tebrik eder, başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 5 Ekim 2007; 21:25:56 >

• Teşekkür ederim
  • biraz daha emek versen daha iyi olabilirdi
  • bence vercegi kdr emek vermis bu bile fazla bana gore :D bence tek basına bi kisinin boyle bisey yapması cok gusel bisey kimse laf sokmasın adama helal sana
  • Aslında kötü yorumlarda arkadaşa birşey katıyor bence herkes programcı gözüyle bakıp yorum yazarsa arkadaşa bir faydası olmaz. Kötü yorum yapan arkadaşlar gerçekçi davranmış zaten onların yorumlarında iyileşme sağlarsan gerçekten iyileşme sağlamış olursun.
    Başarılar.
  • güsel çalışma düşman nerde düşman
  • dostum helal olsun.
  • cok cakma duruyo ama
    kendimi boyle bise yapıyo olarak dusunemiorum
    sabır lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Summ3r

güsel çalışma düşman nerde düşman

Hazırlıyorum Bir haftadır uğraşıyorum bazen kafayı yiyor düşman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKY_YZK -- 6 Ekim 2007; 14:44:26 >

• Düşmanlar hazırlandıSS gelecek
    YAkında
  • doom 3 koca bir ekip tarafından geceli gündüzlü 8 yılda mı 10 yılda mı ne çıktı.ben biliyorum bir arkadaş hazır grafik tasarımında ekrandan uçarak geçecek bir uçak animasyonu için neredeyse 1 hafta uğraşmıştı.
    millet bedava oyun almaktan her türlü directx motoruna uyumlu oyunlara alıştı.
    bu arada healt ve mana bar sanki elle çizilmiş gibi duruyor onun dışında bişey demeye gerek yok.
  • Tebrikler.Bu daha baslangıc zamanla cok daha iyilerini yaparsın arkadasın gerci iyi bir grafik motoru alsan süper olur ama cok pahalı iste
  • Ahhhh Ahhhhh daha dünki çoluk çocuk toplanmış yorum yapıyo
    Eskiden Ateri oyunları 2d idi bazı Amiga oyunlarımız 3d idi ve genede berbat grafikli idi

Valla çalışmaların süper gidiyor Ultima Online gibi bir oyunun bile bugün kaç player'ı bulunmakta
    Ben anlamıyorum nedir bu grafik düşkünlüğü niye hiç eğlence aramıyolar insanlar
    Bu işlere hiç girmedim ama biliyoruzki Unreal Motoru çok gelişmiş bir grafik motoru öneri olarak söylim onu kullanabilirsen yada yapılabiliyosa onla daha iyi şeyler başarırsın diye umuyorum

Düşünmek yapmanın yarısıdır işte böyle grafik manyağı insanlar yüzünden Türk oyun sektörü başlamadan bitiyo
    Herkes bir grafik tutturmuş gidiyo

Eğlence=Grafik değildir

• Vallahi ss lere baktıkça içim içimi yiyor dostum. Niye ben yapmıyorum diye. Tebrik ederim seni. Sen oyun yapımından anlamayanların yorumlarını dikkate alma. O çok güzel grafiklerin altında milyonlarca dolar ve 100 lerce kişilik ekip var. Sen devam et dostum. Emeklenmeden yürünmüyor. Yarın c+ kodu bilen birini bulursun. Ertesi gün 3dmax bilen biri sana yardım etmek ister. Böyle böyle toplanıp sonunda bugünlerin "intikam" ını alırsın merak etme. Emek senden destek bizden. Başarılar.

Saygılar...Gökhan...

Not: Engel olmadıkça yürümek anlamsızdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.