Şimdi Ara

İNTİKAM Kendi Capımda yaptım oyun (YENİ SS EKLENDİ)'KOTALI kullanıcılar dikkat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet herkez bu konu hakkında iyi veya kötü görüşlerin bekliyorum

Açık kaYNAK KODU OLAN Bİ MOTOR İLE HAZIRLANMAKTADIR

İNTİKAM Kendi Capımda yaptım oyun  (YENİ SS EKLENDİ)'KOTALI kullanıcılar dikkat

TEK KİŞİ BU KADAR ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKY_YZK -- 5 Ekim 2007; 14:02:42 >

• Grafikler üzerine yorum yapılmasını istiyorsan kötü.
    Emeğin için yorum yapılmasını istiyorsan tebrik ederim çok iyi,
  • Fark etmez istediniz şekli'de yapabilirsiniz size kalmış grafikler üzerine çalışyorum ve tek başımayım bunu göz önüne alın
  • Dostum 2007 yılındayız,wolfenstein 3d'nin grafikleri bile bundan iyiydi,birilerinin önüne sunmak için henüz çok erken bu oyunu
  • Biliyorum eagle_f1 haklısın ama bi yorum alayım dedim ama o dedin oyun motoru çok gelişmiş benim'ki sadece basit yardım edecek arkadaşlar çıkar belki birlikte geliştiririz oyun motorunların fiyatları çoook yüksek bende düzgün bi motor yaparsam ki tek başım imkansız gibi bişey bu codları kapatacağım
  • textureler half life'ın motorundan. bence sen git cs mapları yap. oyun işine hiç girme
  • Okuman yok galiba senin açık kaynak kodu ile yapıyorum dedim herhalde benziyecek. O kadar para verip aldın oyunların motorları sanki birbirinden farklı mı sanıyor sen
  • Cesaretini kırmayın adamın yau. Şu kendi bindiği dalı kesme olayı bi bizim ülkemizde mevcut zaten. Elin 20 yıl önce bilgisayar görmemiş Çek'i gider oyun yapar, bravo deriz; bizim ki yapınca yerden yere vururuz.

@ SKY_YZK

Devam et dostum. Er yada geç bir şeyler çıkar elbet. Bu arada arkadaşların dediği gibi grafikler o kadar kötü değil. Sadece kaplama -texture- hataları var sanırsam. Sen CS modu yap diyenlere kulak asma; bu yolda devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKY_YZK

Fark etmez istediniz şekli'de yapabilirsiniz size kalmış grafikler üzerine çalışyorum ve tek başımayım bunu göz önüne alın

Demek istediğimiz yorumu yapabiliriz .Oyunun adını piksellerin intikamı olarak değiştielim önce sonra... :).Şaka bir yana kolay iş değil.Çok daha iyi işler çıkartırsın umarım.Başarılar arkadaşım..
  • bunu yapamayacak bi sürü insan var bu açıdan kutlarım. grafikler tabiki çok kötü ama kendini geliştirmen açısından yararlı tabiki
  • başarılar kardeş
  • grafikler kotu ama eminim zaman gectikce bu oyunu guzellestireceksin
  • arkadaşlar uşağın şevkini kırmayalım. adam yapmış işte. bişey yaparım ederim deil yaptım ettim..arkadaş yapmış etmiş. yapamaynlar var ne de olsa
  • test modu filan varmı onu indirsek merak ettim de
  • Grafiklere bak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

test modu filan varmı onu indirsek merak ettim de

Beta 3 Yayınlandı

Grafikler Kötü ...Ama O Kadar Uğraşmışsın Emeğin Var Ortada , Daha Fazla Çalışırsan Çok Daha İyi Olucaktır.Çalışmanda Başarılar

• tebrik ederim usta tam gaz dewam
  • açık kaynak kodlu motorlar var çok daha gelişmiş mesela quake 3 motoru ücretsiz opengl kütüphaneine uygun yayınlandı. onları kullanırsan daha iyi olur. böyle bir yere varamayabilirsin.
  • kusura bakmada biz bu oyunda neyin intikamını alıyoruz yaratık yok bir şey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

kusura bakmada biz bu oyunda neyin intikamını alıyoruz yaratık yok bir şey yok

hehehe süpersin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.