Şimdi Ara

İntikamımı, Hakkımı Aldım! [Yaklaşık 30.000 TL içerir] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
5.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

helal. ne isi kurdunuz acaba ?

Tebrik edenlere teşekkürlerimle. Arkadaşımla ortak fast food restoranı açtık. Eşim atandığından farklı bir ile taşındık (anne tarafım Çorumlu, Akdeniz'de bir ilden Çorum'a taşındık).

Bakın, kul kurar yaradan gülermiş... Eğer o kesintiye itiraz etmeyip şirketin %90'ı gibi yalaka olsaydım boynumu büküp oturacaktım. İki ay sonra %90 Vekil Müdürlüğe terfi edecektim. Ama terfimden yirmi gün sonra, eşim atandığı için EŞŞEK GİBİ istifa edecek, bir kuruş alamadan şehir değiştirecektim. Zaten borçluydum, daha da borçlanacaktım. Onurumu korudum ve karşılığını ziyadesiyle aldım..

bende çorumdayım hocam restaurant adı nedir

• ohh süper olmuş 2-3 kuruş için milletin ekmeğiyle oynamak nasılmış öğrenmiş oldular ülkede birazda olsa adalet kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

Tebrikler Çorumda iş kurduysanız uğrayalım bi ara. Memleketimden insanlar görmek güzel

Bahabey Caddesi'nde İn Dürüm üstad.. Her zaman bekleriz

quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Tebrik ederim öncelikle.

İnşallah dediğiniz gibi şirket işe iadeyi kabul etmeyip o parayı verir.

Eğer şehir değiştirdiğiniz bilgisi varsa şirkette işe iadeyi kabul edip zaten gelmeyeceğiniz için alacğaınız paradan yırtabilirler.

Umarım şansınız yaver gider.

İşte onu kabul etmezler. Sebebine gelince, hem şirkette "dava açarak hakkını kazanan" bir yönetici istemezler, hem bu konuda bir örneği şirkette istemezler. Zaten işe iadeyi kabul ederlerse inadım inat, dükkandaki payımı ortağıma devredip Mersin'e geri dönerim, altı aya da eş durumundan hanımı Mersin'e geri çekerim. Olur biter

Hocam çok kararlı bi adamsın, dik duruşunun karşılığını da almışsın. Tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

@southbeachFL,
    Maalesef yargı süreci devam ettiği için şirket ismi veremem.

@mesutefe
    Mekanın adı İn Dürüm, her zaman bekleriz.

@hayati54,
    Ben ilk etapta vekalet ücretini (noterden öğrenebilirsiniz) ve mahkeme masraflarını (ya 400 ya 600 civarıydı) ödedim, tazminat aldığımda %15 avukat alacaktı. Kaybetseydim almayacaktı.

@Fight Club,
    Daha dur elime para geçmedi bile

hocam bana toplam harcadığınız masraf tutarı lazım.

Ortalama 1.000 diyelim gönlünüz olsun, ama o kadar yoktur. Net anımsamıyorum. Zaten notere gidip avukat vekaletname ücretini sorar ve üstüne 600 lira eklerseniz sonuca ulaşırsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

helal. ne isi kurdunuz acaba ?

Tebrik edenlere teşekkürlerimle. Arkadaşımla ortak fast food restoranı açtık. Eşim atandığından farklı bir ile taşındık (anne tarafım Çorumlu, Akdeniz'de bir ilden Çorum'a taşındık).

Bakın, kul kurar yaradan gülermiş... Eğer o kesintiye itiraz etmeyip şirketin %90'ı gibi yalaka olsaydım boynumu büküp oturacaktım. İki ay sonra %90 Vekil Müdürlüğe terfi edecektim. Ama terfimden yirmi gün sonra, eşim atandığı için EŞŞEK GİBİ istifa edecek, bir kuruş alamadan şehir değiştirecektim. Zaten borçluydum, daha da borçlanacaktım. Onurumu korudum ve karşılığını ziyadesiyle aldım..

bende çorumdayım hocam restaurant adı nedir

Mekanın adı İn Dürüm üstad, Bahabey Caddesi'nde..

• Hocam bende mersinliyimde hangi şirket bu gerçekten merak ettim isim vermeseniz bile ipucu verebilirmisiniz? Bu arada yıllar sonra adam akıllı bir konu açıldığını ve herkesin (neredeyse) ciddi olduğunu görüyorum gözlerim yaşardı

• Azminiz için tebrik ederim... Ayrıca Allah uzun ömerler versin ufaklığa...
  • Bu kadar inat sağlığa zararlı, adama kuytu köşede takıverirler emaneti mezar taşınada uc kuruş uğruna mok yoluna gitti yazarlar kimseninde umrunda olmazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun, şerefsizlere gereken ders verilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikat

Bu kadar inat sağlığa zararlı, adama kuytu köşede takıverirler emaneti mezar taşınada uc kuruş uğruna mok yoluna gitti yazarlar kimseninde umrunda olmazsın.

Merak etme Üstad, tedbirimiz var elbet..

@Cruiser33, üzgünüm bilgi veremem.
  • Helal olsun

• @Aytürk çorumda in dürüm favorilerimdendir :D dürümün yanında getirdiği turşular efsane :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: unhill

@Aytürk çorumda in dürüm favorilerimdendir :D dürümün yanında getirdiği turşular efsane :D

Teşekkürler, DH'den gelip rumuz söyleyene ikramımız olur elbette
  • tebrikler usta iyi yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

konud dışında adam akıllı bi konu okudum sonunda
    tebrikler kardeşim. iyi yapmışsın.
    hayrını gör

+1
  • Helal olsun hocam

• Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hacı, 5 ay evvel arkadaşımı işten haksız yere çıkarmışlardı ve dava açmıştı. Sonucu: 150 bin TL tazminat, hakkınızı her yerde arayın sonuna kadar.
  • Tebrikler vallahi... hala varsa böyle insanlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten helal olsun. hak her zaman yerini bulur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.