Şimdi Ara

İntikamımı, Hakkımı Aldım! [Yaklaşık 30.000 TL içerir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
5.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

quote:

Tebrikler Çorumda iş kurduysanız uğrayalım bi ara. Memleketimden insanlar görmek güzel

Bahabey Caddesi'nde İn Dürüm üstad.. Her zaman bekleriz

quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Tebrik ederim öncelikle.

İnşallah dediğiniz gibi şirket işe iadeyi kabul etmeyip o parayı verir.

Eğer şehir değiştirdiğiniz bilgisi varsa şirkette işe iadeyi kabul edip zaten gelmeyeceğiniz için alacğaınız paradan yırtabilirler.

Umarım şansınız yaver gider.

İşte onu kabul etmezler. Sebebine gelince, hem şirkette "dava açarak hakkını kazanan" bir yönetici istemezler, hem bu konuda bir örneği şirkette istemezler. Zaten işe iadeyi kabul ederlerse inadım inat, dükkandaki payımı ortağıma devredip Mersin'e geri dönerim, altı aya da eş durumundan hanımı Mersin'e geri çekerim. Olur biter

İlk iznimde aklımda olursa geleceğim. Ne tarafta kalıyor tam bilmem bahabey tarafını bayağıdır gelmiyorum çoruma ama orda doğup büyüdüm

Saat Kulesi'nden Çimento Fabrikası'na doğru çıkarken meşhur Lale Color'un (artık Turkcell oldu ama) ve Pirbaba Çamlığı'nın sağında kalan cadde, Paşa Bar'ın yanı..

pasa barın yanıysa kolay bulurum iyi iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Helal olsun ve umarım hayırlı olur o para bu arada ne işi merak ettim.

Minik bir restoran.. Ortaklık için ve -mecburen- araç almak için kredi çekmiştim, onları kapatacağım

hocam bu işi avukatla halletmiş olmalısınız , toplam ne kadar ücret ödediniz avukata ayıp olmazsa çok merak ettim.

bu arada en güzelini yapmışsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

quote:

Minik bir restoran.. Ortaklık için ve -mecburen- araç almak için kredi çekmiştim, onları kapatacağım

hocam bu işi avukatla halletmiş olmalısınız , toplam ne kadar ücret ödediniz avukata ayıp olmazsa çok merak ettim.

Mahkeme masrafları için 400 TL civarı bir ücret ödedim (600 de olabilir ama hatırlamıyorum). Avukatla da %15'e anlaştık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mahkeme masrafları için 400 TL civarı bir ücret ödedim (600 de olabilir ama hatırlamıyorum). Avukatla da %15'e anlaştık.

ayrıyetten vekalet ücreti ödemediniz yani. iki taraf için de karlı işlem olmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıyetten vekalet ücreti ödemediniz yani. iki taraf için de karlı işlem olmuş

Onu notere ayrıca ödedim ama kayda değer bir rakam değildi sanırım.

• tebrik ederim.
    umarım işlerin daha da iyi olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

helal. ne isi kurdunuz acaba ?

Tebrik edenlere teşekkürlerimle. Arkadaşımla ortak fast food restoranı açtık. Eşim atandığından farklı bir ile taşındık (anne tarafım Çorumlu, Akdeniz'de bir ilden Çorum'a taşındık).

Bakın, kul kurar yaradan gülermiş... Eğer o kesintiye itiraz etmeyip şirketin %90'ı gibi yalaka olsaydım boynumu büküp oturacaktım. İki ay sonra %90 Vekil Müdürlüğe terfi edecektim. Ama terfimden yirmi gün sonra, eşim atandığı için EŞŞEK GİBİ istifa edecek, bir kuruş alamadan şehir değiştirecektim. Zaten borçluydum, daha da borçlanacaktım. Onurumu korudum ve karşılığını ziyadesiyle aldım..

hocam öncelikle helal olsun. hakkınızı aramışsınız ve almışsınız da ama takıldığım bi nokta var. eğer eşinizin atanma durumu olmasaydı. hep orada kalacağınız kesin olsaydı o zaman napardınız ? iki ay sonra nasıl olsa vekil müdürü olacam diyip vekil müdürü olmayı mı beklerdin yoksa gene mahkemeye mi verirdin ?

• Abi harbiden kralsın, bravo
  • Helal lsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

quote:

Tebrik edenlere teşekkürlerimle. Arkadaşımla ortak fast food restoranı açtık. Eşim atandığından farklı bir ile taşındık (anne tarafım Çorumlu, Akdeniz'de bir ilden Çorum'a taşındık).

Bakın, kul kurar yaradan gülermiş... Eğer o kesintiye itiraz etmeyip şirketin %90'ı gibi yalaka olsaydım boynumu büküp oturacaktım. İki ay sonra %90 Vekil Müdürlüğe terfi edecektim. Ama terfimden yirmi gün sonra, eşim atandığı için EŞŞEK GİBİ istifa edecek, bir kuruş alamadan şehir değiştirecektim. Zaten borçluydum, daha da borçlanacaktım. Onurumu korudum ve karşılığını ziyadesiyle aldım..

hocam öncelikle helal olsun. hakkınızı aramışsınız ve almışsınız da ama takıldığım bi nokta var. eğer eşinizin atanma durumu olmasaydı. hep orada kalacağınız kesin olsaydı o zaman napardınız ? iki ay sonra nasıl olsa vekil müdürü olacam diyip vekil müdürü olmayı mı beklerdin yoksa gene mahkemeye mi verirdin ?

Üstad eşim iyi bir puan almamıştı. Ben Ekim ayında işten çıkarıldım,
    Hanımın tercih tarihi ise Aralık sonuydu. Yani "Hanım zaten atanacak" rahatlığı yoktu. İşten çıkarıldığımda eşimin atanacağına dair en ufak bir inancım yoktu. Tamamen bir göz karartması ve haksızlığa olan itirazdı. Bir de Veteriner Hekimi olduğum ve donanımlı olduğum için kendime güveniyordum. Ayrıca tüm planlarımı Mersin'de yaşamak üzerine kurmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 21 Kasım 2013; 3:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle boş olmayan konular görünce içim bir hoş oluyor hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

quote:

Üstad eşim iyi bir puan almamıştı. Ben Ekim ayında işten çıkarıldım,
    Hanımın tercih tarihi ise Aralık sonuydu. Yani "Hanım zaten atanacak" rahatlığı yoktu. İşten çıkarıldığımda eşimin atanacağına dair en ufak bir inancım yoktu. Tamamen bir göz karartması ve haksızlığa olan itirazdı. Bir de Veteriner Hekimi olduğum ve donanımlı olduğum için kendime güveniyordum. Ayrıca tüm planlarımı Mersin'de yaşamak üzerine kurmuştum.

valla helal olsun hocam. cidden takdir ettim.

• konud dışında adam akıllı bi konu okudum sonunda
    tebrikler kardeşim. iyi yapmışsın.
    hayrını gör
  • Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hll olsunda o iş yeri , bu idealistlikle işletirsen batar. Ya vergiden,ya işçiden, ya hijyenden ya da fiyatlardan olayı lehine çevirmen lazım.

Vergi olayı belediyene bakar,
    bu kadar anlattıktan sonra işçilerine şerefsizlik yapıcağını sanmam

Hijyen ve sağlıktan kısabilirsin , kilosu 10 liranın altında etler var.
    Yada direk fiyatlarda kazıklama yaparsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tebrikler Çorumda iş kurduysanız uğrayalım bi ara. Memleketimden insanlar görmek güzel

Bahabey Caddesi'nde İn Dürüm üstad.. Her zaman bekleriz

quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Tebrik ederim öncelikle.

İnşallah dediğiniz gibi şirket işe iadeyi kabul etmeyip o parayı verir.

Eğer şehir değiştirdiğiniz bilgisi varsa şirkette işe iadeyi kabul edip zaten gelmeyeceğiniz için alacğaınız paradan yırtabilirler.

Umarım şansınız yaver gider.

İşte onu kabul etmezler. Sebebine gelince, hem şirkette "dava açarak hakkını kazanan" bir yönetici istemezler, hem bu konuda bir örneği şirkette istemezler. Zaten işe iadeyi kabul ederlerse inadım inat, dükkandaki payımı ortağıma devredip Mersin'e geri dönerim, altı aya da eş durumundan hanımı Mersin'e geri çekerim. Olur biter

İlk iznimde aklımda olursa geleceğim. Ne tarafta kalıyor tam bilmem bahabey tarafını bayağıdır gelmiyorum çoruma ama orda doğup büyüdüm

Saat Kulesi'nden Çimento Fabrikası'na doğru çıkarken meşhur Lale Color'un (artık Turkcell oldu ama) ve Pirbaba Çamlığı'nın sağında kalan cadde, Paşa Bar'ın yanı..

pasa barın yanıysa kolay bulurum iyi iyi

• Helal olsun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık hocam,patronların geneli böyle oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.