Şimdi Ara

Into The Universe With Stephen Hawking

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım tek sezonluk 3 bölümden oluşan bir seri.uzaylılar,zaman yolculuğu ve evrenin hikayesini anlatıyor başlıklardan anladığım kadarıyla.uzun zamandır pc de olmasına rağmen anca dün zaman yolculuğuyla ilgili olan bölümünü izledim (43dk).beyler eğer ilginiz varsa mutlaka izleyin derim baya güzel bi belgesel olmuş.arada paradokslardan falanda bahsediyor ve 40 dk yı sadece zaman yolcuğuluğna harcadığından dolu dolu ve can sıkmıyor.

• Türkçe ses dosyası varmı bunun
  • altyazıyada razıyız ama ben bira bakmıştım altyazı yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar0011

altyazıyada razıyız ama ben bira bakmıştım altyazı yoktu

Artık var
  • bi daha bakıyım
  • Olağanüstü bir belgesel gerçekten. Uzayda yaşamla ilgili bir bölümünü izlemiştim. Harikaydı. Meraklılarına Morgan Freeman ile Evrenin Sırları adlı belgeseli de şiddetle öneririm.
  • O kadarda muhteşem bir belgesel değil.
    Sadece Hawking'in hayal dünyasını anlatan kısa üç belgeselden oluşuyor.
    Somut bilimsel bilgiler pek fazla yok. Kendisinin ifadesiyle "bilim kurgu" yapılıyor.
    Hawking'in fantazi dünyasını, gelecek ile ilgili hayallerini, umutlarını falan filan konu ediniyor daha çok.
    Arada bir kuantum, izafiyet, uzay-zaman gibi terimlerde geçiyor elbette ki.

Demem o ki beklentilerinizi fazla yükseltmeye gerek yok. O kadarda "muhteşem" değil.
    Şahsen çok daha doyurucu bir belgesel beklediğim için hayal kırıklığına uğradım.
    Özellikle Hawking gibi ismi olan birinden. 2 bölüm izledim son bölümü henüz izleyemedim.
    Bilimsellikten öte bana daha çok "biraz daha para nasıl kazanabiliriz" mantığı ile çekilmiş gibi geliyor.

Bu türe meraklı olan arkadaşlar için daha doyurucu bir belgesel önereyim ben:http://forum.donanimhaber.com/m_11212154/tm.htm

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 29 Mart 2012; 22:14:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link Alabilir miyim acaba , Alt yazılı olanından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Link Alabilir miyim acaba , Alt yazılı olanından ?

Altyazı burda:http://divxplanet.com/sub/m/25341/Into-the-Universe-with-Stephen-Hawking.html

Belgesel için link istiyorsanız o yasak forumda.
    Muhtelif yerlerde bulursunuz zaar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Link Alabilir miyim acaba , Alt yazılı olanından ?

Altyazı burda:http://divxplanet.com/sub/m/25341/Into-the-Universe-with-Stephen-Hawking.html

Belgesel için link istiyorsanız o yasak forumda.
    Muhtelif yerlerde bulursunuz zaar.

Çok teşekkür ederim , paylaştığınız için.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:10:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.