Şimdi Ara

INTO THE WEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu topic i bulamadim, daha geçen hafta açilmisti halbuki.... ikinci bölümün müthis oldugunu yazacaktim, simdi izledim 2.ci bölümü, gerçekten olaganüstüydü... ilk bölümden sikayet eden arkadaslar eger bu bölümü izlemedilerse gerçekten çok sey kaçirdilar... bu bölüm kendi içinde bi film gibiydi adeta...

• slm ben de izliyorum ve kesinlikle haklısın 2. bölümü süpperdi...
  • güzel bir dizi gerçekten, ben de izledim ilk iki bölümü pazar günleri. herbiri reklam dahil 2 saat sürüyor, uzun metrajlı dizi ve iyi yanı öyle hemen bitmemesi. bildiğim kadarıyla 50milyon dolarlık bir bütçeyle yapılmış.
    konusuna gelince, kızılderililerin kendi topraklarından beyaz adamlarca sürülmesi ve bunu her iki tarafın bakış açısına göre anlatmaya çalışmış spielberg.
  • ben gece iziliyorum tekrarini, böylece reklam kesintisi olmadan seyredebilirsiniz sizde sadece bir kez ara weriyo, o da 1 dk falan... tekrari ayni gün saat 01:00 de...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: r7bertpires

ben gece iziliyorum tekrarini, böylece reklam kesintisi olmadan seyredebilirsiniz sizde sadece bir kez ara weriyo, o da 1 dk falan... tekrari ayni gün saat 01:00 de...

ayrıca perşembe günleride tekraralanıyo 22:00 da
  • ciddeeeen müthiş bi dizi, ama çok hızlı ilerliyo adamın ilk bölümde kızı oldu ikinci bölümde kız 16-17 yaşına geldi, dizi bitene kadar adam 80 yaşına gelir heralde ama harika bi dizi izlemeyenler mutlaka izlesinler dicem ama ilk bölümleri kaçırdılar bi kere ya bi de ben pazarları gece 01deki tekrarını izliyom, hiç reklam koymuyolar, koydukları tek reklam da 10 saniye sürüyo. tamam reklamları sevmeyiz de arada lazım oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peshhmerge -- 19 Ağustos 2005, 14:42:34 >
  • hangi kanalda bu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de bu diziyi izlemeye çoğu kez niyetlendim ama bi türlü fırsat olmadı bana bi bilgi werrseniz sewincem...nası bi dizi bu anladııım kadarııla ''PÖRFEKTO'' ama daa ayrıntılı bilgi werrseniz sewincem:D
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3759879/tm.htm

Kilitleyeyim oradan devam edelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.