Şimdi Ara

Into The Wild (2007) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
2
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Bu filmde adamın tanıştığı kızla gidip yeni bir hayat kurmasını cok beklemiştim . Sonu cok acikliydi.

eğer öyle bi senaryosu olsaydı film sinema tarihinin en büyük fiyaskolarından biri olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Bu filmde adamın tanıştığı kızla gidip yeni bir hayat kurmasını cok beklemiştim . Sonu cok acikliydi.

eğer öyle bi senaryosu olsaydı film sinema tarihinin en büyük fiyaskolarından biri olabilirdi.

Hikaye gerçek olduğu için öyle birşey yapamazlardı zaten.

• Bende zamanında böyle seyler düsünmüstüm.Aynı yazarlar aynı sözler.Zaten o yazarları özellikle jack london'u okuyup da öyle seyler düsünmemek cok zor.Adam kendine yazık mı etmis tartısılır ama en azından istedigi hayatı yasadı.
  • Hayatımı değiştiren film... Harika tek kelimeyle.
  • Bu filminde büyük bir etkisiyle bu forumdan bir arkadaşla ege kıyısını baştan aşağı Antalya'ya kadar otostopla gezdim. Bu yolculuk ileride yapacaklarımın bir başlangıcı, temeli oldu. İnanın azıcıkta olsa o hayatı yaşayınca insan anlıyor Chris'in neler çektiğini. Huzur içinde yat Christopher McCandless.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Into.the.Beauty -- 14 Temmuz 2012; 11:29:05 >
  • Hayatımı , kışımı yazımı hayatımı göçebe hayata dönüştüren film.

up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 21 Haziran 2013; 4:26:36 >
  • Süper filmdi, 2 hafta önce izledim
  • Madem bu kadar iyi alalım listeye
  • Eddie Vedder'ın seside filme ayrı bir güzellik katıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen bulunduğun yeri terk etme hissi uyandıran film.
  • Harika bir başyapıt..
  • Harikaydı. Favorilerimdendir. Doğaya, özgürlüğe, toplumun saçma koşuşurturmasına bakış açımı değiştirdi. Üniyi kırıkkalede okumuştum iyi ki de okumuşum diyorum. Arkadaşlarla çevre ilçelere ve köylere otostop çekerken yol kenarında yürüyüp anadolu bozkırının doğallığını seyretmekten aldığım zevki anlatamam. Ayrıca Eddie Vedder´in sesinden müzikleri de güzeldir. Hala arada açar dinlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Bu film aslında kendimi yollara atıp yalnız takılma hissinden çok birlikte olmanın, mutluluğu birlikte paylaşmanın gerekliliği hissini verdi bana. Belki çok çok iyi bir film değil, ama akılda kalıcı bir film.

Aslında filmin önermesi de budur. Sonunda dikkat edicek olursanız günlüğüne "hayat paylaşmaktan geçer" gibi bir şey yazıyor. Yani yaptığı şeyin, daha doğrusu yalnız ve inziva halde yaşamanın hata olduğunu düşünüyor. Bunların birileriyle paylaşılması gerektiğinden bahsediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: STEPHEN_KinG

quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Bu film aslında kendimi yollara atıp yalnız takılma hissinden çok birlikte olmanın, mutluluğu birlikte paylaşmanın gerekliliği hissini verdi bana. Belki çok çok iyi bir film değil, ama akılda kalıcı bir film.

Aslında filmin önermesi de budur. Sonunda dikkat edicek olursanız günlüğüne "hayat paylaşmaktan geçer" gibi bir şey yazıyor. Yani yaptığı şeyin, daha doğrusu yalnız ve inziva halde yaşamanın hata olduğunu düşünüyor. Bunların birileriyle paylaşılması gerektiğinden bahsediyor

aynen... ve hatta bu sebeple filmin sonunda büyük bi düş kırıklığı yaşamıştım ve cesaretim kırılmıştı.

• İnsanı alıp başını gitmeye cesaretlendiren, sonunda ise, o cesareti kıran bir film. Zordur insanı 100 dakika içinde 2 şeye ikna etmek... Güzel filmdi.
  • Yeni izlemek nasip oldu.Film gerçektende çok iyi.Bir başyapıt olmasada izlenmesi gereken bir film.Bundan sonrası filmin içeriğiyle ilgili;

'mutluluk ancak paylaşıldığı zaman gerçektir' ve 'gerçek ismiyle' gibi vurgulanan cümlelerden chrisin son zamanlarında pişmanlık duyduğu çok açık gözüküyor.Doğanın güzelliğine sadece yönelip insan öğesini atlamasından kaynaklanan bir pişmanlık.Aslında filmde sadece örnek alınması gereken chrisin hayatı ve seçimleri değil;onun seçimleri ve pişmanlıkları yanında yönetmeninde filmde anlatmak istedikleridir.
    filmin sonundaki,mutlu bir hayat yaşadım cümlesi de aslında bizi üzmemek için bir kalkan gorevi falan olusturmuyor.Mantıklı acıdan dusunursek aile sorunları ve baskısı altında gecen 20-21 yıllık hayatının sonunda,2 yıllık bir macera sonucu hayatı sona eriyor.23 yıl yarım kalmış bir hayat demek.Bunun yanında ailesine kızgınlıgı oldugu ıcın onları atlasak bile onun için değerli olan insanları veya ona değer vermiş insnları (yaşlı adam ve hippi çift) düşünmeden haraketler etmesi beni kızdırmadı da değil.Chris'in bazı psikolojik sorunları olmadığını söylemekte yanlış olur.

• Film güzeldi de

alaska gibi bir yerde nasıl aç kalıyorsun be adam o kadar doğa görmüş adamsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Film güzeldi de

alaska gibi bir yerde nasıl aç kalıyorsun be adam o kadar doğa görmüş adamsın.

Alaska diyosun daha ne olsun.Her yer kar,buzul.Zaten geyiği de mundar etti.Haketmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: 8x4

İçinde bulunduğun duruma şükretmeni sağlayan,hele filmin sonu seni çok etkileyecek bir film.

mesaj yanlış adam zaten başta zengin ailesi yeni araba falan alıyor

sonrasında parayı istemeyen biri olduğu için parasınıda yakıp doğaya gidiyor

filme gelirsek emile hirsch'in oynadığı her filmi izlerim buda mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: 8x4

İçinde bulunduğun duruma şükretmeni sağlayan,hele filmin sonu seni çok etkileyecek bir film.

mesaj yanlış adam zaten başta zengin ailesi yeni araba falan alıyor

sonrasında parayı istemeyen biri olduğu için parasınıda yakıp doğaya gidiyor

filme gelirsek emile hirsch'in oynadığı her filmi izlerim buda mükemmel

Yanlış konuya mesaj ve The way back ile karıştırdım,özgürlük yolu ikisi de :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.