Şimdi Ara

Into The Wild (2007) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Ula böyle filmler izleyince adamın yaşayası kalmıyor şerefsizim.Bi adamın hayata bak bi de bizim yaşadığımız hayata bak.

Aynen , herşeyi bırakıp dağlara çıkasım geliyor Birde böyle gerçek hikayeden uyarlanan filmleri izleyince daha çok etkileniyorsun , aynı şekilde ''127 Hours'' ta beni etkilemişti konularıda benzer.

Ultimate Survival'ı bilmiyorsan izlemeye başlamalısın hocam kesinlikle.Filmle ne alakası var bilmiyorum ama dağlara çıkasın geliyorsa izlemen lazım.Şuana kadar gördüğüm en bilgili insandır Bear Grylls.

Valla şeytan diyor çık git yaşa hayatını ama şahsen ben çıksam en fazla 2 gecelik ömrüm olur yani

Bir bakiyim hocam tavsiye için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

yalnız benim kafama takılan bi kısım var.. şimdi bu adam ölmüş.. ee nasıl bu kadar detaylı biliyorlar yaşadığı şeyleri.. sadece birileriyle yaptıkları değil tek başınayken ne konuştuklarını bile biliyorlar ve adam görünüşe göre günlük tutan biri değil.. sadece günün başlıklarını atıyor..

ya yaşadığı iç buhranlar, kişilik sorunları, kendi ile çelişmeleri vs senaristlerin elinden çıkmadır büyük ihtimalle. zaten bu kişiliğe sahip birinin daha çıkıp yalnız kaldığında kendi içinde yaşadığı şeyleri tahmin etmesi pek zor olmaz bence...
  • Bence insanlar bu filmi izledikçe kendilerinden birşeyler buluyorlar, haliyle bu da filmi çekici kılıyor. Güzel filmdi gerçekten, özgür ruhlu bireyler önden buyrun. Tekrardan izleyelim.
  • Bu filmle ilgili olabilir diye yazıyorum , meraklı arkadaşlara her çarşamba 21:00 de Ntv'de ''Doğada Tek Başına'' adlı program yayınlanıyor. Programda zorlu şartlarda doğada hayatta kalmanın yollarını göstemeyi ve doğayı tanımayı amaçlıyor.
  • quote:

Bu filmle ilgili olabilir diye yazıyorum , meraklı arkadaşlara her çarşamba 21:00 de Ntv'de ''Doğada Tek Başına'' adlı program yayınlanıyor. Programda zorlu şartlarda doğada hayatta kalmanın yollarını göstemeyi ve doğayı tanımayı amaçlıyor.

Arkadaş Ultimate Survival'i bilmiyor galiba Sen asıl program nedir görmemişsin arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Bu filmle ilgili olabilir diye yazıyorum , meraklı arkadaşlara her çarşamba 21:00 de Ntv'de ''Doğada Tek Başına'' adlı program yayınlanıyor. Programda zorlu şartlarda doğada hayatta kalmanın yollarını göstemeyi ve doğayı tanımayı amaçlıyor.

Arkadaş Ultimate Survival'i bilmiyor galiba Sen asıl program nedir görmemişsin arkadaş

Kablolu tv vardıda izlemedikmi , netten bakıcam bu kadar övgüden sonra

• Arkadaşlar bu filmi izlemedim ama çok olumlu yorumlar var.İzlemessem çok şey kaçırırmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Arkadaşlar bu filmi izlemedim ama çok olumlu yorumlar var.İzlemessem çok şey kaçırırmıyım?

Bence izle ufkun genişler . Para , mevki gibi şeylerin bazen hiçbirşeye yaramadığını anlarsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Kablolu tv vardıda izlemedikmi , netten bakıcam bu kadar övgüden sonra

İzle bence pişman olmazsın. Adam dünyanın dört bir yanına gidiyor. Çok sıcak yerler(çöller vs), çok soğuk yerler(kutuplar vs) gidiyor hatta çok soğuk sulara atlıyor. Adam köpek balıklarıyla, timsahlarla vs mücadele ediyor. Adam dayanıklı, güçlü, bilgili ve zeki.

• Eddie Vedder acayip dinlendiriyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

Eddie Vedder acayip dinlendiriyor ya.

+ 1 adam yorgunluğu stresi alıp götürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

Eddie Vedder acayip dinlendiriyor ya.

+ 1 adam yorgunluğu stresi alıp götürüyor

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son geçen yaz izlemiştim sanırım. İnsanı derin düşüncelere daldırıyor.
  • izlemeyi düşünüyorum ama izlenmeye değer bir film mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

izlemeyi düşünüyorum ama izlenmeye değer bir film mi acaba?

Kesinlikle evet!
  • İzlemeyi düşünüyorum, ama ne zamana sıra gelir, bilmiyorum.

• Bu filmde adamın tanıştığı kızla gidip yeni bir hayat kurmasını cok beklemiştim . Sonu cok acikliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad135

İzlemeyi düşünüyorum, ama ne zamana sıra gelir, bilmiyorum.

izlediğinde başını duvarlara vuracaksın neden daha önce izlemedim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Bu filmde adamın tanıştığı kızla gidip yeni bir hayat kurmasını cok beklemiştim . Sonu cok acikliydi.

hocam kızla hayat kursa doğaya ihanet etmiş olurdu.sonu dediğin gibi acıklıydı çok üzülmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

quote:

Orijinalden alıntı: ad135

İzlemeyi düşünüyorum, ama ne zamana sıra gelir, bilmiyorum.

izlediğinde başını duvarlara vuracaksın neden daha önce izlemedim diye

Aynı şey Inception için olmuştu, herkes muhabbetini yapınca izleyesim gelmedi. Çok sonra izledim ve çok beğenmiştim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.