Şimdi Ara

Into The Wild (2007) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevdigim bir tarz ama beni icine cekemedi maalesef.
    pek sevmedim ve abartıldıgını düşünüyorum

tam olarak dogayla iç içe olamadı bence
  • İzlerken bir sahnesinde bile sıkılmadım.Tekrar izlesem yine sıkılmam.Mükemmel bir film.
    Ayrıca film bittikten sonra bunları ben yapsam neler olur diye de bayağı bir düşündüm.
  • filmi izlerken; karakterin amacnının kendini tamamıyla doğaya verip, mağara adamı veya tarzan gibi bir hayat yaşamak olmadığını, doğada yaşamanın aradığı şeylerin sadece ufak bir bölümü olduğunu iyi anlamak gerek. bazı arkadaşlar bunu anlayamayıp farklı beklentilere giriyolar; hayvanlarla cebelleşme, ağaçların üzerinde uyuma falan gibi sahneler bekliyorlar gözlemlediğim kadarıyla filmin içerdiği anlamlar, sadece doğa yaşamı değil, bundan çok daha derin... "hayatımda izlediğim en iyi film" dediğim filme, haksız şekilde olumsuz eleştiri yapılınca zoruma gidiyo ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 24 Ağustos 2011; 3:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

yeni izledim filmi.. çok güzeldi.. ama sonu da çok üzdü keşke böyle sonuçlanmasaydı.. sıkıldığınız yerler oluyor ama gerçekten izlemeye değer bir film..

Adam geri dönmek istemiş ama nafile. Adam göz göre göre
  • yalnız benim kafama takılan bi kısım var.. şimdi bu adam ölmüş.. ee nasıl bu kadar detaylı biliyorlar yaşadığı şeyleri.. sadece birileriyle yaptıkları değil tek başınayken ne konuştuklarını bile biliyorlar ve adam görünüşe göre günlük tutan biri değil.. sadece günün başlıklarını atıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 24 Ağustos 2011; 10:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

yalnız benim kafama takılan bi kısım var.. şimdi bu adam ölmüş.. ee nasıl bu kadar detaylı biliyorlar yaşadığı şeyleri.. sadece birileriyle yaptıkları değil tek başınayken ne konuştuklarını bile biliyorlar ve adam görünüşe göre günlük tutan biri değil.. sadece günün başlıklarını atıyor..

Filmde okadar günlük tuttuğunu göstermezler ama illaki birşeyler yazmıştır. Ne konuştuğu konusu bence bilinemez oraları kendi kafalarından yazmışlardır filmi yapanlar

• E orada senarist döktürüyor elbette.
  • izleyeli baya oldu ama hakkatten farklı filmdi..herkesin izlemesi lazım..harkulade bi yapıt
  • Bu film aslında kendimi yollara atıp yalnız takılma hissinden çok birlikte olmanın, mutluluğu birlikte paylaşmanın gerekliliği hissini verdi bana. Belki çok çok iyi bir film değil, ama akılda kalıcı bir film.
  • Çok güzel bir film. Senaristler sonunu iyi bitirmiş. Ayrıca herkesin izlemesini tavsiye ederim.
  • Herkese tavsiye ederim şuan da çok garip duygular içindeyim.

• Izleyen, izlemeyen herkese tavsiyem Eddie Vedder Into The Wild Soundtrack albumunu indirin.

Hepsi birbirinden guzel, derin sarkilar var.
  • Yorumları okuduktan sonra cok büyük beklentilerle kült bir film izlemek üzere Tv'nin basına oturmuştum ama malsef hayalkirikligi oldu. Belki de bana hitap etmiyor. Piyasada pek cok filmden bir gömlek üstün ama aldığı yorumların hakkını bence veremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianfresco

Izleyen, izlemeyen herkese tavsiyem Eddie Vedder Into The Wild Soundtrack albumunu indirin.

Ankaranin trafiginde arabada iyi gidiyor muzikler ben de cok severim bu albumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

quote:

Orijinalden alıntı: Gianfresco

Izleyen, izlemeyen herkese tavsiyem Eddie Vedder Into The Wild Soundtrack albumunu indirin.

Ankaranin trafiginde arabada iyi gidiyor muzikler ben de cok severim bu albumu

demin kahvaltı yaparken ne dinlesem diye aranıyordum telefonda sonra karıştır modunda 1300 küsür şarkıdan Setting Forth geldi-ilk şarkı- albümü öylece dinledim, sonra foruma girip cevaplanmış mesajlarıma bakarken başta bu mesaj çıktı ilginç gerçekten

• İzleyeli bir kaç sene oldu bu filmi...sadece sahip olduğu malzemeyi hiç bir şekilde iyi kullanamamış olduğunu hatırlıyorum...
    müzikler, görüntü,kurgu ve doğa görüntüleri çok ama çok kötüydü....halbuki iyi bir yönetmenin elinde bir başyapıt olabilirdi bu film...
    ama hikayesi çok igi çekici orası ayrı...
  • güzel film...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

İzleyeli bir kaç sene oldu bu filmi...sadece sahip olduğu malzemeyi hiç bir şekilde iyi kullanamamış olduğunu hatırlıyorum...
    müzikler, görüntü,kurgu ve doğa görüntüleri çok ama çok kötüydü....halbuki iyi bir yönetmenin elinde bir başyapıt olabilirdi bu film...
    ama hikayesi çok igi çekici orası ayrı...

şaka mı yapıyorsun anlayamadım. kötü film görmesek yutturacaktın yani.
  • Daha yeni izledim , biraz uzun olsada harika bir filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Ula böyle filmler izleyince adamın yaşayası kalmıyor şerefsizim.Bi adamın hayata bak bi de bizim yaşadığımız hayata bak.

Aynen , herşeyi bırakıp dağlara çıkasım geliyor Birde böyle gerçek hikayeden uyarlanan filmleri izleyince daha çok etkileniyorsun , aynı şekilde ''127 Hours'' ta beni etkilemişti konularıda benzer.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.