Şimdi Ara

Into The Wild (2007) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
11.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni etkileyen ve izledikten sonra neden daha önce izlememişim dediğim filmlerden biri.
  • Bu film yukarda da yazdığım gibi felsefemi oturmamı sağladı. Ama filmdeki eleman yalnız başına yaşamak için, ve bununla birlikte sorumluluktan kaçmak için o kadar şeyi yapıyor gibi geldi bana. Benim istediğim ise tüm dünyayı tek başıma gezmek dolaşmak. İkisi farklı şeyler ama yine de çok iyi bir filmdir. Müzikleri ise ayrı bir güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Beni etkileyen ve izledikten sonra neden daha önce izlememişim dediğim filmlerden biri.

Daha önceden filmi bilmiyor olabilir misin acaba ?
  • Film hakkındaki yorumlar güzel, Kristen Stewart'ı sevmesem de izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Squirrel

Film hakkındaki yorumlar güzel, Kristen Stewart'ı sevmesem de izleyeceğim.

Filmin çok az bir bölümünde yer alıyor zaten..
  • Yorumları okuyunca feci merak yaptım simdi.Tez elden bulup izlemem lazım.Emile Hirsch'de severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye

-Hayata bakışını değiştiren film oldu mu hiç?
    -Evet: Into The Wild

Hayata bakışımı destekleyen bir film oldu benim.Fazlasıyla...
    O adamda beni buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Beni nedense çok etkilemedi.

Modern hayat tamam sıkıcı ve boğucu. Ama bu cevap bu şekilde olmamalı bence. Yine aynı şeyi eleştiren Fight Club bence daha iyi bir cevaptı. Ondan kaçmak ve kendini ölüme mahkum etmek ne kadar mantıklı? :/ Yine modern eleştirisi olan Closer filmi çok güzeldi mesela.

Filmin bence en önemli noktası bu bazı kişilerde nedense hiç etki yapmıyabiliyor veya aşırı etki yapabilir

Bu kapağı görünce hala içimde değişik duygular oluşuyor
     Into The Wild (2007)

• quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Beni etkileyen ve izledikten sonra neden daha önce izlememişim dediğim filmlerden biri.

Daha önceden filmi bilmiyor olabilir misin acaba ?

Arşivimde vardı ama ha izledim ha izlicem diyim şuan olan birçok film gibi sonraya attığımdan dolayı.

• İzleyeli baya oldu güzel filmdir sonu acıklı bitti.
  • sağlam film
  • uzun zamandır izlemek istiyordum. Konusuna bakmadım hiç aslında etkileyen beni filmin afişi olmuştu. Yorumları ve replikleri gördükten sonra kesin izlemeliyim dedim bu gece izliyecem bakalım yorumları tekrar yazarım

Teşekürler
  • Çok şey beklediğim bir film konuya bile bakmıyorum birşeyler kaparım diye Fight club etkisi yapacak hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4BlueWolf

Çok şey beklediğim bir film konuya bile bakmıyorum birşeyler kaparım diye Fight club etkisi yapacak hissediyorum

Eğer hayatın boyunca birşey için çabalamadıysan o etkiyi yapabilir. Benim hayatımı değiştirdi.
  • İnanılmaz bir film. Bu çocuktan bu kadar kaliteli bir film ve oyunculuk beklemezdim açıkçası
  • Benimde hayatımda yer edinmiş özel filmlerden biridir Into the Wild... Kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasındadır, böyle bir efsaneyi herkesin izlemesi gerekir
  • Sean Penn bu filmi çekmek için Emile Hirsch'in 10 sene büyümesini beklemiş. Yine Emile Hirsch filmde oynayabilmek için 20 kilo vermiş. Ayrıca Eddie Vedder'in "Guaranted" şarkısı Altın Küre almış. :)

Bundan sonra Sean Pean film çekerse müziklerini Eddie Vedder yapsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 30 Haziran 2010; 17:44:13 >
  • Dün gece yine izledim.Harikaydı.
  • İzlediğim en iyi filmlerde ilkimi alıcak bir film oldu. Bir kaç noktası aykırı geldi açıkça söylemek gerekirse.

Ama insanın hayalinin , istediğinin peşinden koşması tüm duyguları silebilir , tüm arzularınızı yıkabilir. Sadece o hazzı tatmak için .
  • İzlediğimde ilk başlarda birşeyler anlamamış olsamda , ilk başlarda canımı sıkmış olsada biraz ilerledikten sonra filmin aslında benim içimdekilerini anlattığını anladım film çok hoşuma gitti hayattımda ilk kez bir filmden etkilendim. Filmin finali ise apayrı bir başka güzeldi filmin sonunda doğaya giden kişinin ailesine geri döneceğini sanmıştım öyle olmadı ve gercek bir hikaye olmasınında ayrı bir yeri var. Filmi izlemeyen yanlış yapar diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 31 Temmuz 2010; 17:58:52 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.