Şimdi Ara

Into The Wild (2007) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
11.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bitti, 10 dakika falan ekrana bakıp kaldım, gerçek bir hikaye olduğunu öğrenmemden olabilir, oyunculuktan etkileniş olabilirim, verdiği mesajlar olabilir.
    Neden insanlar yapmacık, neden oktan boktan sebeplerle birbirine girer? Hergün kendime sorduğum soruyu ana karakterde görmem asıl sebep sanırım.
    Emile Hirsch inanılmaz oyunculuk göstermiş, resmen onunla yaşadım herşeyi.
    Vay be boğazıma birşey düğümlendi duruyor resmen.
    Sonuç olarak herkesin izlemesi tavsiye edilir, çok güzel mesajlar var.
  • film sayesinde sean penn abimizin de ne kadar iyi yönetmenlik yaptığını öğrenmiş olduk.
    benden bir tavsiye: aranızda üniversite bitirip işsizlikten evde oturan varsa bu filmi izlemesin,psikolojisi iyice bozulabilir.
  • Gerçekten çok güzel film!!!!!

İnsanın psikolojisini alt üst ediyor....Bu kadar etkilemesinin nedeni sanırım söylenen ve savunulan bütün fikirlerin içten içe doğru olduğunu bilmemiz...Kimimiz bunun farkında kimimiz değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

-Hayata bakışını değiştiren film oldu mu hiç?
    -Evet: Into The Wild

kesinlikle. gerçekten harika bir filmdi. kurgusu, senaryosu ve oyunculuğuyla tam bir baş yapıt
  • Ben de izlemiştim 1-2 ay önce falan.
    Bencede çok iyi bir film içinde anlatamadığım duygular var.Yine,bence çok etkileyiciydi...
  • İzlerken biraz uzun diye sıkılrken, final sonucunda tadı damakta kalan ve insanı burkan sağlam bir film.......
  • yorumlara bakıyorumda herkes yani çoğunlukla herkes beğenmiş.izlemedim ama izlemeliyim..hemde en kısa zamanda
  • Çok güzel filmdi.Ama iyi cesaret öyle bir yolculuğa çıkmak...
  • tanıdığım en mükemmel adamı anlatan film. Filmi sevebilmek için bazı noktaları kendinizle bağdaştırmanız gerekiyor. Belki 1000 tane film izlemişimdir. Ama en güzeli buydu. Çekim tekniği felan değil, mccandless ı tanımamı sağladığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Being McCandless -- 24 Haziran 2009; 23:13:39 >
  • Benimde çok sevdiğim ve ilk 10 listeme giren filmlerden.Arşivciler için bu filmin HDDVD çıktı .Into.the.Wild.2007.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR yaklaşık 7,8 GB.
  • ben bu filmin sonunda uzun zaman sonra gözlerimin dolduğuna yutkunamadığıma şahit oldum en son braveheart da böyle olmuştum...

tebrikler sean penn
  • kinik

derin mevzular
  • Çok Güzel Bir Film Bu
  • Yaşam felsefemi sorgulamamı sağlamış, içime işlemiş bir filmdir. Herkesin izlemesi, ders çıkarması gereken filmlerden.
  • Güzel bir filmmiş gerçekten.

Belgesel tadında, zamanın yüklediği kendine göre gereksiz sorumluluktan kaçmanın hikayesi anlatıyor bana göre. O yolculuk boyunca hep iyi taraflarını yönetmenin yorumuyla gösterilmiş ama kardeşinin de dediği gibi "bu hikayeyi o yazıyordu ve hikayeyi o anlatmalıydı."

Ama anlatamadan pişmanlığıyla ölüyor. Mutlu olmadığını kitaba yazdığı son cümleyle özetliyor zaten "Mutluluk paylaşıldığı zaman gerçektir."

Filmin çekimleri gerçekten çok kaliteli. Mekanları, sahneleri ustaca aktarmışlar.

Ve bir iki yerde oyuncunun kamerayı muhatap alması da tatlı bir sürpriz olmuş. Bence artı bir güzellik katmış.

Müzikler hikayeye tam oturmuş. Ve güzeller.

Sonunu daha farklı bekliyordum. Vazgeçip ailesine dönmesini ya da Alaska'ya gidip geldiğini ve yol boyunca karşılaştığı kişilere verdiği sözleri tutacağını ummuştum.

Güzel film.

• Yahu birde ben izliyeyim ya bu ne yorumlar
  • henüz izlemedim ama çok övüyolar bilgisayarda duruyo izlesemmi
  • Dün izledim bende.. Müthiş bir film gerçekten..
  • zaman zaman sıksada izlenebilir
  • halen bu filmi izlememiş insanlardamı var:))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.