Şimdi Ara

Invalid Token Hatası - Yardım (SS Geldi) - Çözdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki benden sonra aynı sorunu yaşayan olur, yazayım nasıl yaptığımı. Normalde bu hata yamalardan kaynaklıymış. Bütün yamaları sildim, olmadı. İnternette Settings klasörünü sil denilmiş, sildim yine aynı. reset prefenceres ekle denilmiş, ekledim yine aynı. Zaten ekleyince bulunamadı hatası verdi.
    Ben de en sonunda bilgisayarı formatladım, sorunu kökünden çözdüm. Memnunum.

Oyunu yeniden indirip kurdum. Patch'i de yeniden indirip kurdum. Crackledim.
    Oyunu açtığımda ise 'Not Well Formed(Invalid Token) ........' diye bir hata aldım.
    Bunun çözümü nedir?

SS;

Invalid Token Hatası - Yardım (SS Geldi) - Çözdüm

İnternette Settings klasörünü sil denilmiş, sildim yine aynı.
    reset prefenceres ekle denilmiş, ekledim yine aynı. Zaten ekleyince bulunamadı hatası verdi.

Not: İlk problem başkaydı, oyunua 11.3 sürümünü yükleyemiyordum. Sürümü güncelledim, şimdi de bu hatayı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 20 Ağustos 2011; 20:56:55 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Invalid Token (Geçersiz Jeton) Hatası - Yardım (SS Geldi) - Çözüldü

Invalid Token Ne Demektir?

• Invalid token hatası, bir işlemin gerçekleştirilmesi için gereken geçici bir anahtar olan jetonun geçersiz olduğu anlamına gelir.
    • Token'lar genellikle güvenlik ve kimlik doğrulama amacıyla kullanılır.
    • Bir token'ın süresi dolabilir, iptal edilebilir veya geçersiz hale gelebilir, bu da "invalid token" hatasına neden olur.

Token Invalid (Jeton Geçersiz) Hatası

• "Token invalid" hatası, "invalid token" hatasıyla aynı anlama gelir.
    • Bu hata, jeton süresinin dolması veya başka bir nedenle geçersiz hale gelmesi durumunda oluşur.

Invalid Token Hatası Nasıl Çözülür?

• Token'ı Yenile: Jeton süresi dolduysa yeni bir token oluşturmayı dene.
    • Uygulamayı/Hizmeti Yeniden Başlat: Bazen, basit bir uygulama veya hizmet yeniden başlatması token hatasını çözebilir.
    • Token'ları Sil ve Yeniden Oluştur: Tüm token'ları silmeyi ve ardından yeni token'lar oluşturmayı dene.
    • API Anahtarlarını Kontrol Et: Token, bir API ile bağlantı kurmak için kullanılıyorsa, API anahtarlarının doğru olduğundan emin ol.
    • Geliştirici Destek ile İletişime Geç: Token'ı oluşturan geliştiriciye veya destek ekibine başvurarak yardım isteyebilirsin.

Invalid token hatası, genellikle basit bir teknik sorun nedeniyle oluşan geçici bir hatadır. Yukarıdaki adımları izleyerek hatayı hızlı bir şekilde çözebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Update'i bir daha indir. Bir de öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Update'i bir daha indir. Bir de öyle dene.

Denemez miyim.
    Herşeyi denedim, hatta önce 11.1i, sonra 11.2yi sonra da 11.3 ü yüklemeye çalıştım, yine olmadı.
  • İlginç.
  • En olmadı oyunu tekrar indireceğim, ama varsa çözümü belki bilen vardır.
  • Yukarı. 1 haftadır Fm oynayamıyorum, hadi bi' el atın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.