Şimdi Ara

Inventory dolusu gem:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sabaha karsı kırdım hepsini yorumlarınızı beklıyorum.Bu arada bu cıkan 3 item olimpia serverında ne kadar eder bilgisi olanlar paylasırsa sevinirim(bu olay tamamen sans arkadaslar bana cıkan bu 3 itemin 1 si siyah tastan digerleri mavi ve yesilden cıktı silverdan hep shell cıktı)

• Rogue küpeyi yeni görüyorum güzelmiş iş yapar

Bu arada o belt yerinde görülen nedir çözemedim ?

edit : rogue küpeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingHarami -- 4 Ekim 2007; 8:01:02 >
  • hayırlı olsn
  • uzerimdekinden bahsediyosun heralde yılbasında abuk sabuk tinisel falan topladık ya onunla alınıyodu.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: onesis

uzerimdekinden bahsediyosun heralde yılbasında abuk sabuk tinisel falan topladık ya onunla alınıyodu.:)

ne işe yarıyor merak ettim ?
  • butun bonuslar ve resistler 3 defans 10 verıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: onesis

butun bonuslar ve resistler 3 defans 10 verıyo

Teşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 27 de 2 uniq cikardim sende 3 hayirLisi oLsun guLe guLe kuLLan Yokmu 27 4-5 uniq cikarcak oLan
  • hayırlı olsun
  • Bu gemler nerden çıkıo ya?
  • Judics belt manes de 350m den satildi .

iyi itemler düşmüş
  • valla şanslısın yine o kadar düşmüş hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • tbrkler
  • vaovvv bende biriktirom 6 tane var hade hayırlısı
  • bu itemler nerden düşüyo
  • Tebrikler hayırlı olsun ..
  • Gemler nerden çıkıyo??

uzun zamandır oynamıyorumda
  • Geçmiş olsun :(
  • hayırlı olsun kardes itemler gerçekten çok kıymetli hatta düşen belt neredeyse ske belt ayarında.

bu arada bu itemler gemlerden çıkıyor. Gemleri çıkartmak içinde sabah 07:40 öğlen 15:40 ve akşam 23:40 ta eslantta olmanız gerekiyor. Eslanta yeni bir gate açıldı o gatein önünde bir vendor var. Yukardan 70 wairor yazısı gördüğünüz andan vendora tıklayıp count me dediğinizde ekranınızda karus .. el morad.. ve alt tarafında süre olan bir ekran açılıcak. noktalı yerlerde karus ve humandan kaç playerın bu göreve dahil olduğunu görebileceksiniz. Ancak çabuk olmakta fayda var. İçerde otomatik olarak partilere dağıtılacaksınız. 3 lvl ve 4'erden 12 boss kesmeniz gerekiyor. Her boss kesildiğinde yeni yaratıklar çıkıcak akrşınıza. en sona deva adlı bir last boss var orda humanlarda karuslarda daha önce kesmek için mücadele ediyorlar. Ancak önceki bossları karşı ırktan erken kesip son bossuda halledebilirseniz süre biter bosstan golden bar ve gemlerin en kıymetlisi silver gem düşüyor ya da silver bar belli olmuyor. Durum bu kolay gelsin...

unutmadan 70 üstü girebilir bu göreve unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 4 Ekim 2007; 17:01:51 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.