Şimdi Ara

inventory Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inventory imde 3 kutucukta bi sorun var hani şu itemleri sattığımızda ya da çöpe attığımız da olduğu gibi o 3 kutucuğa bişiy koyamıyorum önce 1di suan 3 tane oldu 4-5 gün bekledim düzelir diye fakat düzelmedi, ne yapabilirim acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum weya ticket atsam düzeltirler mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZynLSzn -- 22 Haziran 2009; 3:14:26 >

• sali gunu bakimdan sonra duzelmesi lazim..duzelmezse ticket at ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larry

sali gunu bakimdan sonra duzelmesi lazim..duzelmezse ticket at ..

Aynen bakımı bkle.

Buyuk ihtimal duzelır.

düzelmezse bi tıcket a bakr.

Gm'e pm atmayı falan deneme koxp kullandysan onceden veya hala dırek banlıo
  • Tamam arkadaşlar tşk ederim önce salı gecesi serwer bakımını bekliyeceğim daha sonra düzelmezse bi ticket atarım. Umarım ticket lada ilgilenirler pek umudum yok ama...
  • Ya beyler deliricem moradon da pet görewini de yaptım ordaki yumurtada bug tamıymış neymiş o yumurta sayesinde inventory de 4 kutu bugta kaldı gitgide küçülüyor inventory yaa oyuna başlayalı bir hafta oldu plat. pre. war hala türkçe ticket atılıo mu eskisi gibi? bilmiyorum da yeni başladığım için, eğer olmuyorsa ticket örneği yazar mısınız zahmet olmazsa...
  • Arkadaşlar ticket a böle bi cwp geldi fakat ben character nick ve server ın adını ticket ta belirtmiştim... Acaba ben mi yanlış anladım bi tercüme edermisiniz???

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. However, I was unable to locate inventory issues for your account. Please submit a new ticket and restate the issue including character ID and Server ID in question. I apologize for any inconvenience that this may cause and thank you for your understanding.

İyi forumlar...
  • başka bi pcden oyuna girmeyi deneyin
    bendede olmuştu
    bi pet almıştım ama göremiyordum
    başka pcden denedim gözüküyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_green

başka bi pcden oyuna girmeyi deneyin
    bendede olmuştu
    bi pet almıştım ama göremiyordum
    başka pcden denedim gözüküyordu

peki başka pc den oyuna girdikten sonra tekrar kendi pc imden girince sorun düzelicek mi kendi bilgisayarımda da ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.