Şimdi Ara

Inventoryim Buga Kaldı Ne Zaman Düzelir? :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 201 tane bezooar biriktirdim bu yüzden inv. bugta kaldı ne bişey alabiliyorum nede satabiliyorum.
    Şuanda kınayt oynamamın bir anlamı yok Bu durum ne zman düzelir.Yardımlarınız için şimdiden tşkrler

• Yardım ltfn bilgisi olan yazarsa cokiyiolur benim için.
  • Ayni durum bendede war :( bi bilgisi olan arkadaslar lütfen yardim etsin Ticket attim Ksc formatli resim yükledim gelen cevaplar hep ayni.
    Ksc formatli resim le 10 tane belki ticket attim 2 gündür gelen cevaplarin hepsi ayni.:

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Unfortunately, I am unable to resolve this issue personally and must escalate it to another department for further review. Rest assured that your issue will be addressed and a response given as quickly as possible. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your patience as we work to resolve this matter.

- Knight Online Customer Support, CSR Barbara

bu nasi düzelcek anlamadim gitti :(
  • oyuna res geldıgınde deuzelıyor bekleyın bu gece res var galiba
  • Kendi kendine düzelmesmi bu durum
  • kendı kendıne düzelmez bugun gece yarısı hepsi silinecek
    ondan sonra dikkat etmen gerekio..
    g.olsun
  • Lanet olsun ya 63 lvl char buggda silver premium war 3 gündür oynamiorm charla ne sacmalik bu ya Ticket ation oto mesaj gelior bole bi dalga yok ya bu geceki bakımdan sonra düzelmesse banlatacam chari Nedir bu ya..
  • tek ümit bu geceki rest inşallah düzelir harcadığımız zamana emeğeyazık olmamalı
  • düzelicek merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ILoVeYouEZikk

düzelicek merak etmeyin

pazar gecesinden beri boyle kardeş. bi bilgin warsa paylas bizimle 10 tane ticket attim senin gibi kesin konusamadilar kesin bi bilgin warsa burdan paylasirmisin?
  • Teşekkürler beyler bu bana ve diğer arkadaşlara ders olsun para kasıyoruz ama k2 işte nerde ne yapcağı belli omuor
  • Bu Gece GüzeL Ve Yeni BişeyLer oLabiLir!....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MvU

Bu Gece GüzeL Ve Yeni BişeyLer oLabiLir!....

İnş
  • Bana şöyle olmuştu inventoryde 200 tane 264k lık high class scrollardan 200 bus birkaç tane de abyss vardı. Abyssleri kırdım içinden 1 tane 264k lık scrolldan çıktı... Resetten sonra hem 200 bus hem 200 high class scroll silindi 570m zarara girmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.