Arkadaşlar 201 tane bezooar biriktirdim bu yüzden inv. bugta kaldı ne bişey alabiliyorum nede satabiliyorum. Şuanda kınayt oynamamın bir anlamı yok Bu durum ne zman düzelir.Yardımlarınız için şimdiden tşkrler
Yardım ltfn bilgisi olan yazarsa cokiyiolur benim için.
Ayni durum bendede war :( bi bilgisi olan arkadaslar lütfen yardim etsin Ticket attim Ksc formatli resim yükledim gelen cevaplar hep ayni. Ksc formatli resim le 10 tane belki ticket attim 2 gündür gelen cevaplarin hepsi ayni.:
Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Unfortunately, I am unable to resolve this issue personally and must escalate it to another department for further review. Rest assured that your issue will be addressed and a response given as quickly as possible. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your patience as we work to resolve this matter.
- Knight Online Customer Support, CSR Barbara
bu nasi düzelcek anlamadim gitti :(
oyuna res geldıgınde deuzelıyor bekleyın bu gece res var galiba
Kendi kendine düzelmesmi bu durum
kendı kendıne düzelmez bugun gece yarısı hepsi silinecek ondan sonra dikkat etmen gerekio.. g.olsun
Lanet olsun ya 63 lvl char buggda silver premium war 3 gündür oynamiorm charla ne sacmalik bu ya Ticket ation oto mesaj gelior bole bi dalga yok ya bu geceki bakımdan sonra düzelmesse banlatacam chari Nedir bu ya..
tek ümit bu geceki rest inşallah düzelir harcadığımız zamana emeğeyazık olmamalı
düzelicek merak etmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: ILoVeYouEZikk
düzelicek merak etmeyin
pazar gecesinden beri boyle kardeş. bi bilgin warsa paylas bizimle 10 tane ticket attim senin gibi kesin konusamadilar kesin bi bilgin warsa burdan paylasirmisin?
Teşekkürler beyler bu bana ve diğer arkadaşlara ders olsun para kasıyoruz ama k2 işte nerde ne yapcağı belli omuor
Bu Gece GüzeL Ve Yeni BişeyLer oLabiLir!....
quote:
Orjinalden alıntı: MvU
Bu Gece GüzeL Ve Yeni BişeyLer oLabiLir!....
İnş
Bana şöyle olmuştu inventoryde 200 tane 264k lık high class scrollardan 200 bus birkaç tane de abyss vardı. Abyssleri kırdım içinden 1 tane 264k lık scrolldan çıktı... Resetten sonra hem 200 bus hem 200 high class scroll silindi 570m zarara girmiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme