Şimdi Ara

INVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 senedir kullanıyorum ve taş gibi mübarek. Sırf kutu kalitesi için bile alınabilir. Hayatımda böyle güzel kutu düzeni görmedim.
    Adana sıcağında en ağır oyunlarda bile 60C'de sabit tutabiliyor işlemciyi. Üzmeyecek bir ürün.
  • Bu arada bu soğutucu ile 3900x 'ten iyi bir performans alınabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geek90

Bu arada bu soğutucu ile 3900x 'ten iyi bir performans alınabilir mi
    3900X için overclockla yük altında rahat ettirecek Silverstone PF240 veya Zalman CNPS20x'i alabilirsiniz.

788 TL SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB)
    Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/silverstone-pf240-argb-2x12cm-fan-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-sst-pf240-argb.html

841 TL ZALMAN CNPS20X 14cm LED CPU SOĞUTUCU (İNTEL-AMD)
    Uzmanlar Bilgisayar
    ZALMAN CNPS20X 14cm LED CPU SOĞUTUCU (İNTEL-AMD) En Uygun Fiyatlarla UzmanlarPC de
    https://www.uzmanlarpc.com/urun/zalman-cnps20x-14cm-led-cpu-sogutucu-intel-amd

INVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• scythe mugen 5 olmasına rağmen bir tane sipariş geçtim diğer sistemdeki h100i yi emekli ederim artık
    Paylaşım için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithicus -- 21 Haziran 2020; 9:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo geldi. Yalnız 16,50 TL. edecek bir özen beklerdim. Kutuya konulmamış. Sanırım çoğu firma gibi 10 TL altı tutacak bir anlaşmaları da yok. Neyse ki hasar yok. INVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TL

• b450m plus gaming'e olur mu acaba ? ramlere değmesinden bahsediyorum. stok 3600 soğutucusu yarıçapta 8mm falan var rame değmesine.
    Bu fan egzossa 45 mm olduğuna göre hayli hayli kurtarır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 22 Haziran 2020; 23:57:13 >
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın paylaşım için teşekkürler umarım bizimkilerde hasarsız gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithicus -- 23 Haziran 2020; 4:39:12 >
  • sithicus kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, teşekkürler... Bir sorun olacağını sanmıyorum. Size de hayırlı olsun.

• bestgr B kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz hocam. Adamlar mini itx kartlara bile takıyorlar. Aklınıza takılırsa almadan inventus'a sorun isterseniz.

• 1 adet aldım. Konu sahibi arkadaşa tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.