Şimdi Ara

INVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NOCTUA NH-U12S SE-AM4 AM4, 1ad NF-F12 PWM FAN, NT-H1 termal İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8400

16,50 TL kargo ücreti var. :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Müthiş fiyat, daha yeni arctic freezer 34 esports duo kırmızı almasam düşünürdüm :)

• Artic Freezer Duo'ya göre nasıldır acaba? 3600 ile kullanmayı düşünüyorum.
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    NH-U12S daha performanslı.

Zaten Artic Freezer Duo, 34 vb. gibi 4 heatpipe aralıksız hdt taban kullanan heatsinkler ryzen am4 ihs'i %100 coverlayamıyor bile, %35'i açıkta kalıyor. Çünkü bu ürünler intel mainstream cpu lar için dizayn edilmiş.

Forumda da ryzen kullanacak adama bilinçsizce bu ürünü öneriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Haziran 2020; 0:22:54 >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Sene başında 340 TL olmuş. O zaman almamıştım. RGB'ye de alıştım ama bunun kalitesi de al beni diyor.
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Yeni aldım hocam arctici,aynı işlemci pubg de falan 65 i çok geçmiyor, cpb ce cpu core ratio auto ayarlı. Normalde bu ayarşarda 90 derece oluyordu cpb kapalı ve cpu core ratio yu 36 ya çekmek zorunda kaldım kullanırken. Kısacası 2 si de üzmez gibi duruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 20 Haziran 2020; 0:14:7 >
  • INVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TLINVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TL INVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TL INVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4<br><br>İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgiler için teşekkürler
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    aynen. keşke ben soğutucu alırken olsaydı
  • Ürünler
    Adet Ürün Fiyat

1 ad. NOCTUA NH-U12S SE-AM4 AM4, 1ad NF-F12 PWM FAN, NT-H1 termal İşlemci soğutucusu 411,98TL
    Ödeme
    World 2 ay ile 428,48TL
    HABER VEREN ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM.FAN SOGUTUCUDAN KURTULACAZ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

NH-U12S daha performanslı.

Zaten Artic Freezer Duo, 34 vb. gibi 4 heatpipe aralıksız hdt taban kullanan heatsinkler ryzen am4 ihs'i %100 coverlayamıyor bile, %35'i açıkta kalıyor. Çünkü bu ürünler intel mainstream cpu lar için dizayn edilmiş.

Forumda da ryzen kullanacak adama bilinçsizce bu ürünü öneriyorlar.
    20 25 derece fark etti ryzen işlemci de. Bizzat kullanıyorum. Nette dünya kadar video var. Yerlisi yabancısı paylaşıyor. Bilinçsizce derken?
  • SE2 modelini kullanıyorum, ne farkı var bilmemekle beraber aşırı memnunum. 3200G gibi az ısınan bir işlemciyle 50 derecenin altında gün boyu geziniyorsunuz (50 derecenin altında fanları çalışmayacak şekilde ayarladım ve nadiren fan açıyor) stres testiyle 60 dereceyi zar zor görüyor.
    edit: Sanırım benimkinin çift fanlı olması farklı, blok kalınlığı vs aynı. Sonundaki harf de üstündeki fanın P veya S serisi olmasından kaynaklı. İkisi de canavar gibi fanlar merak etmeyin. Soğutucu bloğu aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 20 Haziran 2020; 1:36:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Yeni aldım hocam arctici,aynı işlemci pubg de falan 65 i çok geçmiyor, cpb ce cpu core ratio auto ayarlı. Normalde bu ayarşarda 90 derece oluyordu cpb kapalı ve cpu core ratio yu 36 ya çekmek zorunda kaldım kullanırken. Kısacası 2 si de üzmez gibi duruyor :)
    The Tech Buyer's Guruyoutube
    The Best 120mm CPU Cooler Shootout - Freezer 34 vs. NH-U12S/U12A, Fuma 2/Mugen 5, be quiet! and H60
    https://www.youtube.com/watch?v=HZOGK49NGLQ

Tek fanlı freezer 34 ile 2 derece oynuyor zati noctua nh-u12 ile arasında.

290 liraya almıştım 10 yıl garantili.

Noctua ise 400 artı kargo. 2, 3 derece için değer mi tercih sizin tabi.

Benim değerler burada.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143722412

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    Ben o yazımda stok soğutucuya göre performans fark etmez filan mi dedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Ben o yazımda stok soğutucuya göre performans fark etmez filan mi dedim?
    Stok soğutucu lafı geçmiyor zati. Noctua fan ile de pek farkı yok. 2 4 derece arası oynuyor. Tek fan ile de fiyat farkı 130 lira civarı.

''Forumda da ryzen kullanacak adama bilinçsizce bu ürünü öneriyorlar.''

Buna istinaden cevap yazdım.
  • Ryzen 3600 ile Reeven E12 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim Noctua'nın bu modelini ve 14 olan modelini kullandım ancak bu ikisinden de fiyat performans olarak çok daha başarılı geldi. Tek fanla ( kasada 4 fan varken) oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor. 1.3 Voltaj ve core boost açıkken. Çift fanla 5 derece daha düşüyor.https://www.qp.com.tr/reeven-e12-rgb-intel-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu
  • Ryzen 3700x kullanıyorum kendi fanıyla bu fan arasında ne kadar fark olur arkadaşlar?

• Bende freezer ile ryzen 3600 kullanıyorum. prime95 72-73 dereceyi geçmiyor.
    Yani gayette önerilebilir.
  • ryzen 5 3600'e 400'e kadar soğutucu bakıyordum iyi denk geldi sipariş verdim. Özellikle video render ederken 95 derecede 1 saat filan çalışması rahatsız ediyordu. Bakalım bunla nasıl bir sonuç alacagım
  • Merakimdan soruyorum intelin standart stok fani ile kullansaniz ne olur, ben cs oynuyorum 50 derece sadece

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.