Şimdi Ara

INVENTUS'DA NOCTUA NH-U12S SE-AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 397,45 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ryzen 3600 ile kullanmak için Noctua ve Cooler Master arasında kaldım. Sizce 100 lira farka değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    +1
  • kapsonlukotceket kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin işlemci intel mi? Stok fanla 50yi geçmiyorsa haziran ayında zaten fan ihtiyacınız yok 😁 ama r5 3600 fazla ısınan bir işlemci stok fanla oyunlarda hemen 90 a geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3900x var, bi türlü soğutamadım, bu fayda eder mi?
  • İhtiyacım vardı gece görünce genelde de fiyatı yüksek olan bir soğutucu olduğu için siparişi verdim ama sonra kontrol ederken fan soğotucu uzunluğu 158 mm benim kasam max 157 mm diye yazıyor. Sharkoon rgb lit 100 kullanıyorum. 1 mm gerçekten sorun çıkartır mı ?
  • PhantomRoque kullanıcısına yanıt
    3900X alacak adamın en az 240mm sıvı soğutucusu da alması/olması lazım.
  • bütçesi düşük olanlar aşağıdaki konuya da bakabilir yorumlarda testler var

https://forum.donanimhaber.com/180-tl-snowman-m-t6-am4-ryzen-lga115x-lga1366-destekli-rgb-islemci-sogutucu--143913106
  • ALt4iR kullanıcısına yanıt
    kasanın camı yanlardan vidalı olsaydı vidaları tam sıkmak yerine hafifçe uçlarından tuttur sorun olmaz diyecektim ama senin kasanın camı arka taraftan vidalanıyormuş. Bence bu kasayla kullanman mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALt4iR

İhtiyacım vardı gece görünce genelde de fiyatı yüksek olan bir soğutucu olduğu için siparişi verdim ama sonra kontrol ederken fan soğotucu uzunluğu 158 mm benim kasam max 157 mm diye yazıyor. Sharkoon rgb lit 100 kullanıyorum. 1 mm gerçekten sorun çıkartır mı ?
    Hocam o 1 mm ya anakartı esnetecektir ya da kasa kapaginizi esnetecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bütçesi düşük olanlar aşağıdaki konuya da bakabilir yorumlarda testler var

https://forum.donanimhaber.com/180-tl-snowman-m-t6-am4-ryzen-lga115x-lga1366-destekli-rgb-islemci-sogutucu--143913106
    BUNLARI GÖRÜNCE SİPARİŞİ İPTAL ETTİM GEREKSİZ SUANDA 430 LİRA PARA 120 LİRAYA YETERLİ VERİMİ ALACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.
  • Çok kaba yahu

• Cevaplar için teşekkür ederim inventus ile iletişime geçtim bendeki kasa ile deneme fırsatlarının olmadığını ama aynı kapasiteye sahip sharkoon rgb flow ile taktıklarında sorun olmadığını yazdılar bende kontrol ettim o söyledikleri kasada 157 mm, montaj yapmadan işlemci üzerine koyun eğer sığmaz ise karşı ödemeli olarak iade edersiniz diye cevap geldi bende cevaptan memnun kaldım, öyle yaparım bir şey kaybetmiş olmam.
  • Ayrıca İnventus'da aşağıdaki işlemcilerde uygun fiyatlı, ihtiyacı olanlar bakabilir.

İntel i3-8100 İşlemci - 567,18TL
    inventus
    INTEL Core i3-8100 Coffee Lake 3.60GHz, 6MB, 65W, 4/4, DDR4, 14nm, LGA1151v2 Kutusuz + intel soğutucu İşlemci - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9093

---
    İntel i9-9900KF İşlemci - 3766,08TL
    inventus
    INTEL Core i9-9900KF Coffee Lake 3.60GHz-5.00GHz, 16MB, 95W, 8/16, DDR4, 14nm, LGA1151v2 soğutucu yok İşlemci - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10448

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL-T -- 20 Haziran 2020; 14:46:50 >

• i5 3570 ve xfx rx 570 var cs icin gayet yeterli gecmiyor aynen ama termal macunu coolmaster aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: jaseenstyle

Ryzen 3600 ile kullanmak için Noctua ve Cooler Master arasında kaldım. Sizce 100 lira farka değer mi?

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-hyper-212-led-intel-amd-cpu-sogutucusu-rr-212l-16pr-r1-p-HBV0000032CJO?magaza=Elmacık
    Kesinlikle değer, ayrıca Hyper 212'ler am4 anakartlarda fanlar yanlarda değil üst ve altta kalacak şekilde montajlanması gerek diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Müthiş fiyat, daha yeni arctic freezer 34 esports duo kırmızı almasam düşünürdüm :)
    Hocam merhabalar, yükte muadillerinden daha fazla ses çıkardığı söyleniyor. Ses durumu nasıl

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni aldım ama sesle ilgili sorun yaşamadım, sizin için yarın son hızda açıp deneyebilirim :) rahatsız edici ses çıkacağınu sanmıyorum, performans 20 25 derece soğuk stok fana göre 70 lere gelmiyo bile :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Hocam yeni aldım ama sesle ilgili sorun yaşamadım, sizin için yarın son hızda açıp deneyebilirim :) rahatsız edici ses çıkacağınu sanmıyorum, performans 20 25 derece soğuk stok fana göre 70 lere gelmiyo bile :)
    Bende r5 1600 var 14nm. Stok fanla kullanıyorum. Şuan gayet serin. Noctuaya ya da arctice gerek var mi diye düşünüyorum ama bir yanımda iki gün sonra işlemci değiştirirsen bu fiyata da bulamazsın diyorum. Napsam bilemedim

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an sorun yoksa snowman tarzı 200 civarı fan alabilirsiniz. 3600 ü bile iyi soğuttuğu söyleniyor, sıcak fırsatlarda konusu vardı incelemediyseniz bakmanızı öneririm. Tabiki bütçe ve tercih meselesi tamamen :)
    Ben riake girmedim yeni bilgisayar almışken 3 5 yıl götürsün diye aldım geçtim zaten masraf olmuşken tam olsum dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 20 Haziran 2020; 21:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.