Şimdi Ara

İnventustan Topladığım Sistem ( Toplam 6435 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi inventustan topladım.Pazar günü sipariş vereceğim.Sanırım parçalar pazartesi elimde olur.Daha önceden sistem toplamışlığım yok, o yüzden sizin fikrinizi alayım dedim.Aslında ekran kartı ve anakartı ASUS düşünüyordum ama teknik servis ile ilgili okuduğum yorumlardan sonra caydım.Kendim ASUS monitörümden memnun olmama rağmen.
    Bu sistem şekilde olmuş mu yoksa değiştirmem gereken,önerebileceğiniz parça var mı?
    Özellikle bu RAMler ve soğutucu montajında sıkıntı yaratır mı?

İnventustan Topladığım Sistem ( Toplam 6435 TL)

• ibrahim reyiz kullanıcısına yanıt
    Windows keyini internetten alın 400 TL vermeyin.
    Kasanızı Corsair'in 650 Watt 80+ güç kaynaklı versiyonunu alın fazlasıyla yetecektir.
    Onun dışında bir sorun yok gibi.
    Sistem güzel.Size tavsiyem pencereli kasa alın.Süper görünüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailreyiz

Windows keyini internetten alın 400 TL vermeyin.
    Kasanızı Corsair'in 650 Watt 80+ güç kaynaklı versiyonunu alın fazlasıyla yetecektir.
    Onun dışında bir sorun yok gibi.

Güç kaynağını 650w yapıyorum o halde...Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Sistem güzel.Size tavsiyem pencereli kasa alın.Süper görünüm olur.

Hocam corsair obsidian 450d en çok istediğim kasaydı ama iç hacmi küçük diye yorumlar okudum foırumda.O yüzden 400r yi tercih ettim

• HepsiBurada.com'da bugün son olmak üzere PC Bileşenlerinde %10 direkt indirim var. Çok daha uyguna getirebilirsiniz. Örnek verecek olursam 6700k 1169 liraya geliyor. 1000 lira kâr etmeniz içten bile değil.
    Merhaba sisteminiz için çok fazla yorum yapacak bilgiye sahip değilim fakat windowsu ordan almayın lütfen. Forumda 30-50 tl civarına satanlar var. İsterseniz size bulup link gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nastyobi

HepsiBurada.com'da bugün son olmak üzere PC Bileşenlerinde %10 direkt indirim var. Çok daha uyguna getirebilirsiniz. Örnek verecek olursam 6700k 1169 liraya geliyor. 1000 lira kâr etmeniz içten bile değil.

Ben sürekli alışveriş yapıyorum hepsiburadadan hatta şuan hediye çekimde olması lazım ama pahalı birşey alacağım zaman asla tercih etmem.Sorun olursa üründe adamlar mesajlara 2-3 günde cevap veriyor,onda da otomatik mesaj atıyorlar.Onlarla uğraşırsam deliririm.Kafam rahat olsun diye inventusu tercih ettim:)

quote:

Orijinalden alıntı: baytar_selo

Merhaba sisteminiz için çok fazla yorum yapacak bilgiye sahip değilim fakat windowsu ordan almayın lütfen. Forumda 30-50 tl civarına satanlar var. İsterseniz size bulup link gönderebilirim.

Teşekkür hocam önerin için.Onu da bir düşüneyim.Olmazsa key olarak alırım dediğiniz gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Windows 10 ne Allah aşkına hocam... Ben size Windows 10 DVD'si çekip adresinize vereyim...
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah:) İnventusla bir görüşeyim belki onlar yardımcı olur,olmaz gider buradan bir bilgisayarcıdan alırız napalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.