Bildirim
Inverted Y Axis Kullanan Kaç Kişiyiz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben varım 😂✋🏻
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
+1 👍🏾
Koskoca forumda 3 kişiyiz. Seçilmişleriz biz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyle oynamasi zor olur, unlu twitch yayincisi Drdisrespect de boyle oynuyordu sasirmisdim. Ucak kullaniminda falan bende oyle oynuyorum
Eskiden normal oynardım ne olduysa Terse geçtim dahada bırakamıyorum normalı oynayamıyorum şimdide. Aynen uçak kolu mantığı. Aslında silahı yukarı kaldırmak istediğimizde fizik olarak arkasına güç uygulanır önü kalkar. belkide ters dediğimiz şey normal olandır kim bilirquote:
Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones
Boyle oynamasi zor olur, unlu twitch yayincisi Drdisrespect de boyle oynuyordu sasirmisdim. Ucak kullaniminda falan bende oyle oynuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 26 Ağustos 2019; 0:0:23 >
Ben de inverted oynuyorum 😊
Sayımız artıyorquote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
Ben de inverted oynuyorum 😊
quote:
Orijinalden alıntı: Playstation5
Sayımız artıyor
Alıntıları GösterKonuyu yeni gördüm.Bende varım. :)
Bu arada ps5 ile beraber her oyunda ayar çekmeye gerek kalmadı.Ayarlardan inverted'i açtın mı tüm oyunlar, inverted oluyor. :))
-
Aynen biri sesimizi duydu sonunda
-
Bende her oyun ayar yapmaktan bıkmıştım. Süper oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrustt -- 23 Mart 2021; 20:39:12 > -
Ucak oyjnlarinda mouseyi asagi itince ucagin yukari cikmasi hangi eksense onu kullaniyorum.
Diger oyunlarda mesela fps tps lerde normal kullaniyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 için kulaklık önerisi
- ps5 çok ısındı uyarısı
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 iptv izleme
- playstation 6
- grand theft auto vi çıkış
- ps5 slim disk sürücüsü
- ps5 pro
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X