Şimdi Ara

İnverter klima garip ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar klimanin iç ünitesinde üfleme yaparken bazen ani bi üfleme sesi geliyor sonra normale dönüyor, en sessiz modda çok belli oluyor, sessiz sessiz 10 saniye üfleme yapıyor sonra bi anda bi rüzgar sesi gibi ani üfleme yapıyor, o anda elimi uzatıyorum sanki daha fazla hava üflüyor, anlamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

arkadaşlar klimanin iç ünitesinde üfleme yaparken bazen ani bi üfleme sesi geliyor sonra normale dönüyor, en sessiz modda çok belli oluyor, sessiz sessiz 10 saniye üfleme yapıyor sonra bi anda bi rüzgar sesi gibi ani üfleme yapıyor, o anda elimi uzatıyorum sanki daha fazla hava üflüyor, anlamadım gitti

Eğer ki fan hızını otomatik yaptıysanız veya klimanız tam İnverter ise oda sıcaklığına göre fan hızını artırır veya düşürür çok normal durumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 26 Temmuz 2018; 0:25:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    hocam bu çok değişik birsey önceden olmazdı bu durum, bi anda ani bir üfleme sesi yapıyor 1 saniyelik sonra 10 saniye normal sessiz çalışıyor sonra tekrar ani bir üfleme sesi, çok rahatsız ediyor.

• Klima Airfel mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gree Klima Düşük Fan modu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.