Şunu niye hepten salmıyorlar zaten dünyanın arasını veriyorlar çizgi film abicim altı üstü japonlar bunun kralını bir hafta arayla yapıyor. |
Invincible (2021) | Amazon Prime (7. sayfa)

-
-
S3B1-B2-B3
İzlendi. Muhteşem seri muhteşem devam ediyor. Gerçek süperkahraman evreni böyle kurulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel çizgi film fakat hem bölüm sayısı az hemde çok ara veriliyor .
S3 B5 bitirdim ana karakterin ismine nazaran sürekli dayak yemesi gerçekten çok sıktı artık.
Sezon Final yapsada toplu gömsek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 5 Mart 2025; 0:43:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sezon inanılmaz sıkıldım diziden.
-
3s7b
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bizim invincibleyi çıkar sonuç yine aynı olurdu. Hayır ne işe yaradı ki bu bölüm? Yine dayak yedik. Manitan ağır yaralandı ve onu hastaneye getirdin ve başından hiç bir şekilde ayrılmıyorsun ama annen ve kardeşin dışarıda savunmasız, biliyorsun ki Yerinde durmayan, kendini sürekli göstermek isteyen bir kardeşin var ve dışarısı bela dolu, sence o kardeşin yerinde güvenli bir şekilde bekleyecek mi? tabi ki de hayır, Annen ise tamamen savunmasız, Bu ne ergence bir sorumsuzluktur böyle. hem dayak yiyoruz, hem de aptalca kararlar alan bir karakteri izliyoruz. Sen manitanın başında ağla abi, Dünyada öyle köşede yok olup gitsin tamam mark. -
Bu sezon bölümler arası senaryoda kopukluklar var gibi.Küçük villianları çıkartıyorlar sonra arada boşluk sonra son 2 bölüme hayvan gibi büyük villian koyuyor felan beğenmedim bu sezonu.Pek uğraşmamışlar yada geçiş sezonu yapmışlar insanlar 2 yıl daha bekler şimdi yeni sezonu yaşlandırdı insanları iyice.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 8 Mart 2025; 18:17:19 > -
Çok severek izliyorum da çizgi romanlarını okuyan biri olarak bu kadar yavaş gitmesi hiç iyi değil cidden.Bu şekilde zaten 10 sezon daha gider , üstüne 2-3 senede zaten bir sezon çıkıyor yani kaç sene sürecekki bu dizi ? Şimdi zaten mecbur olarak bu şekilde gittikleri için atlama yapamazlar ama en kötü senede 1 sezon yapmaları yada bir sezonda minimum 18 bölüme falan geçmeleri lazım
-
Aynı fikirdeyim. Çok fazla "filler" sahnelerle dolduruluyor. Gereksiz sahnelerin tamamen çıkarılması lazım. Diziyi çok daha sıkıcı hale getiriyorlar.
-
s03e08
bugün de dayak yedik anne.
S3B4-B8
Bütçeyi son bölüme harcamışlar ama yinede çizimler iyi değildi. Keşke japonlara verselerdi çizim işini, doruk noktası sahneleri 60 kare çizselerde başyapıt olurdu dizi. Anissa'dan sonra şuana kadar ki en iyi düşmandı Conquest.
Romandaki hikaye ilerleyişi daha güzel.
Puanım 10/8.6
Dizi güzel aynı tempo devam ediyor finale kadar çizgi romanı bilsemde heyecan üst düzeyde idi merakda uyandırıyor.
Son bölüm hariç bol bol doldurma sahnelerle fazlaca sıkıldım. Anne karakterinin artık yeri yok dizide, okul-öğrencilik sahneleride önemsiz. Bir noktadan sonra bu sahneleri olduğu gibi geçtim. Son bölüm yine diziyi kurtardı. Fakat Nolan'a ne olduğunu göstermediler. En azından 2 dk lık bir sahne verebilirlerdi.
2 senede bir 8 bölüm verilen bir diziye göre berbat bir sezondu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X