Şimdi Ara

Invoker Cfg (Fixlendi Çalışmıyor !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha Once AutoHotkey Programiyla bir script paylaşımı yapmıştım. O iş biraz daha zahmetli gibiydi. cfg ayarlarindan tuşları kendiniz istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Açıklama:
    Invoker cfg skillerin tek bir tuşa basarak elde etme kolaylığını sağlar. Yani Sunstrike Skillini elde etmek yerine E-E-E-R tuşlarına basmak yerine bu kombinasyona bir tuş eklemiş olursunuz.

Cfg yi kullanmak için linkte verdiğim dosyayı indirin. Ardından Steamin yüklü oldu dosyaya girin. ve şu yolu izleyin;
    Steam-Steamapps-Common-Dota 2(betada yazabilir)-dota-cfg klasörünün içine kopyalayınız.

(Console Açık olmayanlar için)Ardından steam kütüphanesine girip Dota2 ye sağ tıklayıp Özelliklerden " Çalıştırma Seçeneklerini Ayarla " Butonuna basarak ordaki kutucuğa -console yazıp kaydedin ve oyuna girin.

Invoker Cfg yi çalıştırmak için yapmanız gereken; Oyun esnasında veya oyundan önce konsolu açıp exec invoker.cfg yazmak. Şuanlık kapatma komutunu bilmiyorum exec durdurma komutunu valve console komutlarından bulabilirsiniz.
    Oyundan çıktığınızda düzelecektir.

Benim Ayarladığım tuşlar.
    1 = Meteor
    2 = Deafening Blast
    3 = Tornado
    4 = Emp
    5 = Sunstrike
    F1 = Ghost Walk
    F2 = Cold Snap
    F3 = Forge Spirits
    F4 = Alacrity
    F5 = Icewall

Not: Tuşları kendinize göre ayarlamak için Bind kısmındaki tuşların yerine istediğinizi koyabilirsiniz.

Not2 : Bu konu invoker prolarının faydalanmak isteyenleri küçümsemesi için açılmamıştır.

Edit: cfg içindeki açıklamaları sildim. Dosyayı tekrar yükledim. Açıklama ve nasıl yüklenir kısmını buradan yazdım.

Link:https://yadi.sk/d/UPlq1PgHdYM7Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AugKunzee -- 5 Ocak 2015; 9:32:58 >

• Benim tercihim her zaman en zor yolun tercih edilmesi. Şimdi birisi cfg ile oynayıp tek tuşla tornado invokelayabilir, ancak oldu ki cfg yapamadı o zaman ne olacak?

Dn: Paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Benim tercihim her zaman en zor yolun tercih edilmesi. Şimdi birisi cfg ile oynayıp tek tuşla tornado invokelayabilir, ancak oldu ki cfg yapamadı o zaman ne olacak?

Dn: Paylaşım için teşekkürler

Bi kısımda haklısın hocam şahsen ben fighta girdiğimde skilleri ezbere bilsemde heycandan yapamıyorum karıştırıyorum o yüzden kullanıyorum. Cfg yapamadı durumunu anlamadım. Yapamazsa zaten kullanamaz :)
  • İnvokeri ilk ogrendigim zamani hatirladim. Dota oynayan bi kiz arkadasim vardi, kiza rezil olmayayim diye invokeri efsane oynarim demistim. Kiz bi etkilendi dedi en yakin zamanda izlemeye gelicem. Daha invokerin i sini bilmiyorum. O bir haftalik surecte en az 100 bot invoker maci atmistim. Telefon karsimda arka plan skiller. Baka baka oynuyorum. :D

Edit: cfg ile oynayacaklara yinede siz bilirsiniz ama ugrasmadan hasini ogrenin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 23 Aralık 2014; 8:51:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

İnvokeri ilk ogrendigim zamani hatirladim. Dota oynayan bi kiz arkadasim vardi, kiza rezil olmayayim diye invokeri efsane oynarim demistim. Kiz bi etkilendi dedi en yakin zamanda izlemeye gelicem. Daha invokerin i sini bilmiyorum. O bir haftalik surecte en az 100 bot invoker maci atmistim. Telefon karsimda arka plan skiller. Baka baka oynuyorum. :D

Normalde kızlara gitar çalıyorum falan denir çok iyi invoker oynarım diyeni ilk defa gördüm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneKeybi

quote:

İnvokeri ilk ogrendigim zamani hatirladim. Dota oynayan bi kiz arkadasim vardi, kiza rezil olmayayim diye invokeri efsane oynarim demistim. Kiz bi etkilendi dedi en yakin zamanda izlemeye gelicem. Daha invokerin i sini bilmiyorum. O bir haftalik surecte en az 100 bot invoker maci atmistim. Telefon karsimda arka plan skiller. Baka baka oynuyorum. :D

Normalde kızlara gitar çalıyorum falan denir çok iyi invoker oynarım diyeni ilk defa gördüm :D

Allahtan meepo falan dememisim gaza gelip. İnvo yine bi nebze yapiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AloneKeybi

quote:

Allahtan meepo falan dememisim gaza gelip. İnvo yine bi nebze yapiliyor.

• dosya silinmiş
  • Skilleri bilseniz bile , cfg kullansanız bile , invoker oynamak bundan ibaret değildir ranked maça girmeden önce iyi düşünün !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaea

dosya silinmiş

dosya sağlam
  • CFG ile uğraşmak yerine şu linkte ki yerde biraz pratik yapın, günde 15-20 dakika pratik yapsanız öğrenirsiniz, zor bir şey değil skilleri ezberlemek

http://www.invokergame.com
  • Vallahi işin zevki o kadar skili kombo yapmakta bence yoksa cfg senin yerine yapınca bi anlamıyo kalmıyor:) Kişisel tercih tabi kimse karışamaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missery

CFG ile uğraşmak yerine şu linkte ki yerde biraz pratik yapın, günde 15-20 dakika pratik yapsanız öğrenirsiniz, zor bir şey değil skilleri ezberlemek

http://www.invokergame.com

hocam eyvallah mevzu ezberlemek değil ezbere ezber oynamayada gerek yok skilleri hazırlayıp fighta girince ama işte başbelası invoker oynayanları görüp kıskanıyorum o yüzden kullanıyorum kendim. hele 25 lv felanken cfg harika oluyor kendimce.

• bende şuan çalışmıyor publicte. Lobbyde bi sorun yok ama maça girince işe yaramıyor
  • invoker dedikçe kafayı yiyorum dün bi invoker geldi rus karşı takıma. dakika 15 gibi 15-0 dı skoru. oyunu baya taşıdım(slardar'dım) en sonunda aldılar. o invokeri durdurmayı başardımda bizim takımdaki mallar birşey kasamadı.
  • Harika bir cfg

şuan base de katliam yapıyom sunfire ile

emeği geçenlere +rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Harika bir cfg

şuan base de katliam yapıyom sunfire ile

emeği geçenlere +rep

en son denediğimde maçlarda çalışmıyordu. Lobby de çalışıyor sadece
  • Tam bugün indircektim üzdün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Çardağı

Tam bugün indircektim üzdün

bi indirip publicte deneyin isterseniz yeni güncellemeden sonra denemedim
  • ben denedim lobby dede çalışmıyordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.