inZOI - Exclusive Gameplay Trailer IGNyoutube Check out the latest gameplay trailer for inZOI, the hyper-realistic life sim that allows you to live the life you've always wanted. Wishlist it on Steam if you're interested: https://store.steampowered.com/app/2456740/inZOI/ https://www.youtube.com/watch?v=aApSteSbeGA |
inZOI | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)
-
-
Oyun gerçekten böyle gelecekse Sims'in selasını okuyabiliriz.
Ben halen inanamıyorum oyunun böyle olabileceğine.
-
müthiş görünüyor. Koreliler son zamanlarda aştı kendini.
-
Şaka maka böyle geliyor hocam oyun. Hatta bir çok kişi oynamaya ve Ön inceleme yapmaya başlamışlar. O kadar çok oynanış var ki buraya atıp heves kaçırmakta istemiyorum. :))
-
Valla hocam heves kaçacak gibi değil, adamlar GTA + Sims yapmışlar resmen.
-
Aynen öyle hocam oyuncuların ikinci gözde oyunu geliyor gibi görülüyor şimdilik. :)
-
PC'de karakter stüdyosunu indirdim. Şimdi yapılan inzoi'ler oyun çıktığında da kullanılabilecek deniyor ama saç, sakal ve bıyık çeşidi çok az, umarım oyun çıkışında bu sayı artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 22 Ağustos 2024; 18:24:10 > -
bu oyun çok fena sistem yoracak çok belli, detaylar, karakterler, animasyonlar, gerçekten inanılmaz duruyor
-
x (formerly twitter)LearningTheLaw (@Mangalawyer) on Xhttps://x.com/Mangalawyer/status/1826829530473918943?t=B4XWPnJxM0sAx-KqggNncA&s=19
Batmaya mahkum batı zihniyeti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UE5 ile yapılan oyunlar işlemciye çok yükleniyor. Ekran kartı ise günümüz için ideal görünüyor. Tam sürümde grafikleri bir tık düşürürler gibi geliyor, daha çok kitleye ulaşmaları için.
-
bence de downgrade gelir, şu karakter oluşturma ekranında en yakına bile zum yaptığımızda resmen gerçek deri gibi görseller, arka planlar da keza öyle.
üstteki arkadaş saç sakal vs az demiş ama bunlar problem değil, bunlar oyuna basitçe eklenebilecek eklentiler
keyiflerine göre isterlerse sims gibi ek paket çıkarırlar, isterlerse yamayla atarlar.
-
Onlar kolay iş, oyun tutarsa Sims gibi uzun yıllar desteklenir. Yeni Sims çıkana kadar da alternatif yok şuan umarım kısa zaman tam sürüm çıkar da oynarız.
-
Batının toplumları cinsiyetsizleştirme projelerine karşılık Stellar Blade, inzoi gibi oyunlar ilaç gibi geliyor. Kadın kadın gibi olacak erkek erkek gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inZOI 28 Mart 2025'te Erken Erişim'de yayınlanıyor.
KRAFTON, yaşam simülasyonu oyunu inZOI 'nin 28 Mart 2025 tarihinde Steam üzerinden PC için Erken Erişim'e açılacağını duyurdu. Hem konsol hem de PC için tam sürüm planlanıyor.
İşte yapımcı ve yönetmen Hyungjun “Kjun” Kim'in bugün oyunun resmi Discord sunucusuna gönderdiği mesaj:
Dünyanın dört bir yanındaki inZOI hayranlarına,
Öncelikle tüm hayranlarımıza en içten şükranlarımı sunmak istiyorum. Büyük sevginiz ve sarsılmaz desteğiniz bizim için her şey demek. Özellikle gamescom'da aldığımız harika karşılama beni çok etkiledi. inZOI: Character Studio demo dönemimiz boyunca herkesin böylesine eşsiz Zois'ler yarattığını görmek gerçekten ilham vericiydi.
Başlangıçta, kaç kişinin gerçekten katılacağını bilmediğimiz için “Canvas ”ı dünyaya tanıtma konusunda kararsızdık. Ancak, katılım inanılmazdı ve inanılmaz miktarda yükleme yapıldı. Böyle bir katılımı görmek bizi çok mutlu etti ve insanların inZOI ile ne kadar derin bir bağ kurduğunu görmek ilham vericiydi. Tepkileriniz ve geri bildirimleriniz, oyunculara mümkün olan en eksiksiz deneyimi sunma sorumluluğumuzun farkına varmamızı sağladı.
Bu mesaj bu farkındalıkla ilgilidir. inZOI: Character Studio ile ilgili geri bildirimlerinizi inceledikten ve çeşitli oyun testlerimizden elde ettiğimiz çok sayıda veriyi analiz ettikten sonra, inZOI 'yi 28 Mart 2025'te Erken Erişim'de yayınlamaya karar verdik. Oyunu size daha erken sunamadığımız için özür dileriz, ancak bu karar inZOI 'ye mümkün olan en iyi başlangıcı verme konusundaki kararlılığımızı yansıtmaktadır.
Primatlar arasında bir insan çocuğunu yetişkinliğe ulaştırmanın en uzun zaman aldığı söylenir, çünkü insanlar sürekli değişen çevrelerine katlanmaya ve uyum sağlamaya hazır olmalıdır. Bir çocuğu düzgün bir şekilde yetiştirmek için gereken ekstra sevgi ve özen, Erken Erişim doğumundan itibaren birlikte besleyeceğimiz bir oyun olan inZOIile olan yolculuğumuzu nasıl görüyorum. Çıkış tarihimizdeki bu değişiklik, inZOI 'ye daha güçlü bir temel kazandırmaya olan bağlılığımızı temsil ediyor, böylece bu yolculuğa birlikte mümkün olan en iyi şekilde çıkabiliriz.
Çıkış tarihine kadar, yaşam simülasyonunun özünü gerçekten yakalayan bir oyun yaratmaya çalışarak dikkat edilmesi gereken alanları geliştirmeye devam edeceğiz. Amacımız, hayranların yıllarca keyif alabileceği bir deneyim sunmak. Geliştirme sürecimiz hakkında sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz ve inZOI'nin Erken Erişim ve ötesine giden bu yolculukta bize katılmaya devam edeceğinizi umuyoruz. Teşekkür ederim.
Sevgilerimle,
Kjun.
Kaynak :
gematsuinZOI launches in Early Access on March 28, 2025https://www.gematsu.com/2024/11/inzoi-launches-in-early-access-on-march-28-2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X