|
Bildirim
|
Hitman Absolution; Türkçe Altyazı ve Türkçe kapaklı çıktı da aldın mı?
Ya da kaç sattı bak bakalım rakamlara? Adamlar İstanbul'a gelip Hitman tarzı takım elbiselerle tanıtım yaptılar, hiçbir firmanın yapmadığı tanıtımı yaptılar. Onu hatırlayan yok. Türklüğe ve Türkçeye değer verenlere değer verin sonra ağlayın. Helal olsun adamlara. İyi ki koymuyor Türkçe. Değerini bilen yoksa şansını zorlamıyorlar. |
Io Interactive ceo'su Hakan Abrak'tan bahsediyorum. James Bond'a Türk demedim. |
James Bond ne zamandan beri Türk oldu? Babası İskoç, annesi ise İsviçrelidir kitaplarına göre. Nereden buluyorsunuz böyle saçma sapan bilgileri anlamıyorum. Ayrıca Türk olsaydı bile adamlar türkçe dil desteği koymak zorunda mıydı? Türkçe dil desteği koymanın daha fazla kar getireceğine emin olsalardı getirirlerdi zaten. Milyon dolarlık firmalar nereden ve nasıl daha fazla para kazanacağını senden daha iyi bilir merak etme.
|
Gizlilik türünde yeni bir nefese ihtiyaç vardı. Umarım bunu da bölüm bölüm yapmazlar Hitman gibi. Bu sefer hem FPS, hem TPS bekliyorum bunu nedense. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Goldeneye tarzında olur umarım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 9 Aralık 2020; 21:57:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
007 camış bond geliyor bakalım nasıl yapıcaklar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
Io Interactive ceo'su Hakan Abrak'tan bahsediyorum. James Bond'a Türk demedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 19 Kasım 2020; 19:5:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
James Bond aslen Afyon'ludur , babası da Türk'tür.Bunu herkes bilir. Adam Hakan için demiş onu |
En son Blood and Truth'dan 007 tadı almıştım. Bu oyunu oynarken J.Bond oyunlarını özlediğimi fark ettim. |
|
|
Ahahahahahha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk.Navy -- 19 Kasım 2020; 20:3:21 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |