|
Rockstar hayranlarına müjde: Red Dead Redemption’ın PC sürümü duyuruldu
-
-
-
Ama çevrimiçi modu yok sanırım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grafikleri cop zaten, online rdr 2 oynanır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PS3 de bitirdik düzgün fiyata gelirse Steam e alır oynarim efsane oyundur kendileri...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İroni mi gerçek mi bu yorum? Bir başyapıttan bahsediyoruz, şakası bile komik değil.
-
Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 nin sonrasını konu alıyor diyorlar.Mecbur bunuda oynayıp hikaye nasıl sonlanıyor bakacaz artık.
-
online yok çöp
-
Çöpçülere bakmayın 10 numara oyun. 2. oyun gibi olması imkansız ama grafik hariç herşey mükemmel. Oyun sizi kendine çekiyor. PS3 de bitirmeme rağmen PS5'dede yarısına kadar gelmiştim.
-
Ya ben yaşlandım ve artık iyi oyundan anlamıyorum ya da bu çöp diyenler 18 yaş altı oyundan anlamayan gençler.
Yeni nesil rafadan tayfa %100 :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 8 Ekim 2024; 22:6:48 >
Hocam ilk çıktığında PlayStation üçte online olarak Çok oynamıştım zombi modu çok güzeldi keşke aynı modu ikinci oyunda da olsaydı olmadığı için birinci oyunu hep bilgisayara bekliyordum Kısmetimizde sadece senaryo modu var daha önce oynadığım için yıllar önce ve senaryo moda oyunlar oynamadığım için almam ben de
Yok hocam troll o arkadaş, bende engelli olduğu için görünmüyor yazısı. Ama gene belliki herkesin canını sıkmayı başarmış...
Finally
Bazen bende oyunun çıktığı dönemlerdeki oyun keyfine özlem duyduğum için eski oyunların remasterlarını alıyorum ama aradığımı hiçbir zaman bulamıyorum. Herşey zamanında güzel bence.
-
Remake yapılması gerekirdi bu oyuna. Yıllarca bilgisayar oyuncularını bunun için mi beklettiler? Fiyati ucuz olursa ancak alinir. Tam fiyattan satarlarsa yuh derim.
valla nasıl sevindim ya. konsolda oynamadım hiç ama inşallah uçuk kaçık bir fiyata çıkmaz. birde buna türkçe yama beklemek var daha off…
Türkçe dil desteği gelmeliydi ingilizcesi çok ağır biraz ingilizce bilgim olmasına rağmen hikayeyi tam anlayamadım açıp YouTube dan Türkçe altyazı baktım ara ara hikayesi efsane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
İroni mi gerçek mi bu yorum? Bir başyapıttan bahsediyoruz, şakası bile komik değil.
|
Ya ben yaşlandım ve artık iyi oyundan anlamıyorum ya da bu çöp diyenler 18 yaş altı oyundan anlamayan gençler.
|
Çöpçülere bakmayın 10 numara oyun. 2. oyun gibi olması imkansız ama grafik hariç herşey mükemmel. Oyun sizi kendine çekiyor. PS3 de bitirmeme rağmen PS5'dede yarısına kadar gelmiştim. |
|
Şu çöp kelimesini kullananların yaş aralığını az çok tahmin edebiliyorsunuzdur
|
Benzer içerikler
- netflix fiyat
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
- iphone film izleme programı ücretsiz
- whatsapp neden çalışmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X