Şimdi Ara

Rockstar hayranlarına müjde: Red Dead Redemption’ın PC sürümü duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockstar hayranlarına müjde: Red Dead Redemption’ın PC sürümü duyuruldu
    Rockstar Games'in sevilen serilerinden olan Red Dead Redemption, 2010 yılında Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için yayınlanmıştı. Kısa sürede oyun dünyasının efsaneleri arasına giren yapımın devamı 2018 yılında Playstation 4 ve Xbox oyuncularıyla buluşmuştu. Rockstar, 2019 yılında bu yapımı PC oyuncuları ile buluştursa da ilk oyunun PC versiyonu hiçbir zaman yayınlanmamıştı. Hayranların neredeyse 15 yıldır talep ettiği yapımın PC versiyonu geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

Ayrıca Bkz.Microsoft, Unreal Engine 5 ile birden fazla yeni Halo oyunu üzerinde çalışıyor

Red Dead Redemption ve Undead Nightmare PC oyuncularıyla buluşuyor

Geçtiğimiz aylarda Red Dead Redemption’ı yenileyerek Playstation 4, Playstation 5 ve Nintendo Switch platformlarında yayınlayan Rockstar Games, yapımın yenilenmiş portunu sonunda PC oyuncularıyla buluşturuyor. Web sitesinde ve YouTube platformlarında PC versiyonun fragmanı yayınlayan firma, oyunun çıkış tarihini de 29 Ekim olarak duyurdu.

Red Dead Redemption’ın merakla beklenen PC sürümü; 4K çözünürlük ve 144Hz tazeleme desteği, ultra geniş açılı ekran modu, HDR10, NVIDIA DLSS 3.7 ve AMD FSR 3.0 gibi teknolojileri destekleyecek. Ayrıca yapımın DLSS ile Frame Generation teknolojisine de destek vereceği duyuruldu. Double Eleven ortaklığında geliştirilen yapım; Rockstar Mağazası, Steam ve Epic Games Mağazası’nda satışa çıkacak.

Kaynak:https://www.rockstargames.com/newswire/article/o3314a19koo147/red-dead-redemption-and-undead-nightmare-coming-to-pc-october-29

• Rockstar hayranlarına müjde: Red Dead Redemption’ın PC sürümü duyuruldu
  • Ama çevrimiçi modu yok sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Grafikleri cop zaten, online rdr 2 oynanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PS3 de bitirdik düzgün fiyata gelirse Steam e alır oynarim efsane oyundur kendileri...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SpecialOnePS kullanıcısına yanıt
    İroni mi gerçek mi bu yorum? Bir başyapıttan bahsediyoruz, şakası bile komik değil.

• Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 nin sonrasını konu alıyor diyorlar.Mecbur bunuda oynayıp hikaye nasıl sonlanıyor bakacaz artık.

• online yok çöp

• Çöpçülere bakmayın 10 numara oyun. 2. oyun gibi olması imkansız ama grafik hariç herşey mükemmel. Oyun sizi kendine çekiyor. PS3 de bitirmeme rağmen PS5'dede yarısına kadar gelmiştim.

• Ya ben yaşlandım ve artık iyi oyundan anlamıyorum ya da bu çöp diyenler 18 yaş altı oyundan anlamayan gençler.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil rafadan tayfa %100 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 8 Ekim 2024; 22:6:48 >
  • SpecialOnePS kullanıcısına yanıt

Hocam ilk çıktığında PlayStation üçte online olarak Çok oynamıştım zombi modu çok güzeldi keşke aynı modu ikinci oyunda da olsaydı olmadığı için birinci oyunu hep bilgisayara bekliyordum Kısmetimizde sadece senaryo modu var daha önce oynadığım için yıllar önce ve senaryo moda oyunlar oynamadığım için almam ben de

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Yok hocam troll o arkadaş, bende engelli olduğu için görünmüyor yazısı. Ama gene belliki herkesin canını sıkmayı başarmış...

• Finally

• Bazen bende oyunun çıktığı dönemlerdeki oyun keyfine özlem duyduğum için eski oyunların remasterlarını alıyorum ama aradığımı hiçbir zaman bulamıyorum. Herşey zamanında güzel bence.

• Remake yapılması gerekirdi bu oyuna. Yıllarca bilgisayar oyuncularını bunun için mi beklettiler? Fiyati ucuz olursa ancak alinir. Tam fiyattan satarlarsa yuh derim.

• valla nasıl sevindim ya. konsolda oynamadım hiç ama inşallah uçuk kaçık bir fiyata çıkmaz. birde buna türkçe yama beklemek var daha off…

• Türkçe dil desteği gelmeliydi ingilizcesi çok ağır biraz ingilizce bilgim olmasına rağmen hikayeyi tam anlayamadım açıp YouTube dan Türkçe altyazı baktım ara ara hikayesi efsane

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.