|
Rockstar hayranlarına müjde: Red Dead Redemption’ın PC sürümü duyuruldu (3. sayfa)
-
-
gta trilogy faciası varken bu grafiklerle çıkması daha hayırlı olur.
-
Alıntı
metni:Çok geç kaldılar. 2. oyun çıktı, 1. oyun daha yeni PC'ye geliyor. Gereksiz bir hamle. bu birinci oyun dedikleri RDR2'nin sonrasını anlatıyor yalnız.
-
Bunun bir önemi yok ki. Konsollara çıkarken PC'ye çıksaydı bir şey denmezdi. Şu an tamamen para için yapılmış bir hamle.
-
Emülatörde zaten bitirdim. Oynamayacağım bir oyun daha. Anca fiyatı düşük olursa 50-60 lira alırım. 1-2$ fiyata alınacak çerezlik kütüphane oyunu olur ancak.
-
ahaaa geliyor gönlümün efendisi :))))
-
2010 yılında 360'da oynamıstım ve cöptü böyle ata biniyorsun dağ bayır dolasıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ekim 2024; 10:1:27 > -
Ben bu oyunu satın almam . Ancak kirarlarsa indirririm.
-
Xbox one x versiyonundan tek farkı dlss falan sanırım ki eski xbox one x'te bile 4k30fps oynatıyordu. Trailerdan gördüğüm kadarıyla 14 yıllık oyunu dümdüz port ediyorlar, dokuları güncellersin 30-40 dolara satacak yüzün olsun diye ama onu bile modculara yaptıracaklar. Rockstar activision ile birlikte açgözlülüğün birinciliğine oynuyor.
-
Satın alma zaten cöp. Dağ bayır dolasıyorsun o kadar dandik bir oyundu. Bunu neden o zaman o kadar oynadılar anlamam.. Onun yerine Dead Space oynuyordum o zamanlar.. bu cok daha iyiydi
-
Oyunun PC platformuna geleceğinin açıklanmasından sonra sistem gereksinimleri de açıklanmış durumda. Yaklaşık 15 yıllık piyasada bulunan bu oyun Windows 10 işletim sisteminin altındaki sistemlerde herhangi bir şekilde çalışmayacak.
Red Dead Redemption’ın PC sürümü, zombi temalı genişleme paketi Undead Nightmare’i de içerecek. Açıklanan detaylara göre oyun 29 Ekim tarihinde PC için piyasaya sürülecek ve şu anda PS4, Xbox One ve Nintendo Switch'te mevcut durumda.
Oyunun PC sistem gereksinimlerine bakacak olursak:
Minimum
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
- İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 / AMD FX-9590
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R7 360
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Direct X uyumlu
Önerilen
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
- İşlemci: Intel® Core™ i5-8500 / AMD Ryzen 5 3500X
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2070 / AMD RX 5700 XT
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Direct X uyumlu
- İlave Notlar: SSD öneriliyor
-
PS tarafında gelmeyen iki oyunumuz kaldı biri Demon's Souls diğeri Bloodborne. umarım onlar da kısa zamanda gelirler.
-
1749 epic
50 dolar Steam
Mızrak spor rocstar games den saygılar ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senaryosu yoktu yani. Öyle sadece geziyordun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var ama bir yerden bir yerin mesafesi edirneden erzurum kadar ve tüm görevler bayıktı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ekim 2024; 21:47:25 > -
Zevk meselesi herhalde. Ben gayet sevmiştim. Özellikle de 2 harikaydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana hikayesi 18-20 saatte biten, 14 yıllık oyuna 50 Dolar fiyat çekmek pek mantıklı gelmedi. Muhtemelen GTA 6'ya da 80-90 Dolar fiyat çeker bu Rockstar.
-
Artık fiyatlar 1750 TL'den aşağı olmuyor, remaster'a bu kadar verilmez bence. Şunu doğru düzgün remake yapsalardı, görsellik daha güzel olacaktı.
-
Taş çatlasa 20 dolar verilecek bir remaster'a 50 dolar istemişler. Asla hak etmiyor. Remake olsa neyse de neredeyse 15 yıllık olan eski bir oyunu azıcık makyajlayıp 50 dolar etiketi yapıştırmak aç gözlülükten ve oyuncuları keriz yerine koymaktan başka bir şey değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 11 Ekim 2024; 11:43:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X