Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

CM 10 rom'un linkini vermiştim daha önce..Ben kurdum beğenmedem..Öyle aman aman bir fark yoktu....

Oppo ve Xiaomi telefonlar harika ama imei değişmediği için anlamsız.Zaten pahalı cihazlar üstüne birde pasaport kayıt ve harç eklendimi Türkiye piyasasına geliyor fiyatı.Değmez bence.. Ayrıca çift hat olmadığı için benim işime yaramıyorlar.
    6.Cadde'ninde dediği gibi Mtk işlemcilere devam..

Zaten yakında 8 çekirdekler çıkmaya başlıyor.
    http://www.gizmochina.com/2012/09/25/mediatek-ready-to-release-mt6599-8-core-processor/

İlginç bir haber. Yazana göre yeni işlemci;

1. 4G teknolojisi olan LTE'yi destekleyecek.
    2. 3D görüntülemeyi destekleyecek,
    3. Donanım olarak 13 Mpixel kamerayı destekleyecek,
    4. ...

İşlemci 2013 sonu, telefonlar 2014 başı piyasaya çıkacakmış. MHL ve NFC'yi de destekleseler ne güzel olurdu.

• Elimde sıfır 2000mAh iOcean X7 bataryası var ihtiyacı olan varsa 25liraya vereyim
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    quote:

Build.proptan açılıyor.
    Demişsin hocam ben mesela bunu yapmayı bilmiyorum nasıl yapıcam?
  • İlk sayfa düzenlendi..
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Bu romun içinde gapps var mı? cwm ile kuracağım inşallah sorun olmaz. sp flash tools ile driver problemi yaşadığımdan kurmıyorum. önceki sayfalarda anlatımlar mevcut ama ne yaptıysam preloader driveri kurulmuyor..

soft tuşların ışığının build.proptan nasıl açılacağını da anlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec1000 -- 26 Temmuz 2013; 10:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec1000

Bu romun içinde gapps var mı? cwm ile kuracağım inşallah sorun olmaz. sp flash tools ile driver problemi yaşadığımdan kurmıyorum. önceki sayfalarda anlatımlar mevcut ama ne yaptıysam preloader driveri kurulmuyor..

soft tuşların ışığının build.proptan nasıl açılacağını da anlatır mısınız?

Hangi rom?
    703 romu en son çıkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec1000

703 romu en son çıkan.

Gapps mevcut sadece gmail yok.Onuda playstoreden indirirsin..

Soft tuşların ışıkları çalışıyor sorun yok.
    Sağolun.Akşam kuracağım.
    Benimkiler çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeg392

Benimkiler çalışmıyor

Build.propta

Persist.syskeylight.switch=0
    Onu 1 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir türlü değişmiyor becermedim.
  • quote:

Bir türlü değişmiyor becermedim.

Google playden root browser kur.build.propa tiklayip degisikligi yap. Kaydedince root sorucak allow tikla. Degisir.

Yaptım hocam build dosyasını masa üstüne alıpnotpadlede yaptım değişikliği ama nafile yanmıyor.
  • quote:

Yaptım hocam build dosyasını masa üstüne alıpnotpadlede yaptım değişikliği ama nafile yanmıyor.

Yeniden baslatip kontrol edermsn buildpropu.
    Bende ayni sorun vardi bu degisikligi yaptim duzeldi.

Denedim mallesef olmadı olmadı wipe yapıp yeniden başlatayım sistemi.

Not Şuanda telefonu tekrar başlatım açılmadı cw girmiyor ve flashtool yeniden romu yüklemek istediğimde hata veriyor süper über oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeg392 -- 26 Temmuz 2013; 15:30:47 >
  • quote:

Denedim mallesef olmadı olmadı wipe yapıp yeniden başlatayım sistemi.

Not Şuanda telefonu tekrar başlatım açılmadı cw girmiyor ve flashtool yeniden romu yüklemek istediğimde hata veriyor süper über oldu

Dostum build.prop dosyasini kopyala yapistir yapinca permissionstan rw-r--r şeklinde ayarlaman gerekirdi. Bu yuzden acilmadi telefon. Softbrick oldu. Build.propu degistirirken komple degistirmek riskli. Yeniden yazilim kurmalisin. Uzun ugras ama 0703 romu cidden stabil calisiyor. Cwm ile kurulan versiyonunu dene istersen.
    İocean cwmleri duzgun calismiyor. Telefin acilmayinca tus kombinasyonu ile cwmye girilemiyor. Bana kalirsa 4.2.1 cok stabil bir android surumu degil. Keske 4.1.2 veya 4.2.2 olsaydi
    Sp flash toolsun son surumunu dene 4032 hatasi veriyorsa eger. Kurmadan once sp flash tools format secenegi ile komple format at sonra kurulum yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 26 Temmuz 2013; 15:48:13 >

Ben yeniden flashtol ile romu yükledim cw ile aldığım eski romu yeniden yüklemek istiyorum ama cw menüye girmiyorum cw menü uçmuş şunada onu tekrar nasıl yüklerim cihaza? needrom dan recovery indirdim flashtolla rom yüklermiş gibi txt belgesini seçtiğimde formatı desteklemiyor gibi bir hata veriyor.
  • quote:

Ben yeniden flashtol ile romu yükledim cw ile aldığım eski romu yeniden yüklemek istiyorum ama cw menüye girmiyorum cw menü uçmuş şunada onu tekrar nasıl yüklerim cihaza? needrom dan recovery indirdim flashtolla rom yüklermiş gibi txt belgesini seçtiğimde formatı desteklemiyor gibi bir hata veriyor.

Cwm yuklemek icin sp flash toolsa ihtiyacin yok. Recovery.img sd karta at. Telefonu rootla. Mobile uncle mtk toolsu indir google playden. Mobike uncle tools/ update recovery tikla. Sd karttaki recovery.img goster yuklenir.
    Sp flash toolsla kurucam dersen. Yukledigin romdaki scatter dosyasini kopyala cwm dosyasindaki scatter ile yer degistir.

• quote:

CWM ler düzgün çalışmıyor.ilk sayfada verdiğim TWPR recovery olanı kur ben onu kullanıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.