Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

Selam .. pandawillden bu ürünü satın aldım ortalama kaç güne gelir acaba shippinge para vermedim air chine post ile gelçekmiş

http://www.pandawill.com/3000mah-original-large-battery-battery-cover-set-for-iocean-x7-young-smartphone-p74870.html

Bana yaklaşık 17 günde geldi..

Bu arada 3000 mah pili normal kapakla kullanamıyorsunuz çünkü geniş.Yanında gönderdikleri siyah kapakla kullanıyorsunuz.

teşekkürler hocam beklicez artık birde ben adresi kısa yazmısım bir sorun olurmu tam ev adresi vermedim Amasya Merkez olarak yazılı Ama benım adıma posta evıme kadar gelmesede ben gıdıp merkezden alabılırmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: ec1000

703 romunu yükledim, üstteki 2. sim kart takılı değil ibaresi sinirlerimi bozuyor. Bunu kaldırmanın yolu var mıdır?

Gravity box ile kaldiriliyir. Xposed framework apkyi kurup aktif et. Sag sekmeden gravityi isaretle. Gravity boxda status bar kisminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MayynaK kullanıcısına yanıt
    Alırsın sanırım..Tam ev adresini niye vermedinki?
  • quote:

Alırsın sanırım..Tam ev adresini niye vermedinki?

paypalla aldım paypal hesabımıda gecen sene felan almıstım heralde o zaman gerek duymadım tam adrese saten paypalda ole bosa duuruyordu gecen gün migrosdan ininal kart aldım onu kullandım işte
  • merhaba arkadaşlar telefonda şebeke sorunu var. şebeke sürekli gidip duruyor. yeni rom felan attım düzelmedi..

bu siteden satın almıştım satıcıya yazıyorum oda telefon 10 gündür sizde diyor [:- evde duran telefon 1 gün dışarı çıkınca nasıl bozulur nasıl sorun bende olur anlamıyorum ......
  • cityzen kullanıcısına yanıt
    Şu yamayı cwm ile yükleyip bir dene
    http://www.mediafire.com/download/3xk6chi8bmhp4mv/modem_iocean_x7.zip
  • quote:

Şu yamayı cwm ile yükleyip bir dene
    http://www.mediafire.com/download/3xk6chi8bmhp4mv/modem_iocean_x7.zip

çok sağol kardeşim gece denicem bunu
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    bu yama çekim gücünü mü arttırıyor? 703 romu yüklü bende yükliyimmi işe yarıyorsa?
  • ec1000 kullanıcısına yanıt
    Şebeke sorunu olanlar denesin..
    Kurmak istiyorsan kur çok zararı olmaz.
  • Telefon için çok talip var..Satıp Umi X2 almayı düşünüyorum..
  • hocam pandawill deki ürünüm hale Processing olarak görünüyor normalmi şimdiye kargoya vermeleri gerekmiyormuydu

veya hutta ürünümü iptal etmek istesem nasıl edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 3 Ağustos 2013; 19:59:09 >
  • arkadaşlar telefona rom mıuı rom ataken bozdum galiba telefon açılınca tuş açma ekranı geliyor tuşu açıyorum ve ardından kendini resetliyor system wipe yaptım telefon hiç açılmıyor sd karta yeni rom atıp yüklemeyi düşünüyorum ama sd kartı görmüyor(pc) telefonu ilk geldiği günki gibi yapamazmıyım ?
  • http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7-youth-miui/

Taze taze deneyen varmı acaba miui pek fazla sevmem ama v5 güzel diyolar birde buglar arasında gapps geciyo nedir bu google play calismiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 4 Ağustos 2013; 5:50:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Play yok gapps dosyasını rom yüklermş gibi yüklüyorsun tüm google uygulamaları sonradan geliyor.
    Biraz geç kargoya veriyor pandawill ama sorunsuz geliyor.Bence bekle biraz daha..
  • bekirkurt66 B kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsin.Bir önceki sayfada verilen 703 nolu romu sp flash tool ile yükle normale dönecektir.
  • @zeg392 bilgilendirme için teşekkürler hocam siz nasıl buldunuz romu acaba yüklediyseniz tabi

@TheNorth teşekkürler hocam biraz daha bekliyceğim
  • benim eski bilgisayarımdan güçlü bu
    O romun bir eski sürümünü yüklemiştim o rama başka telefonlardan alışkınım ama pek stabil değildi açıkcası şuanda değil ama ay sonu tekrar denerim yüklemek için. Türkçe dil seçeneği yok romda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeg392

O romun bir eski sürümünü yüklemiştim o rama başka telefonlardan alışkınım ama pek stabil değildi açıkcası şuanda değil ama ay sonu tekrar denerim yüklemek için. Türkçe dil seçeneği yok romda.

TR dil sorun değil ya inglizcede kullanılıyor
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.