Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklıma şimdi geldi rom fazlasıyla ram yiyor boşta bazen 50 mb kalıyordu :D şuanki sürümünü bilmiyorum ama. Pm atım bakarsın dostum.
  • hım ram olayı kötürmüş ben şimdiki romdan bile memnun değilim bosta 400mb ram kalıyor

http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7-11/ bu romu yüklemyi düşünüyorum bosta ramını bılmıyorum ama telefon 4 sanıyede acılıyor full deodexed rom +zipaligni
  • şarj konusunda en iyi rom hangisi arkadaşlar acaba Yandex shell yükledim görünüm süper oldu ama şarjı duman etti
  • Şarj konusunda en iyisi 520 offical rom..
  • MayynaK kullanıcısına yanıt
    Bu romu kullandım çok güzel bir rom ama telefon sarjdayken dokunmatik sapıtıyor :D alakasız yerlere basıyor ama belki sadece bende oluyordur bilemiyorum.
  • 0703 sarji cok yiyor ama 3g cekimi cok iyi.
    0520 sarji cok iyi. 0520 kurup 0703un basebandini kopyalayin hem sarji iyi gidiyor hem 3g cok hizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fikir birde nasıl yapılacağını tarif etsen dahada güzel olur hatta wifi ile gps inde 0703 de iyi olduğunu söylemiştiniz onunda böyle bişey yaparak iyileştirilmesi mümkünmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

güzel fikir birde nasıl yapılacağını tarif etsen dahada güzel olur hatta wifi ile gps inde 0703 de iyi olduğunu söylemiştiniz onunda böyle bişey yaparak iyileştirilmesi mümkünmü

http://j1308.hizliresim.com/1d/8/r9272.jpg

Linke bak. Bakir komple anten ve 3 pinin orta kismina temas ediyor sadece. Daha guclu bir cekim. Resimde biraz kotu cikmis. O siyah bantin tutkali yani temizleyince tertemiz oluyor ustune siyah izole bant yapistirdim hoparlor kismini kesip cekim ciddi derece artti. Onceden odanin birinde 3g cekiyordu simdi kendi odamda cekim alabiliyorum. Hardware mod sart.
    Kabul edersen o kismi sök bana gonder senin telefona da anten yaparim. Bir iki gun 3g kullanmazsin parca gelince vidalarsin kullanirsin. 1 metre bakir folyo aldim daha wifi anteni ile gps anteni yapicm. Bunun haricinde oturdugun yer baz istaayonuna konum olarak uygun degilse agzinla kus tutsan 3g cekse bile net gprsten yavas oluyor.
    Bende once selektor yapar gibi H>H+ H>H+ gosterip duruyordu. H+a sabitlenmedigi surece nete girmiyor.
    Forumdan biri H, H+in standby modu demisti. Cekimi artirmam gerekliydi boyle mukemmel oldu. Goruntu de kotu degil.
    Basebanda gelince 0703 romunda system/etc/firmware klasorundeki modem.imgyi kopyala. 0520 romu kur.
    Ayni dizine yapistir eski modem.imgyi silip.
    3g modda onceden cagri alamiyordum ve telefon kapali gorunuyordu. Arandigim zaman ulasilamiyordum simdi o sorunu da hallettim.

• http://s3.dosya.tc/server8/CCDBJa/modem.img.zip.html
    0703un modem.img dosyasi

• Tesekkur ederim cok guzel bir paylasim olmus ankarada olsam telefonu sayende baya duzene sokardik sanirim. Senin verdigin bilgileri uygulamak bile baya bilgi gerektiriyor dostum arka kapagin ic kismina ful bakir folyo yapsak azda olsa faydasi olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Tesekkur ederim cok guzel bir paylasim olmus ankarada olsam telefonu sayende baya duzene sokardik sanirim. Senin verdigin bilgileri uygulamak bile baya bilgi gerektiriyor dostum arka kapagin ic kismina ful bakir folyo yapsak azda olsa faydasi olurmu

HeeSH86 nickli arkadas ta bursadan brick olmus
    Mtk6589 islemcili htc one klonu gonderdi. Suan telefon calisir durumda. Bayram bitimi geri gondericem.
    Bu tip islemler icin kargo ile gondermen yeterli.
    Kapagi boyunca anten yapmayi dusundum ama wifi veya gpse engel olabilir diye dusundum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

hocam pandawillden satın aldıgım ürün 13 gündür proccesde iptal etmekde kararlıyım nasıl ederız acaba bu ürünü
  • MayynaK kullanıcısına yanıt
    Pandawill chat ile görüşün ve iptal etmek istediğinizi söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Pandawill chat ile görüşün ve iptal etmek istediğinizi söyleyin.

para iadesi ne kadar surer acaba
  • Wifinin uclarinin ikisinede ince bir kablo bagladim ayni sekilde telefon anteninede bir kablo bagladim wifide fark oldu ama arka kapak ve kilifi takinca pek etkisi kalmadi gps baglantisinin tekini bantladim simdihic baglanmiyor bu telefonun gpsinden hayir yok sanirim

• Arkadaslar iocean elite yi alamadigim icin iptal ettim kilif ve ekran koruyucu almistim onlari ihtiyaci olana.sanalpazardan 22 tlye elden de 20 liraya verebilirim.1 adet.beyaz silikon kilif ve 1 tane kaliteli ekran koruyucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: salom

Wifinin uclarinin ikisinede ince bir kablo bagladim ayni sekilde telefon anteninede bir kablo bagladim wifide fark oldu ama arka kapak ve kilifi takinca pek etkisi kalmadi gps baglantisinin tekini bantladim simdihic baglanmiyor bu telefonun gpsinden hayir yok sanirim

Wifi anteni ve gp anteni dandik. Hatta wcdma anteni de dandik. Bakir folyo cozer bu isi.

• quote:

Wifinin uclarinin ikisinede ince bir kablo bagladim ayni sekilde telefon anteninede bir kablo bagladim wifide fark oldu ama arka kapak ve kilifi takinca pek etkisi kalmadi gps baglantisinin tekini bantladim simdihic baglanmiyor bu telefonun gpsinden hayir yok sanirim

http://forum.donanimhaber.com/m_78372524/tm.htm
    ben aktif olarak kullanıyorum gps i. hatta igo kurulu. açık alanda sabitlenmesi en fazla 15 sn sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsever -- 12 Ağustos 2013; 2:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsever

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_78372524/tm.htm
    ben aktif olarak kullanıyorum gps i. hatta igo kurulu. açık alanda sabitlenmesi en fazla 15 sn sürüyor.

Dostum konunu biliyorun hatta yorum da yazdim.
    Cakma s3te bile esek kadar anten varken ioceanda hem wifi hem gps hem de wcdma antenleri kucucuk.
    Senin cozumunu ben tavsiye edemem cunku anakarta mudahale etmis olunuyor. Benim tek tavsiyem mevcut flex antenleri degistirmek. Bunun icin en uygun materyal bakir folyo hem kesimi kolay hem de iletkenligi iyi.
    Anakarttaki pin temas noktalarini da lehimle ince bir sekilde lehimleyince mukemmel oluyor.
    Bende 3g problemi vardi anten yaptim bakirdan cozdum problemimi.

• Kardeşim ben konuda söylediğim gibi 50 çeşit anten yaptım. Malesef iyi bir sonuç alamadım. Sen yaparda iyi bir sonuç elde edersen bende yaparım.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.