Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim yasadigim sorun sanirim size ilginc ve siradisi gelicektir. Bilginiz gibi imei degistirme islemini mobiluncletools ile kolayca yapabiliyoruz.bende imeimi boyle degistirmistim.gecen hafta marketten pimpmyrom programini indirmistim kurcalarjen ekran ayarlarini degistirdim geride duzeltemedim bende teli fabrika ayarlarina cevirdim ve cevirince imei eski haline dondu bende mobileuncletools u yukledim bu sirada recovery update bolumunu gordum ordan yeni bir recovery indiriyim dedim cikan listedekilerin tele uyumlu oldugunu dusunerek bir tane indirdim ve recoveryyi degistirdim ama uyumlu degilmis isin kotu tarafi telefondaki baseband silindi yani gsm ve 3g modulunun programi silindi simdi tel sinkartlari gormuyo radyo bandi of modunda ve aktif hale gelmiyor cunku dedigim gibi programi silindi 1 haftadir iocean x7 ye gore baseband yani radyo yani .md5 uzantili zio dosyasini ariyorum ama bulamiyorum.siLerden bir iyilik istesem eger telefonunu sifirlamis olan varsa veya benim telimde onemli bisey yok diyen varsa lutfen ama lutfen bir backup okusturup bana gonderebilirmi. Serefim uzerine yemin ediyorum sim karti takmadan imei numarasinida degistiricem. Yada bu basebandi nerden bulurum lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tknsyc

Merhaba arkadaslar benim yasadigim sorun sanirim size ilginc ve siradisi gelicektir. Bilginiz gibi imei degistirme islemini mobiluncletools ile kolayca yapabiliyoruz.bende imeimi boyle degistirmistim.gecen hafta marketten pimpmyrom programini indirmistim kurcalarjen ekran ayarlarini degistirdim geride duzeltemedim bende teli fabrika ayarlarina cevirdim ve cevirince imei eski haline dondu bende mobileuncletools u yukledim bu sirada recovery update bolumunu gordum ordan yeni bir recovery indiriyim dedim cikan listedekilerin tele uyumlu oldugunu dusunerek bir tane indirdim ve recoveryyi degistirdim ama uyumlu degilmis isin kotu tarafi telefondaki baseband silindi yani gsm ve 3g modulunun programi silindi simdi tel sinkartlari gormuyo radyo bandi of modunda ve aktif hale gelmiyor cunku dedigim gibi programi silindi 1 haftadir iocean x7 ye gore baseband yani radyo yani .md5 uzantili zio dosyasini ariyorum ama bulamiyorum.siLerden bir iyilik istesem eger telefonunu sifirlamis olan varsa veya benim telimde onemli bisey yok diyen varsa lutfen ama lutfen bir backup okusturup bana gonderebilirmi. Serefim uzerine yemin ediyorum sim karti takmadan imei numarasinida degistiricem. Yada bu basebandi nerden bulurum lutfen yardim edin

baseband dosyasi modem.img md5 degil dostum. bir sayfa once linkini verdim. system/etc/firmware icine aticn.
    permission rw-r--r olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

bu gereksiz programlar hangileri sizce yanlış dosya silmeyelim sonra Bide şöyle güzel şarj sıkıntısı olmayan stabil bir rom çıkmadı bir türlü 0520 ye takıldık kaldık costum rom yapan arkadaş yokmu

needromda en son cikan romu kur. miui olmayan. gayet stabil ve sarj suresi uzun.

• 6.cadde kullanıcısına yanıt
    üstad söylediğin gibi modem.img dosyasını system/etc/firmware
    içine attım içinde modem.img vardı onuda ayrı bir yere yedekledim ve modem.img dosyasını system/etc/firmware içine attım fakat maalesef olmadı . foruma ekran görüntülerini yuklemeye calıştım ama beceremedim. bende resimleri böyle ekledim umarım resimler görünüyodur belkide ben sorunun aslnı tam olarak anlamadığım için izah edemedim. belki bu resimlerden siz sorunun ne olduğunu anlayabilirsiniz. ilgilendiğiniz için teşekkürler

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2

• ayarlar/telefon hakkinda...
    buraya girince anabant surumu kac gorunuyor?
    permissiontan rw-r--r olarak ayarladn mi?
    yazilim yukle sifirdan duzelmezse. rom yukle

• Permission nasil ayarlaniyor bilmiyorum yanliz telefon hakkindaya baktigimda anabant surumu. Bilinmiyor yaziyor

• quote:

Permission nasil ayarlaniyor bilmiyorum yanliz telefon hakkindaya baktigimda anabant surumu. Bilinmiyor yaziyor

modem.img degistirdigin programla modem.img nin bulundugu yere gir.
    modem.img sec permissions kismina tikla. alttaki resim gibi kutucuklari isaretleyip okeyle
    http://s19.postimg.org/ixgjmg67n/v5_1_permissoes.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 17 Ağustos 2013; 13:00:42 >
  • Üstad soyledigin gibi rw-r--r yaptim teli yeniden baslattim fakat herhangi bir değişiklik olmadı.onceki gun birkac rom yukledim recoveryden fakat onlarda da sonuc degismemisti acaba flashtool ile yukleme yapsam duzelirmi diyorum ama telefonu söndürürüm diye korkuyorum. Cunku bundan 3 ay once cinden getirttigim bir telefonu flashtool ile pert etmistim.yada bir backup olsa duzelmezmi. Cindeki teli aldiklarima yazdim bir backup yedegi istedim ama cevap veren olmadi

• Merhaba arkadaşlar. GM Discovery almayı düşünüyordum ama bu cihaz çok hoşuma gitti. Nasıl temin edebiliriz basitçe anlatabilir misiniz? Teşekkürler.
  • Ben aliexpress.com dan almistim tnt hizli kargo ile 248 dolara 5 gunde gelmisti

• quote:

Üstad soyledigin gibi rw-r--r yaptim teli yeniden baslattim fakat herhangi bir değişiklik olmadı.onceki gun birkac rom yukledim recoveryden fakat onlarda da sonuc degismemisti acaba flashtool ile yukleme yapsam duzelirmi diyorum ama telefonu söndürürüm diye korkuyorum. Cunku bundan 3 ay once cinden getirttigim bir telefonu flashtool ile pert etmistim.yada bir backup olsa duzelmezmi. Cindeki teli aldiklarima yazdim bir backup yedegi istedim ama cevap veren olmadi

flash tools ile yuklemelisin. nvram kismi zarar gormus sanirim.
    nette vdeolardan yararlanabilirsin

• tknsyc T kullanıcısına yanıt
    Hocam gümrük sorunu olmadı mı? Elite versiyonu normla shipping le almayı düşünüyorum.
  • valla ben ilk defa hızlı kargoyla bir ürün sipariş etmiştim kesim gumrukte bir problem olur diye düşünüyordum fakat hiçbir sıkıntı olmadı.ondan onceki siparişlerimi hep hongkong posta servisi yani bizim ptt ile getirttiriyordum. gümrükte hiç problem yaşamadım ama süre olarak beklemek zor oluyordu birde ptt ile gelecek üründe gümrük problemi çıkınca cebinizden çıkacak para minimum 50 maksimum 100 lira olur ama hızlı kargo ile gelen ürün gümrüğe takılınca bu 50-100 liranın üzerine birde kargo şirketine ordino+depo ücreti yani 175+75 tl lık bir bedel ödemeniz gerekiyor ben siparişi verdikten sonra aklıma gelip tnt yi aramıştım bu rakamları onlar vermişti .
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    birazdan flash tools a uygun bir rom indirip denicem üstad yardımlarınız için çok teşekkürler.belki aynı sorunu bir yaşayan olabileceği için sonucu yazacağım
  • quote:

valla ben ilk defa hızlı kargoyla bir ürün sipariş etmiştim kesim gumrukte bir problem olur diye düşünüyordum fakat hiçbir sıkıntı olmadı.ondan onceki siparişlerimi hep hongkong posta servisi yani bizim ptt ile getirttiriyordum. gümrükte hiç problem yaşamadım ama süre olarak beklemek zor oluyordu birde ptt ile gelecek üründe gümrük problemi çıkınca cebinizden çıkacak para minimum 50 maksimum 100 lira olur ama hızlı kargo ile gelen ürün gümrüğe takılınca bu 50-100 liranın üzerine birde kargo şirketine ordino+depo ücreti yani 175+75 tl lık bir bedel ödemeniz gerekiyor ben siparişi verdikten sonra aklıma gelip tnt yi aramıştım bu rakamları onlar vermişti .

dostum yanlış yönlendirme yapıyorsun dikkatini çekerim. gümrüğe takılan hiç bir telefon gümrük kanunu nedeniyle ne vergisini ödeyerek nede başka birşey ile ülkeye girişi yapılamaz. biraz dikkatli bilgilendirme yapsak iyi olur.

• Cep telefonu yasaklı ürünler kapsamında olduğu için gümrükten asla geçemez. Ya el koyarlar ya da geri gönderirler.
  • asla biraz iddaalı bir kelime olmuş tekil şahıslar için fiyat ve adet limiti ile getirmek mümkün euro bazında bir limiti var ve adet olarakta senede sadece 2 adet diye biliyorum zaten dediğim gibi son 2 senede4 defa tel getittirdim çinden 3 tanesini hongkong post-ptt yoluyla sonuncusunu tnt kargo ile hepsininde kutunun üzerinde ve faturasında ne olduğu bariz bir şekilde yazıyordu eğer son birkaç ayda yeni bir kanun çıkmışsa o konuda birşey iddaa edemem.
    gümrük kanunundan dolayı telefon asla geçemez yanlış bilgilendirme yapıyorsun diyorsunuz ben 2. gelen telefonumu topkapıdaki pttden bakırköydeki dağıtım yerine gönderilmeden sabah erkenden sabırsızlığımdan dolayı almaya gitmiştim gözümle görmesem tamam ama gözümle gördüm benim dışımda bi vatandaşın teli gümrüğe takılmış adamda ordaydı adamın kutusunu önüne getirip koydular kutuyu adama açtırdılar neden bunu burdan almadın filan dediler sonrada depo ücreti ve artı olarak adını hatırlayamadığım bir ücret daha aldılar benim paketim ise çoktan bakırköye yollanmıştı bende ondan sonra çıktım bakırköye gittim ordan dağım yerinden almıştım

• birde en son getirttiğin tnt kargo ile gelen tel için tnt kargoyu siparişi verdikten sonra aradığımı daha önce yazmıştım mesela onlarla görüşütüğümde ben şu anda en kötü senaryoya göre telefonum gümrüğe takılırsa ne olur diye sormuştum ve dediğiğim gibi bir bir açıklama yapmışlardı kesinlikle geri gönderilir diye bir söz hiç duymadım
    yanlış anlamayın bu konuda kesin bilgi sahibiyim gibi bir iddaam yok sadece kendi yaşadıklarımdan baz olarak anlatıyorum
  • biraz araştırma yaptıktan sonra 2011 yılnda yayınlanan gümrük kanunundaki bir made sizleri haklı çıkarıyor üstadlar

Posta/hızlı kargo yoluyla cep telefonu getirmek mümkün müdür?

Hayır, posta/hızlı kargo taşımacılığı yoluyla muafen veya vergileri ödenerek cep telefonu getirilmesi mümkün bulunmamaktadır. Dolayısıyla, bu yolla cep telefonu getirilmiş olsa dahi hiçbir surette sahibine teslim edilmemektedir.

ama şimdi düşünüyorum benim getirttiğim telefonlar saklı gizli gelmedi ve dediğim gibi ptte gördüklerim tnt kargonun telefonda söyledikleri kafam çok karıştı
  • benim anlamadgm nasil bir zihniyettir ki telefon sioarisi gumruk kanununa gore yasak olsun?
    Afrikanin en ucra kosesindeki bir ulkede bile boyle bi sey yok.
    kayit sarti getirilmeli ve bu yasak kalkmali. Bu ulkede yasayan vatandas ulkeye vergiyle sisirilip sokulan ceptelefonunu almak zorunda olmamali. Bence bu isin bile bi carki var ve nemalanan cok.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.