Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    flash tool ile yukleme yapıcagımı dun size yazmıştım ama korktuğumdan yapamadım üstad bu telefon çok hoşuma gittiği için aman tel sönmesin diye kıyamıyorum. alternatif bir çözüm arıcam dediğim gibi sanırım teli turkiyede satan bi vatandaş bulup ondan backup istersem parayla mukabil sanırım bu sorunu halledebilirim
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Elbetteki nemalanan çok..Devlet tarafı aldığı vergiye bakıyor,Distribitör-ithalatçı tarafı ise 100$ lık telefonu türkiyede 500$ a satarak ettiği kar'a bakıyor...

• TheNorth kullanıcısına yanıt
    cok korkmama ragmen denedim ve düzelti çok teşekkürler thenorth ve 6.cadde tekrar tekrar teşekkürler
  • overclock yapılabilir mi ?
  • overclock yapılabilir mi ?
  • elimde satılık 3 günlük iocean var imeisini bile girmedim.ilgilenenlere duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

Elimde sıfır 2000mAh iOcean X7 bataryası var ihtiyacı olan varsa 25liraya vereyim

ihtiyacı olan varsa ulaşabilir
  • Arkadaşlar telefonumuza uygun gps programı hangisidir acaba kullanıp memnun olanlar link verebilirmi uygun çözünürlüktekini indirdim Igo yükledim çalışmadıda
  • Beyler butcem kistli hangi x7 modeli ucuz ve iyidir.Birde bu rom olayi nasil oluyor cok modeli var cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Arkadaşlar telefonumuza uygun gps programı hangisidir acaba kullanıp memnun olanlar link verebilirmi uygun çözünürlüktekini indirdim Igo yükledim çalışmadıda

igo primo kur. once apkyi kur. kendi data klasoru olusturcak. indirdigin datayi icine at calisiyr

• En ucuzu Iocean Youth modeli..Rom olayının nesini merak ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE FREEDOM

elimde satılık 3 günlük iocean var imeisini bile girmedim.ilgilenenlere duyurulur...

Ne kadar pm atarmısınız fiyatı

• bu telefon yeni çıkan bu Asphalt 8: Airborne oyunu kaldırırmı acaba playde desteklemiyor olarak gözküyorda netten indircem acaba calıstırırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

En ucuzu Iocean Youth modeli..Rom olayının nesini merak ediyorsun?

X7 var x7t var x7lus var...
    Ben youth modelini alsam 6589t islemcili rom olarak hepsini yukleyebilirmiyim elite disinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutreis

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

En ucuzu Iocean Youth modeli..Rom olayının nesini merak ediyorsun?

X7 var x7t var x7lus var...
    Ben youth modelini alsam 6589t islemcili rom olarak hepsini yukleyebilirmiyim elite disinda.

youth modeline elite romu kurdum ama bunun icin romu hazirlamak gerekiyor direkt kurarsan telefon brick olur.
    gerekli olan bilgiyi veririm yapabilirim dersen youth al.
    yok dersen elite surumu al. bana kalirsa x7 alma derim.
    hardware mod gerekiyor x7icin. bunlarla ugrasmak zorunda kalirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

bu telefon yeni çıkan bu Asphalt 8: Airborne oyunu kaldırırmı acaba playde desteklemiyor olarak gözküyorda netten indircem acaba calıstırırmı

asphalt 7 calisiyor. uyumlu gorunmemesi telefonun isminden kaynakli.
    backstap da apkyi kurunca uyumlu degil diye hata veriyordu. build.propta iocean x7 ismini gt-i9300 olarak degistirip titanium backup ile backup aldim eski ismine degistirip calistirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

bu telefon yeni çıkan bu Asphalt 8: Airborne oyunu kaldırırmı acaba playde desteklemiyor olarak gözküyorda netten indircem acaba calıstırırmı

asphalt 7 calisiyor. uyumlu gorunmemesi telefonun isminden kaynakli.
    backstap da apkyi kurunca uyumlu degil diye hata veriyordu. build.propta iocean x7 ismini gt-i9300 olarak degistirip titanium backup ile backup aldim eski ismine degistirip calistirdim

hocam isminden dolayı uyumlu olmadıgını bılıyorumda acaba oyun calısırmı billet nexus 4 de highda kasıyor orta ayarda oynuyorum demıs bızım teller kaldırırmı birde demin telefonla fazla uğraştım birşeyler yaptım felan filan işte rom atcagımda hangi rom tavsiye edersiniz

not: needrom.com da sorunmu var max 80kb la dosya indirebiliyorum akk yedim ama speedtest.comda 300kbps gibi bir değer var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 24 Ağustos 2013; 16:46:27 >

• dostum bil bilgim yok ben genelde oyun kasinca ayni apknin low graphic surumunu ariyorum. oyun icinde grafik ayarlari varsa calisir oynanabilit seviyede

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

dostum bil bilgim yok ben genelde oyun kasinca ayni apknin low graphic surumunu ariyorum. oyun icinde grafik ayarlari varsa calisir oynanabilit seviyede

peki hocam önerdiğiniz bir rom varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.