Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MayynaK

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

dostum bil bilgim yok ben genelde oyun kasinca ayni apknin low graphic surumunu ariyorum. oyun icinde grafik ayarlari varsa calisir oynanabilit seviyede

peki hocam önerdiğiniz bir rom varmı acaba

0520. :-) 0703un modem.img dosyasini at icine guzel cekimi var.

sanirim youth ve youth turbo modeline 0703ten başka yeni rom gelmeyecek. okudugum dogruysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

dostum bil bilgim yok ben genelde oyun kasinca ayni apknin low graphic surumunu ariyorum. oyun icinde grafik ayarlari varsa calisir oynanabilit seviyede

peki hocam önerdiğiniz bir rom varmı acaba

0520. :-) 0703un modem.img dosyasini at icine guzel cekimi var.

sanirim youth ve youth turbo modeline 0703ten başka yeni rom gelmeyecek. okudugum dogruysa

bu dediğiniz romları nerde bulabilriim birde modem.img doyasını attığımda herhangi bir değişiklik yapmak lazımmı tekrar ziplemek gibi felan

• 0520 romunu kur. rom zaten kendinden rootlu. yukarilarda bi link verdim v7.p8 basebandi diye. onu indirip system/etc/firmware icindeki modem.img ile yer degistirip permissionstan rw-r--r-- olarak ayarlican. baseband surumu guncelleniyor daha iyi cekime sahip

• 6.cadde kullanıcısına yanıt
    bu 0520 romunu nerde bulabilirim acaba ?
  • Soru ? Telefona yeni rom attım buhttp://www.needrom.com/mobile/iocean-x7-11/ telefon acıldı hersey iyi felan fakat şarjım %93 dü telefona bir res çektim açıldı ve şarj uyarısı %3 şu anda teli kapattım ve şarj oluyor fakat normalden cok daha hızlı 1 dakka içinde %7 ye yakın şarj doldurdu . ve hani ilk açıldıgında şarjım normaldi yeni şarj etmiştim ve rom atmıştım ne gibi bir sorun olmuş olabılır

..

edit : telefonu yaklaşık 25-30dk şarj etti full dedi şarjdan çıkardım telefona rest attım ve gene %3 fakat şarj %3 ama telefonu sanki şarjı full gibi

..

edit 2 : telefonda yüklü olan gravity box dene bir program var o programda power tweks denen bir yer vardı orda power-off dene şeyi aktif etmiştim onu kapattımve telefona rest attım batarya göstergesi düzeldi şarjım %97 olarak gözüküyor fakat telefona battary calib programıyla kalibrosyan yapmıstım herhangi bir sorun olmusmudur

...

edit 3 : enginer modda battry loga girdiğimde battary voltage 4000 bin küsür normalde 2000bn olması gerekmyormu acaba 2000mah kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 24 Ağustos 2013; 19:11:51 >

• quote:

quote:

bu telefon yeni çıkan bu Asphalt 8: Airborne oyunu kaldırırmı acaba playde desteklemiyor olarak gözküyorda netten indircem acaba calıstırırmı

asphalt 7 calisiyor. uyumlu gorunmemesi telefonun isminden kaynakli.
    backstap da apkyi kurunca uyumlu degil diye hata veriyordu. build.propta iocean x7 ismini gt-i9300 olarak degistirip titanium backup ile backup aldim eski ismine degistirip calistirdim

Peki hocam bana romu bol saglam bir telefon tavsiye edermisin butce max 220 usd.

• rom yuklendikten sonra bataryanin bir an dusmesi yukselmesi normal.
    bende de 3900kusur gorunuyor batarya degeri.
    batarya kalibrasyonu şart.

• overclock yapılabilir mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirkurt66

overclock yapılabilir mi hocam

oc icin kernel lazim.

• quote:

quote:

oc icin kernel lazim.

custom romlarda oluyormuş diye biliyorum yani oc bu telefonda yapılıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirkurt66 -- 26 Ağustos 2013; 9:27:05 >
  • quote:

quote:

quote:

oc icin kernel lazim.

bu tlfna oc yapilirsa batarya hic gitmez artik

• quote:

edit 3 : enginer modda battry loga girdiğimde battary voltage 4000 bin küsür normalde 2000bn olması gerekmyormu acaba 2000mah kullanıyorum

O öyle değil senin baktığın bölüm bataryanın voltaj değeridir. İstersen 2000mah pil olsun istersen 5000mah pil olsun pilin voltajı tam dolu iken 4200 mili volt'dur. ve 4200 mili volt olduğunda tam dolmuş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 26 Ağustos 2013; 10:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

O öyle değil senin baktığın bölüm bataryanın voltaj değeridir. İstersen 2000mah pil olsun istersen 5000mah pil olsun pilin voltajı tam dolu iken 4200 mili volt'dur. ve 4200 mili volt olduğunda tam dolmuş demektir.

çok teşekkür ederim hocam :/ bende 4000mah pil yaptım diye seviniyodum :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oc icin kernel lazim.

bu tlfna oc yapilirsa batarya hic gitmez artik

bu halde 2 gün gidiyor hocam az oynadığımda oc olsun da nasıl olursa olsun

• arkadaşlar aliexpressden alışveriş yaptım ilk defa am gönderdikleri kargo numarasını kullanamıyorum yardım edermisiniz gönderdikleri e mail Full Shipment Made for Order No. 60051595294630

Dear Bekir Kurt,
    Your order No.60051595294630 has been all shipped on 2013.08.22 04:56.
    Usually, tracking information is available 2 days after the shipment.
    Please Confirm Order Received as soon as you have received your full order in satisfactory condition.
    If you have´t received your items or are not satisfied with the items you received, please contact the seller to resolve it or ask seller to extend your product receipt time.Otherwise, you can Open Dispute before 2013.10.11 04:56. If you do notopen a dispute within this time AliExpress will consider the order to be satisfactory and will finalize the order process.

Sincerely,
    AliExpress.com
    2013.08.22 04:56

This is an automated system email. Please do not reply to this email bunu 5 gün önce gönderdiler, buda takip numarası RC130186275HK lütfen yardım edin disputeyi açmam gerekli mi ?

• quote:

arkadaşlar aliexpressden alışveriş yaptım ilk defa am gönderdikleri kargo numarasını kullanamıyorum yardım edermisiniz gönderdikleri e mail Full Shipment Made for Order No. 60051595294630

Dear Bekir Kurt,
    Please Confirm Order Received as soon as you have received your full order in satisfactory condition.
    If you have´t received your items or are not satisfied with the items you received, please contact the seller to resolve it or ask seller to extend your product receipt time.Otherwise, you can Open Dispute before 2013.10.11 04:56. If you do notopen a dispute within this time AliExpress will consider the order to be satisfactory and will finalize the order process.

Sincerely,
    AliExpress.com

This is an automated system email. Please do not reply to this email bunu 5 gün önce gönderdiler, buda takip numarası RC******HK lütfen yardım edin disputeyi açmam gerekli mi ?

dostum öncelikle şu mesajını editle ve takip numaranı sil hemen.

21 inde verdiğim 2 ayrı siparişimin takip numarasını 23ünde verdiler daha az önce 1 tane si hongkong post sitesinin takip sitesinde gözüktü.
    merak etme takip sitesinende gözükmesi biraz uzun sürüyor merak etme dispute açman için en az 40 güne sahipsin rahat ol.

• iocean x7 turbo modeli geldi 1,5 ghz 2 adet var elimde satılık ilgilenen varsa pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

arkadaşlar aliexpressden alışveriş yaptım ilk defa am gönderdikleri kargo numarasını kullanamıyorum yardım edermisiniz gönderdikleri e mail Full Shipment Made for Order No. 60051595294630

Dear Bekir Kurt,

Sincerely,
    AliExpress.com

This is an automated system email. Please do not reply to this email bunu 5 gün önce gönderdiler, buda takip numarası RC******HK lütfen yardım edin disputeyi açmam gerekli mi ?

dostum öncelikle şu mesajını editle ve takip numaranı sil hemen.

21 inde verdiğim 2 ayrı siparişimin takip numarasını 23ünde verdiler daha az önce 1 tane si hongkong post sitesinin takip sitesinde gözüktü.
    merak etme takip sitesinende gözükmesi biraz uzun sürüyor merak etme dispute açman için en az 40 güne sahipsin rahat ol.

hangi siteden kontrol etsem iyidir, ptt den bakıyodum ama artık sitesine giremiyorum önereceğiniz bir kargo takip sitesi var mı ?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.