Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustik61

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

eşimin 1.5 yıl önce aldığımız ioceans x7 plus telefonu hattan düşmeye başladı. çekiyor gözüküyor ama aramıyor, internete girmiyor. yazılımsal bi problem vardır diye birçok rom denedim . bazısında kameraların ikiside gitti. bazısında ön kamera çalışmadı. en son miui rom kurdum onunda heryeri çince . arka kamera 13 ön kamera 5 mp olana romlar kamaralarda sorun yaratmıyor. benzer sorunlarla karşılaşan , yardımcı olabilecek biri varmı.
    http://www.needrom.com/category/iocean/x7-elite/

yukarıdaki linklerin aşağı yukarı hepsini denedim. olmuyor

Epromu silip sifirdan kurulun yapin

E prom nedir nereden sileceğiz.

Sp flash tools ile once formatlamalisin. Bir de imeiyi nvrame yazmalisin romu kurduktan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eşimin 1.5 yıl önce aldığımız ioceans x7 plus telefonu hattan düşmeye başladı. çekiyor gözüküyor ama aramıyor, internete girmiyor. yazılımsal bi problem vardır diye birçok rom denedim . bazısında kameraların ikiside gitti. bazısında ön kamera çalışmadı. en son miui rom kurdum onunda heryeri çince . arka kamera 13 ön kamera 5 mp olana romlar kamaralarda sorun yaratmıyor. benzer sorunlarla karşılaşan , yardımcı olabilecek biri varmı.
    http://www.needrom.com/category/iocean/x7-elite/

yukarıdaki linklerin aşağı yukarı hepsini denedim. olmuyor

Epromu silip sifirdan kurulun yapin

E prom nedir nereden sileceğiz.

Sp flash tools ile once formatlamalisin. Bir de imeiyi nvrame yazmalisin romu kurduktan sonra.

Sp flas tools programini bilglsayara kurucaz yesil halka gelene kadar firmatlama islemini yapicaz ondan sonra yeni romu kurucaz anladigim kadariyla ,bu imei yeniden yazma olayi nasil olacak sd flas tools ile mi yapicaz bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustik61 kullanıcısına yanıt
    mtk droid toolsla imei yazabilirsin
  • arkadaşlar merhabalar

bende iocean x7 turbo telefon mevcut. yalnız ekranı kırık olduğundan dokunmatik çalışmıyor. elinde ekranını kullanabileceğim cihazı olan varsa benimle irtibata geçebilir.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.