Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iocean x7 hd modelini aldım. henüz hiç bir işlem yapmadım. öncelikle ne yapmam gerekli.. rom yüklemek gerekli mi.. mui meta ile imei atılması vs. konularında kullanıcı arkadaşlardan yardım rica ediyorum.. şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

arkadaşlar iocean x7 hd modelini aldım. henüz hiç bir işlem yapmadım. öncelikle ne yapmam gerekli.. rom yüklemek gerekli mi.. mui meta ile imei atılması vs. konularında kullanıcı arkadaşlardan yardım rica ediyorum.. şimdiden teşekkürler...

Rootlu degilse rootla once.
    Mobile uncle tools ile imei atabilirsin.
    Needrooma bi bak mevcut surumden daha iyi rom varsa kurabilirsin ama once biraz kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    rootlu olup olmadığını nasıl anlarım...
  • quote:

Root check programi kur google playden.

Supersu falan varsa root vardir. Boyle biraz kullan. 4.4.2 çikti x7 hd telefonlara.

ok. teşekkür ederim...imei atma işini sonra mui meta ile yapmayı düşünüyorum. umarım becerebilirim.:))
  • mui meta 3g ile telefonuna imei atan var mı arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Root check programi kur google playden.

Supersu falan varsa root vardir. Boyle biraz kullan. 4.4.2 çikti x7 hd telefonlara.

evet supersu yüklü ve ayrıca 4.4.2. sürümü yüklü:)) bu arada uyumlu sd kart önerebilirmisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 11 Kasım 2014; 13:15:55 >
  • Class 10 herhangibir kart alabilirsin. Lexar sd kartlar ucuz olur

teşekkür ederim. muimeta ile imei atamadım .. bilgisayar telefonu görmedim. sanırım benim pc.den kaynaklı.. engineering moddan açıp atsam olurmu
  • quote:

teşekkür ederim. muimeta ile imei atamadım .. bilgisayar telefonu görmedim. sanırım benim pc.den kaynaklı.. engineering moddan açıp atsam olurmu

Dene dostum.

mtk droit tools ile hallettim:)
    3g için hattın sim1 yada sim2 de takılı olması farkeder mi???
    dostum bu iocean x7 de kişiye göre zil sesi ataması yapılıyor mu , nasıl yapılıyor bilgin var mı??
  • Simin biri 3g calistiriyor. Micro olan.
    Zil sesi atamayi bilmiyorum dostum.

arkadaşlar kişilere fotoğraf nasıl ekleniyor. yani aradığında resmiyle birlikte görülmesi için..
  • quote:

arkadaşlar kişilere fotoğraf nasıl ekleniyor. yani aradığında resmiyle birlikte görülmesi için..

Rwhberi telefona aktar kişilere fotoğraf oyle ekleniyor. Simde olursa eklenmez.

ok. teşekkür ederim..
  • iocean x7 modellerini kullanan yok mu arkadaşlar,, konu öksüz kalmış.. :)) bence harika telefon, sorunsuz..... o yüzden kimse yazmıyor sanırım :)))
  • ??? herkes sattı mı telefonlarını.. kalmadı mı kullanıcısı ? :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 18 Aralık 2014; 15:15:27 >
  • ???
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.