Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thormentor

??? herkes sattı mı telefonlarını.. kalmadı mı kullanıcısı ? :)))

Ben satmadım herkez memnun galiba kimsenin sesi cıkmadıgına gôre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirbsnl

quote:

??? herkes sattı mı telefonlarını.. kalmadı mı kullanıcısı ? :)))

Ben satmadım herkez memnun galiba kimsenin sesi cıkmadıgına gôre

1.5 senedir kullanıyorum sorun yok şimdilik cizik dahi yok telefonda bi gps sorundu onuda düzelttik
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    ben 1 aydır kullanıyorum.. çok memnunum. gps hangi uygulamayı kullanıyorsun. ne sorunu oldu nasıl düzelttin.. kullanmıyorum şimdilik gps ama lazım olursa çözümü paylaşırmısın...
  • quote:

ben 1 aydır kullanıyorum.. çok memnunum. gps hangi uygulamayı kullanıyorsun. ne sorunu oldu nasıl düzelttin.. kullanmıyorum şimdilik gps ama lazım olursa çözümü paylaşırmısın...

gps kullanmıyorum su anlık o zamanlar takıntı olmuştu bende lehim attım içini acarak kablo salladım düzeldi
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
  • ocean x7 turbo hd telofonum var uncle tool ile imei yukledim ama avea çalıştığı halde turkcell çalışmadı gittim yeni 128 kb lık sim de aldım yine hat üzerinde engel var sebeke bulmuyor bu konuda fikriniz veya öneriniz var ise çok memnun olurum
  • avea hattın her iki sim yuvasında çalıştıysa türkcel sim kart sorunlu olabilir..!!
  • HERKESE İYİ YILLAR ARKADAŞLAR...
  • güncell...
  • nerede bu iocean sahipleri..:))))
  • Arkadaşlar merhaba telefonun 4.4.2 romunun nasıl yükleneceği xda forumlarında mevcuttur. Ben yükledim gayet iyi stabil ama 3000 mah batarya çok çabuk bitmeye başladı ve çok fazla ram yemekte bilginize. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akndigital -- 9 Şubat 2015; 23:34:18 >
  • akndigital A kullanıcısına yanıt
    bende 4.4.2 yüklü pil 2000 mah. ama 2 gün rahat kullanıyorum... gayet memnunum. x7 hd... ama çok yoğun kullanım sayılmaz sanırım. 3g sürekli açık, gün içinde telefon görüşmeleri, arada bir face toplam 30 dakika filan, mesaj, whatsup, bi kaç gazete geziniyorum 2 günü çıkarıyor...
  • Valla ben rom yukleme konusunda cahil oldugum icin benim tel.ilk gunku gibi 4.2.2 herhalde anlamam bu islerden yani ama yardımcı olacak arkadaslar varsa ilgilenebilirim

• güncel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 5 Mart 2015; 12:41:57 >
  • Arkadaslar bu aralar benim felefon kasmaya basladı gecenlerde antutu yukledim tek cekirdek aktif diger 3 cekirdek uykuda diyodu daha sonra programı sildim kasıntılar basladı fabrika ayayrlarına döndüm yine aynı oyle aman aman bi uygulamada yok telefonda yoracak varmı yardımcı olacak

• kadirbsnl K kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarlarına dönünce i meiler uçtu mu , duruyor mu,, root durumu nedir telefonun...??
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    İmeileri yeniden girdim silinmisti.ama rootlumu degilmi bilmiyorum pek anlamadıgım için

• eşimin 1.5 yıl önce aldığımız ioceans x7 plus telefonu hattan düşmeye başladı. çekiyor gözüküyor ama aramıyor, internete girmiyor. yazılımsal bi problem vardır diye birçok rom denedim . bazısında kameraların ikiside gitti. bazısında ön kamera çalışmadı. en son miui rom kurdum onunda heryeri çince . arka kamera 13 ön kamera 5 mp olana romlar kamaralarda sorun yaratmıyor. benzer sorunlarla karşılaşan , yardımcı olabilecek biri varmı.
    http://www.needrom.com/category/iocean/x7-elite/

yukarıdaki linklerin aşağı yukarı hepsini denedim. olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

eşimin 1.5 yıl önce aldığımız ioceans x7 plus telefonu hattan düşmeye başladı. çekiyor gözüküyor ama aramıyor, internete girmiyor. yazılımsal bi problem vardır diye birçok rom denedim . bazısında kameraların ikiside gitti. bazısında ön kamera çalışmadı. en son miui rom kurdum onunda heryeri çince . arka kamera 13 ön kamera 5 mp olana romlar kamaralarda sorun yaratmıyor. benzer sorunlarla karşılaşan , yardımcı olabilecek biri varmı.

Epromu silip sifirdan kurulun yapin

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

eşimin 1.5 yıl önce aldığımız ioceans x7 plus telefonu hattan düşmeye başladı. çekiyor gözüküyor ama aramıyor, internete girmiyor. yazılımsal bi problem vardır diye birçok rom denedim . bazısında kameraların ikiside gitti. bazısında ön kamera çalışmadı. en son miui rom kurdum onunda heryeri çince . arka kamera 13 ön kamera 5 mp olana romlar kamaralarda sorun yaratmıyor. benzer sorunlarla karşılaşan , yardımcı olabilecek biri varmı.

Epromu silip sifirdan kurulun yapin

E prom nereden sileceğiz.telefonda Dosyamı bu. bide sıfırdan kurulum nasıl oluyor. Mobil uncle tols ile cw moda giriyorum wipe data faktörü reset yapıp yeni romu sd kartta bulup kuruyorum.Bundan başka bi şekildemi yapıcam kurulumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik61 -- 13 Nisan 2015; 16:23:23 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.