Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim dostum iki hafta filan kulandım pili fazla kullanıyor geri kalan her şeyi süper.
  • Dostum pil kullanımında sıkıntılı olmayan bir rom önerin varmı anladığım bu yeni romlarda gps ve wifi ile ilgili düeltmelerde yapılmış durumda.Ben kendi telefonuma modifiye yaparak çözmeye çalıştım ek anten yaptım.Biraz düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeg392

Denedim dostum iki hafta filan kulandım pili fazla kullanıyor geri kalan her şeyi süper.

hocam bu romu 1.2 den beri kullanıyorum telefonun cozunurlugunu dusuruyor fakat tuslar ınaktıf oluyor yazılımsal tuslar gelıyor gelıyor ınsan 1 hafta felan yazılımsal kullanınca baya alısıyor :D 720p oldu telefon artık oyunlar felan hiç kasmıyor ben sahsen bunun ıcın dusurudum dusurunce fark ettim bosta 220mb felan ram kalıyordu artık 520 mb felan kalıyor bosta ram :D bu super bişey bence assasin creed pirates oynuyorum 1080p iken baya kasıyordu 720p de baya akıcı oynuyorum fakat bir bugdur heralde telefonu normal kapatıp acarsanız telefon 1080pde acılıyor ve sorunlar oluyor tekrardan telefonu yeniden baslatırsanız (reboot ) hiçbir sorun olmuyor bunuda belırtıyım kullanacak kısılere tavsıye ederım formda dolasırken gordum v1.5 cıkmıs ınıyor su anda yanlız bir şeyi merak ediyorum adam don't wipe system demıs neden acaba system wipe yapsak ne sorun olurki :) ??

• quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

quote:

hocam bu romu 1.2 den beri kullanıyorum telefonun cozunurlugunu dusuruyor fakat tuslar ınaktıf oluyor yazılımsal tuslar gelıyor gelıyor ınsan 1 hafta felan yazılımsal kullanınca baya alısıyor :D 720p oldu telefon artık oyunlar felan hiç kasmıyor ben sahsen bunun ıcın dusurudum dusurunce fark ettim bosta 220mb felan ram kalıyordu artık 520 mb felan kalıyor bosta ram :D bu super bişey bence assasin creed pirates oynuyorum 1080p iken baya kasıyordu 720p de baya akıcı oynuyorum fakat bir bugdur heralde telefonu normal kapatıp acarsanız telefon 1080pde acılıyor ve sorunlar oluyor tekrardan telefonu yeniden baslatırsanız (reboot ) hiçbir sorun olmuyor bunuda belırtıyım kullanacak kısılere tavsıye ederım formda dolasırken gordum v1.5 cıkmıs ınıyor su anda yanlız bir şeyi merak ediyorum adam don't wipe system demıs neden acaba system wipe yapsak ne sorun olurki :) ??

tuşlar çalıştırılabilir aslında.
    bana kalırsa mtk6592 haricinde 1080p telefon alınmaz.mtk6589 720pde gayet guzel çalışıyor. lagsız stabil menü geçişleri vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Dostum pil kullanımında sıkıntılı olmayan bir rom önerin varmı anladığım bu yeni romlarda gps ve wifi ile ilgili düeltmelerde yapılmış durumda.Ben kendi telefonuma modifiye yaparak çözmeye çalıştım ek anten yaptım.Biraz düzeldi.

anca fiziksel eklentiler ve modifiyeler yapılarak GPS daha hızlı çalıştırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

quote:

tuşlar çalıştırılabilir aslında.
    bana kalırsa mtk6592 haricinde 1080p telefon alınmaz.mtk6589 720pde gayet guzel çalışıyor. lagsız stabil menü geçişleri vs vs.

hocam saten romun yapımcısı sambaa bu konuda yazıalr yazıyor fakat hala uzerınde calısıyormus ... neden kapanıyor acaba 720p yapınca tuslar ??

bu arada telefonumu satmayı dusunuyorum 6592 mi alsam octa core lerımı beklesem dıyorum 500tlye aldım sınıfımdan bir arkadasıma 500 tlye satcagım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 20 Aralık 2013; 18:26:54 >

• Noldu siteye böyle herkes telefondan memnun olunca gelen giden yok sanırım hala guzel bir rom bulamadık bu arada,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Noldu siteye böyle herkes telefondan memnun olunca gelen giden yok sanırım hala guzel bir rom bulamadık bu arada,

:) aynen konu bir durgunlastı ben sahsen telefonumu satmayı dusunuyorum telefonu alacak arakadas caydı :D ne guzel 500 tl ye satcaktım =( . şu aralar forumda THL T100 konuşuluyor bu senenin yıldızı bu olacak gibi telefonumu bugun bi arkadaş 430 tl ye talip oldu fakat gümrük sorunları var şu aralar biraz tedirginliyim telefonu satmakta ?
  • Gercekten guzelmis t100 ama gumruk onemli sorun bana x7 yetiyor simdilik
  • pegasus33 kullanıcısına yanıt
    telefonumdan bende memnunum helde su sambaa denen devoloper cıkınca dahada bir memnun oldum fakat insan değişklik istiyor :)

bu romu hala denemedıysenız kesın deneyın derım çözünürlüğü 720p yapıyorm donanımsal tuslar deaktif oluyo yazılımsal tuslar gelıyor fakat oyunları akıcı bir şekilde oynayabılıyorum acayip iyi oldu bu bana AC pirates i donarak oynuyordu su anda akıcı bir şekilde oynuyorum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469671
  • benim hiç oyun oynama hevesim yok ama değişkliği bende seviyorum bu dediğin romda şarj durumu nasıl bide bana tarif gerekli şunu indir şuraya at önce şu programla şöyle yedeği al gibi.Böyle bi tariften birçok kişi faydalanır zannımca
  • quote:

benim hiç oyun oynama hevesim yok ama değişkliği bende seviyorum bu dediğin romda şarj durumu nasıl bide bana tarif gerekli şunu indir şuraya at önce şu programla şöyle yedeği al gibi.Böyle bi tariften birçok kişi faydalanır zannımca

hocam ben su ana kadar hiç yedek almadım malasef nasıl yedek alınır onuda bılmıyorum :) .. şarj durumu normal sayılır pek bir değişme fark etmedim fakat telefon modlanmıs nova launcher kullanıyor 4.4 kitkat tarzı bir şıklık var kurarken telefonuzda cwm olmalı bunların kurlumu ilk sayfada var romu indiriyoruz sd carda atıyoruz sonrası saten hep aynı direk youtube cwm rom kurma bile yazsanız türkçe anlatımlar çıkar .. ben değişklik seven birisiyim eski telefonum galaxy ace ydi nerderyse günde 2 kez rom değiştirir hale gelmiştim mala bağlamıştım sattım kurtuldum :D uğraşmayı sevenler için eğlenceli bir iş rom atmak sizi tekrar telefona bağlıyo telefondan sıkıldıkca rom atıyorum telefonla tekrar içli dışlı oluyorum :D

• Arkadaşlar bu markanın x8 modelini arkadaşım getirecek bir ay içerisinde, siparişi verdik.

Bu markanın malzeme kalitesi nasıldır?
    Konuşma kalitesi nasıldır?
    Hoparlör kalitesi nasıl?
    Batarya yazılım optimizasyonu nasıl?

Sizce dogru bir tercih yaptımmı? Zopo 998 yerine bu modeli seçtim pişman olmam inşallah..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Bu işlem nasıl gerçekleştiriliyor aynı oyunu Dark EvoP60 telefonumla oynamak istiyorum resimde görülen hata ile karşılaşıyorum telefonum desteklemiyormuş ... Peeh
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

Bu işlem nasıl gerçekleştiriliyor aynı oyunu Dark EvoP60 telefonumla oynamak istiyorum resimde görülen hata ile karşılaşıyorum telefonum desteklemiyormuş ... Peeh

Telefon destekliyor. Yeterli alan yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

İocean X7 Elite telefonuma custom rom atarken sanırım yanlışlıkla brick yaptım. Şuanda ekranda sadece İocean X7 logosu görünüyor onun dışında birşey yapamıyorum. Çözüm yolu nedir yardımcı olabilir misiniz acaba??
  • akndigital A kullanıcısına yanıt
    Brick olmamış telefonun sadece rom dosyalarına ulaşılamıyor o yüzden de iocean logosunda telefonun takılıyor. Cwm ye girebiliyorsan ordan rom yükleyebilirsin. Güvenilir bir rom bulup onu sd kartına at, sonra cwm den flashla. Eğer cwm ye giremiyorsan, ki ben tuşla cwm ye giriş yapabilmiş değilim daha, pc den flaşlalaman gerekecek. Flaşlamak için de güvenilir bir rom kaynagı bulmanı tavsiye ederim, sonuçta brick olmamış telefonu hard brick yapma ihtimalin var. Bu konuda önerim iocean in müşteri hizmetlerine mail atman, e-mail adresi sitelerinde mevcut. Durumu açıklayan bir mail at, ve stock rom un linkini göndermelerini iste. Bana hızlıca göndermişlerdi ayrıca gönderdikleri dosyanın için de nasıl yapılacagına dair bir pdf var. Ona bakarak telefonunu tekrardan aktif hala getirebilirsin. Eğer sorun yaşarsan sormaktan çekinme.
    Kolay gelsin

edit: Ayrıca rom aradığını söylemişsin, Gammarom V2.0 ı tavsiye ederim. Stock romu flaşladıktan sonra bir denemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontLieMe -- 8 Temmuz 2014; 17:29:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DontLieMe

Brick olmamış telefonun sadece rom dosyalarına ulaşılamıyor o yüzden de iocean logosunda telefonun takılıyor. Cwm ye girebiliyorsan ordan rom yükleyebilirsin. Güvenilir bir rom bulup onu sd kartına at, sonra cwm den flashla. Eğer cwm ye giremiyorsan, ki ben tuşla cwm ye giriş yapabilmiş değilim daha, pc den flaşlalaman gerekecek. Flaşlamak için de güvenilir bir rom kaynagı bulmanı tavsiye ederim, sonuçta brick olmamış telefonu hard brick yapma ihtimalin var. Bu konuda önerim iocean in müşteri hizmetlerine mail atman, e-mail adresi sitelerinde mevcut. Durumu açıklayan bir mail at, ve stock rom un linkini göndermelerini iste. Bana hızlıca göndermişlerdi ayrıca gönderdikleri dosyanın için de nasıl yapılacagına dair bir pdf var. Ona bakarak telefonunu tekrardan aktif hala getirebilirsin. Eğer sorun yaşarsan sormaktan çekinme.
    Kolay gelsin

edit: Ayrıca rom aradığını söylemişsin, Gammarom V2.0 ı tavsiye ederim. Stock romu flaşladıktan sonra bir denemeni tavsiye ederim.

benim bir arkadaşın x7'si bozulmuş getirdi bana telefon kesinlikle hiç bir tepki vermiyor. önceden logo çıkıyormuş. şimdi oda çıkmıyor, şarja taktığımda ışık bile yanmıyor. sanırım hard brick olmuş telefon. Kurtarmanın bir yolu varmıdır, ne dersin üstad?

• jakalon kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Geçmiş olsun, pc den flashlamayı hiç denediniz mi ? Benim de bir ara hard brick olmuştu yada öyle birşey, yani hiç tepki vermiyordu telefon, ama pc ye takınca pc den usb bağlantı sesi geliyordu , flashlamaya çalışınca bir hata veriyordu ama tam hatırlamıyorum numarasını. Şimdi deneme şansınız varsa pilini çıkartıp flashlamayı deneyin. Forumdan bir kişi bana mesaj atmıştı. hata numarası 4032 ise bunu deneyebilirsin.

6.cadde
    "4032 hatasinin cozumu basit.
    once zopo c2 romu yukleyin flash tools ile.
    zopo zp980 de olur. sonra kendi orijinal romunu kurun"

oda olmazsa ben benim telefonumu pendikte bir telefoncuya götürmüştüm 1-2 günde açmıştı telefonu, ama adresi falan hatırlamıyorum lazım olursa mesajlardan bakarım.

geç gördüm mesajı malesef, geç oldu biraz, üzgünüm.

İyi şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontLieMe -- 28 Ekim 2014; 22:01:02 >
  • Teşekkürler, ana kasayı söküp Çin'e gönderdik. Garantiden değiştirip gönderecekler sağolsunlar :)
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.