Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiiç soğumayın performans noktasında bi sıkıntısı yok telefon gerçekten iyi ama sesi biraz düşük geldi başka sorunu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

abi senin yorumlarını okudukça gelmeden soğuyorum şu telefondan açmadan satıp başka telefon alma noktasına geldim

dostum mayistan beri kullaniyorum bu telefonu.
    sorunlari var. yazilim destegi bitti.
    iocean.cc sitesindeki bi yaziyi google translate ile cevirdim.
    0703ten baska rom cikmicakmis youth ve youth turbo icin.
    elite icin 4.3 destegi olabilir ama youth modelleri icin yok sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu satabilirim bi kaç gün oldu bana geleli 1 hafta bile olmadı isteyen olursa satarım
  • merhaba bendede iocean x7 elite var telefondan gayet memnunum ama sormak ıstedıgım seyler var kamerasının ıc kısmı baya tozlandı onu nasıl sılebılırım cıkıyor mu bılen var mı yada aynı sorunu yasayan bide telefondaki temadan sıkıldım nasıl degıstırebılırım jiayunun teması cok hosuma gıdıyo mesela bide gps için bi çozum bulundu mu
  • Selamlar
    Cihazda ekran goruntusunu nasil aliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Selamlar

güç düğmesi ile ses azaltma tuşuna aynı anda basarak
  • bende x7 elite bulunmakta ama gps'de sorun varbir türlü uydu bulmuyor cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosp1k

quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Selamlar

güç düğmesi ile ses azaltma tuşuna aynı anda basarak

2 sn kadar basik tutmak gerekiyormus. Tesekkurler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

bende x7 elite bulunmakta ama gps'de sorun varbir türlü uydu bulmuyor cihaz

gps.conf dosyası var mı system/etc içinde? yoksa içine ekle permissiondan 644 olarak ayarla. pool adresinin başında tr.pool şekilde olacak.
    gps anteni problemli ioceanlarda. arka kasayı aç. gps anteninin pinlerin temas ettiği kısmı ortasından yarım milim kes. pinler biraz ayrı temas etsin yani.
    öyle yapınca bende yarım dakikada 7 tane uydu buluyor. igo primo güzel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

bende x7 elite bulunmakta ama gps'de sorun varbir türlü uydu bulmuyor cihaz

gps.conf dosyası var mı system/etc içinde? yoksa içine ekle permissiondan 644 olarak ayarla. pool adresinin başında tr.pool şekilde olacak.
    gps anteni problemli ioceanlarda. arka kasayı aç. gps anteninin pinlerin temas ettiği kısmı ortasından yarım milim kes. pinler biraz ayrı temas etsin yani.
    öyle yapınca bende yarım dakikada 7 tane uydu buluyor. igo primo güzel çalışıyor.

permisson neresi onu bulamadım ben
  • Arkadaşlar merhaba iocean x7 elite modeline yeni sahip oldum gerçekten güzel bir cihaz. Elite modeli için stabil, performanslı ve türkçe dil desteği olan custom rom arıyorum. Şu rom'u kullanıyorum memnunum diyen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
  • Gps olayını biraz daha açıklar mısınız?Hangi program lazım dediğiniz dosyalara nasıl ulaşacağız? Konuyu anlatan linkte olabilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosp1k -- 10 Kasım 2013; 18:26:01 >
  • Yokmu arkadaşlar cevap verecek kimse???

Elite modeli için türkçe stabil bir rom arıyorum??
  • miui rom elite telefona yuklenir mi acaba veya stabil olurmu. veya 4.4 kitkat yuklesek ne olur bi sorun cıkar mı
  • ikinci el alınır..
  • eğer sadece wifi kullanıyorsanız mobil şebekeyi sadece telefon yapıp 3g yi kapatırsanız şarjı bariz artıyor
  • Arkadaşlar xda da bir arkadaşımız güzel bir rom yapmış bakmanızı tavsiye ederim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46168968#post46168968

kullanıyorum memnunum romda çözünürlük değiştirme var 1080p ile 720p arasında 4-5 fps oynuyor bizzat denedim fakat çözünürlük düşürdüğünde anasayfa geri geleme gibi butonlar çalışmıyor onun içinde çözünürlük düşürmeden once yazılımsal keylerı acın ki saten xda okursanız adam detaylı bir şekilde yazmıs ki romda hızlı hani :)

• Sukur yeni romlar cikmis elite icin deneyemiyorum su an ama deneyenler var mi asagidaki romlari
    http://www.needrom.com/mobile/rom-x7-elite-karlynche/
    http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7tplus-miui-v5/

• quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

Arkadaşlar xda da bir arkadaşımız güzel bir rom yapmış bakmanızı tavsiye ederim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46168968#post46168968

kullanıyorum memnunum romda çözünürlük değiştirme var 1080p ile 720p arasında 4-5 fps oynuyor bizzat denedim fakat çözünürlük düşürdüğünde anasayfa geri geleme gibi butonlar çalışmıyor onun içinde çözünürlük düşürmeden once yazılımsal keylerı acın ki saten xda okursanız adam detaylı bir şekilde yazmıs ki romda hızlı hani :)

4.4 kitkat yüklenirmi acaba elite telefona

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.