Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bekirkurt66

quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

Orijinalden alıntı: bekirkurt66

arkadaşlar aliexpressden alışveriş yaptım ilk defa am gönderdikleri kargo numarasını kullanamıyorum yardım edermisiniz gönderdikleri e mail Full Shipment Made for Order No. 60051595294630

Dear Bekir Kurt,
    Your order No.60051595294630 has been all shipped on 2013.08.22 04:56.
    Usually, tracking information is available 2 days after the shipment.
    Please Confirm Order Received as soon as you have received your full order in satisfactory condition.
    If you have´t received your items or are not satisfied with the items you received, please contact the seller to resolve it or ask seller to extend your product receipt time.Otherwise, you can Open Dispute before 2013.10.11 04:56. If you do notopen a dispute within this time AliExpress will consider the order to be satisfactory and will finalize the order process.

Sincerely,
    AliExpress.com
    2013.08.22 04:56

This is an automated system email. Please do not reply to this email bunu 5 gün önce gönderdiler, buda takip numarası RC******HK lütfen yardım edin disputeyi açmam gerekli mi ?

dostum öncelikle şu mesajını editle ve takip numaranı sil hemen.

21 inde verdiğim 2 ayrı siparişimin takip numarasını 23ünde verdiler daha az önce 1 tane si hongkong post sitesinin takip sitesinde gözüktü.
    merak etme takip sitesinende gözükmesi biraz uzun sürüyor merak etme dispute açman için en az 40 güne sahipsin rahat ol.

hangi siteden kontrol etsem iyidir, ptt den bakıyodum ama artık sitesine giremiyorum önereceğiniz bir kargo takip sitesi var mı ?

hâLâ bakamıyorum normalmi

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Link alabilirmiyim bakayım ..

http://www.needrom.com/mobile/gp-s4-mega/

mesela 0520nin içindeki system.img ve userdata.imgyi silip bu gounphone romundaki o iki dosyayı 0520nin içine atıp flashlıcam. telefon açılır büyük ihtimal bazı fonksiyonlar çalışmaz kamera vs vs gibi. onları da
    0520 cwm ile kurulan romun zipini açıp system/lib klasörü içindeki gerekli dosyalarla değiştirince tüm fonksiynlar çalışır

neyse artık hocam siz bu dediklerinizi yaparsanız zip haline getirinde bizde istifa edelim :)

hocam cwm romları tavsiye etmiyorum mtk telefonlarda. bir rom kurduğunuzda nvram kısmı halen aynı kalıyor ama nvram kısmı önemli. userdata.img nvramı oluşturuyor yani data kısmını. system/data değil...
    o sebeple mümkün olduğunca sp flash tools ile rom kurmanızı tavsiye ederim çünkü iocan x7nin cwm ile kurulan zipli romlarında format kısmı yok malesef. zipin içinde mtk6575lerde olan mmc belleği silmek için bir komut vs yok.

hımm o zaman benim bilgisayara bir format kesin lazım en yakın zamanda indiririm fakat windows 8 indirmeyi düşünüyorum driver sorunu olurmu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mesela 0520nin içindeki system.img ve userdata.imgyi silip bu gounphone romundaki o iki dosyayı 0520nin içine atıp flashlıcam. telefon açılır büyük ihtimal bazı fonksiyonlar çalışmaz kamera vs vs gibi. onları da
    0520 cwm ile kurulan romun zipini açıp system/lib klasörü içindeki gerekli dosyalarla değiştirince tüm fonksiynlar çalışır

neyse artık hocam siz bu dediklerinizi yaparsanız zip haline getirinde bizde istifa edelim :)

hocam cwm romları tavsiye etmiyorum mtk telefonlarda. bir rom kurduğunuzda nvram kısmı halen aynı kalıyor ama nvram kısmı önemli. userdata.img nvramı oluşturuyor yani data kısmını. system/data değil...
    o sebeple mümkün olduğunca sp flash tools ile rom kurmanızı tavsiye ederim çünkü iocan x7nin cwm ile kurulan zipli romlarında format kısmı yok malesef. zipin içinde mtk6575lerde olan mmc belleği silmek için bir komut vs yok.

hımm o zaman benim bilgisayara bir format kesin lazım en yakın zamanda indiririm fakat windows 8 indirmeyi düşünüyorum driver sorunu olurmu

Win8 degil de win7 x86 kurun hocam rom konusunda en sorunsuz isletim sistemi. X64 ile meta modda sorun cikiyor. Win8 ile digital signature problemi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İoceanda calisan suana kadar iki telefonun romu var.
    Biri neken n6 digeri de zopo c2/980.
    Digerleri acilista takiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Win8 degil de win7 x86 kurun hocam rom konusunda en sorunsuz isletim sistemi. X64 ile meta modda sorun cikiyor. Win8 ile digital signature problemi oluyor.

Hocam x86 olmaz ya ram 6gb 3 kusur de kalmasin .. Birde hocam telefonumda 10 derece kayma var oyunlarda felan (tilt olayi )araba surerken telefonu duz tuttugumda araba sag cekiyo hafif telefonu sola yatik tutarsam duz gidiyo bunu nasil senkron ederim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 3 Eylül 2013; 1:30:40 >

• TheNorth kullanıcısına yanıt
    sağol hocam. klavye sorununu çözdüm. asıl sorun şimdi. telefondan şebeke hatası alıyorum. şebeke gidiyor. sim kartı çıkartıp takmadan geri gelmiyor. avea simden kaynaklıdır die yeni mikro sim aldım ama nafile. aynı sorun devam ediyor. bu konuda ne yapabilrim. @TheNorth
  • http://cs3-4.4pda.to/3382687/modem_G4-V7.F2.P1_06.07.2013.zip?003498005291d8405225dc9c000000001df961fada6cdd1278dd6be8155cf3b1

adreste temmuz 06 tarihli en son baseband surumu bulunuyor.
    basebandlarin iki cesidi var. biri wcdma 900 ve imt 2000 digeri sadece imt 2000 destekli. bunlarin f16 ve f19 gibi cesitleri vardi ama unuttum net olarak hatirlamiyorum.
    jiayu g4- zopo zp980 ve iocean x7 ayni seri basebandlari kullaniyorlar.

yukaridaki linkte jiayu g4un basebandi var. ayni basebandi zopo zp980icin yayinlamis. bu linkteki direkt cwmden kuruluyor.
    Denedim gayet guzel en azindan Hsdpa sebekesinde drop fazla yok.

• exeri E kullanıcısına yanıt
    Rom kaynaklıdır..Sen Offical romlardan birini kur
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    520 Romu üzerine deneyeyim bakalım..
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    OFFİCAL ROM? Bİ LİNK ATABİLİRMİSİN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeri

OFFİCAL ROM? Bİ LİNK ATABİLİRMİSİN?

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=466971&uk=3977086099%A3%BB

0520romu. sp flash toolsla telefona yukleyebilirsin.

• Arkadaşlar birkaç tane model getirttim fazla olanları satıyorum isteyen olursa siparişlerimi kontrol edin
    iocenan x7http://www.sanalpazar.com/Iocean-X7-1920x1080-Full-Hd-Ekran-4-Cekirdek-Islemci__isp10480954

newman n2 http://www.sanalpazar.com/Newman-N2-4.7-Inch-1gb-Ram-Gorilla-Glass-Ekran__isp10481075

• 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Dostum link ölmüş. son çıkan 700lü offical rom üzerine kursam sorun çıkar mı? hsdpa da çok fazla oynama oluyor.
  • iocean x7 6589T modelinde de kasma mevcutmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec1000

Dostum link ölmüş. son çıkan 700lü offical rom üzerine kursam sorun çıkar mı? hsdpa da çok fazla oynama oluyor.

son cikan 0703 romu var.

http://download710.mediafire.com/137klix2ppzg/ww5gdsi5g0z2hq0/iocean+X7+0520.rar

link yenilendi

• arkadaşlar bu telefonun elite modeli alınmaz mı arkadaşlar arada olumsuz yorumlar okudum. veya yakın zamanda bu telefona üst model gelecek mi
  • 3000 ma bataryam kapakla beraber bu gun geldi kalinlikta rahatsiz edici bir artis gormedim ancak agirligi fark ediliyor simdi 3000 ma bataryayi takinca kalibrasyon gereklimi acaba

• arkadaşlar benim swap alanı oluşturmam lazım ama bunun için kernel gerekiyormuş birşey buldum ama işe yaramıyor sanırım yardım eder misiniz ?
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2151925&d=1375144467

@TheNorth hocam s4 romu çelışmıyor yardım eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirkurt66 -- 19 Eylül 2013; 22:47:28 >
  • Bayağıdır custom rom paylaşmıyorum.Romları denemedim henüz..

S4 UI Rom..
     IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2
     IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2

Download:
    http://share.weiyun.com/c2dd61271d9ebaf34a9834db8f73e791

Edit:

S4 UI romu denedim.Türkçe seçeneği var.Hafif yavaş ama süpriz bir özelliği var. AIR GESTURE eklenmiş roma ve normal çalışıyor..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sony Xpreia C rom

Romu kurduktan sonra Geliştirici seçeneklerinden "GPU oluşturmayı zorla" seçeneğini açmanız öneriliyor

Download:
    http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1102795118&uk=4011558260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 19 Eylül 2013; 15:07:01 >

• bekirkurt66 B kullanıcısına yanıt
    Şu dosyayı indir
    http://mir.cr/1T18UBCQ

İçindeki
    update-binary
    updater-script

masaüstüne çıkar.
    Rom dosaysını winrar ile aç..Ama ayıklama..Yada ayıklarsan aşağıdaki işlemi yaptıktan sonra zip olarak kaydet.

rom içinden META-INF\com\google\android klasörüne git.Onun içindeki üstte adı yacan dosyaları sil.kapatmadan masaüsüte ayıkladığın dosyaları oraya koy winrar sıkışıtırcak otomatik olarak..

Sonra hafıza kartına atıp kurabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.