Şimdi Ara

IOCEAN X8 3G SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (nuher) EVET X8 0616 Version android 4.2 YÜKLEDİM. KİTKT YÜKLEYEBİLECEĞİM SİTE VARSA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM.

(emrebzk66) SIM KART SLOT YERİ GÖRÜNMÜYOR. İPHONE LARDA OLDUĞU GİBİ YANDAN SIM KART SOKULUYOR.
  • ANDROİD 4.4.2 YUKLEDİM HALA SORUN ÇÖZÜLMEDİ :(
  • Hocam cihazda sorun olabilir. Ben de kullanıyorum herhangi bir sorun yok 3 g ile ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DÜN ŞUNU FARKETTİM. AÇIK ALANDA BAZ İSTASYONUNA YAKIN YERLERDE 3G AKTİF OLDU. AYNI İŞ YERİNDE DİĞER ARKADAŞLARIN 3G Sİ ÇALIŞIRKEN BENİMKİ ÇALIŞMIYOR. ŞEBEKE SİNYALİ ZAYIF GELİYOR GENELDE 2 ÇUBUK. AYNI HATTI KULLANIYORUZ. BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ YOK MU ACABA.
  • Şarjı nasıl günü çıkarıyomu kullananlar konuyla alakasız oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicinho -- 25 Temmuz 2014; 0:57:19 >
  • ŞARJI FENA DEĞİL. TİPİK AKILLI TELEFON ŞARJI İŞTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirnepol

DÜN ŞUNU FARKETTİM. AÇIK ALANDA BAZ İSTASYONUNA YAKIN YERLERDE 3G AKTİF OLDU. AYNI İŞ YERİNDE DİĞER ARKADAŞLARIN 3G Sİ ÇALIŞIRKEN BENİMKİ ÇALIŞMIYOR. ŞEBEKE SİNYALİ ZAYIF GELİYOR GENELDE 2 ÇUBUK. AYNI HATTI KULLANIYORUZ. BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ YOK MU ACABA.

Tipik mtk sorunu. Çekim gücü zayıf oluyor mtk ların. Benim iocean x8 de daha önce kullandığım mtklı telefonlarda da çekim gücü zayıftı. Engineer moda girip ahize ve hoparlör ses seviyelerini maksimuma çektim öncesine göre çok çok iyi ama yinede gürültülü ortamlarda sıkıntı çıkarır gibime geliyor.

• Bende x7 elite var bugün gps işini halledem dedim kendimce o kadar video izlemiştim gps baglantı yeri diye telefon sinyal yerine lehim attım .şimdi 3 cizgi ceken yerde tek cizgi cekiyor acaba kablodan mı bilgisi olan varmı .İşi bilmiyorsanız sakın sökmeyin bütün günüm telefonla ugraşmak oldu az bi rusca bilsem ruslarda kaynak cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

Bende x7 elite var bugün gps işini halledem dedim kendimce o kadar video izlemiştim gps baglantı yeri diye telefon sinyal yerine lehim attım .şimdi 3 cizgi ceken yerde tek cizgi cekiyor acaba kablodan mı bilgisi olan varmı .İşi bilmiyorsanız sakın sökmeyin bütün günüm telefonla ugraşmak oldu az bi rusca bilsem ruslarda kaynak cok

Lehim attığın yeri eski durumuna getirebilirsen iyi olur sinyal kalibrasyonu bozulmuştur muhtemelen. Daha sonra flash tool ile format atıp orjinal romu yükle düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuher

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

Bende x7 elite var bugün gps işini halledem dedim kendimce o kadar video izlemiştim gps baglantı yeri diye telefon sinyal yerine lehim attım .şimdi 3 cizgi ceken yerde tek cizgi cekiyor acaba kablodan mı bilgisi olan varmı .İşi bilmiyorsanız sakın sökmeyin bütün günüm telefonla ugraşmak oldu az bi rusca bilsem ruslarda kaynak cok

Lehim attığın yeri eski durumuna getirebilirsen iyi olur sinyal kalibrasyonu bozulmuştur muhtemelen. Daha sonra flash tool ile format atıp orjinal romu yükle düzelir.

kablo oalrak ekran kartı güc kablosu kullandım ben farklı bir kablo tavsiyesi var mı?

• quote:

ANDROİD 4.4.2 YUKLEDİM HALA SORUN ÇÖZÜLMEDİ :(

Hocam acaba attiginiz imei (telefon) 3G ozelligi tasimiyorsa sorun bundan kaynaklaniyor olabilir mi?

• İMEİ SORUNU OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM. BU DAHA ÇOK ANTEN SORUNU OLARAK GÖRÜNÜYOR. BENDE IOCEAN X8 VAR DENEMEDİĞİM YOL KALMADI, SIM KART DEĞİŞTİRDİM (SIM1 VE SIM 2 DENEDİM, NANO VE MİKRO SIM TAKTIM), IMEİ (3GLİ VE 3 GSİZ) DEĞİŞTİRDİM. ORJİNAL ROM DENEDİM 4.2.2 VE 4.4.2 ROMLAR YÜKLEDİM DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI. HAFİF KAPALI BİR ALANA GİRSEM SİNYAL ZAYIFLIYOR, ÇOGUNLUK İSE KAPANIYOR. 3G BAĞLANTISI İÇİN AÇIK ALAN YADA BAZ İSTASYONU CİVARINDA BULUNMAM GEREKİYOR. AYNI ORTAMDA AYNI GSM HATTI DİĞER ARKADAŞLARIN GENERAL MOBİLE YADA BAŞKA TELEFONLARI 3G İLE BALANIYOR BENİM TELEFON G İLE BALANIYOR. ANTEN KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLAN YADA YOL GÖSTERECEK VARSA MEMNUN OLURUM.
  • quote:

İMEİ SORUNU OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM. BU DAHA ÇOK ANTEN SORUNU OLARAK GÖRÜNÜYOR. BENDE IOCEAN X8 VAR DENEMEDİĞİM YOL KALMADI, SIM KART DEĞİŞTİRDİM (SIM1 VE SIM 2 DENEDİM, NANO VE MİKRO SIM TAKTIM), IMEİ (3GLİ VE 3 GSİZ) DEĞİŞTİRDİM. ORJİNAL ROM DENEDİM 4.2.2 VE 4.4.2 ROMLAR YÜKLEDİM DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI. HAFİF KAPALI BİR ALANA GİRSEM SİNYAL ZAYIFLIYOR, ÇOGUNLUK İSE KAPANIYOR. 3G BAĞLANTISI İÇİN AÇIK ALAN YADA BAZ İSTASYONU CİVARINDA BULUNMAM GEREKİYOR. AYNI ORTAMDA AYNI GSM HATTI DİĞER ARKADAŞLARIN GENERAL MOBİLE YADA BAŞKA TELEFONLARI 3G İLE BALANIYOR BENİM TELEFON G İLE BALANIYOR. ANTEN KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLAN YADA YOL GÖSTERECEK VARSA MEMNUN OLURUM.

Üstad x8 olan başka arkadaşlarda böyle bir sıkıntı yaşanmamış. (bende x8 aldım daha elime geçmedi) acaba garantiye göndermeyi düşündünüz mü? satıcıyla irtabata geçseniz ve garanti için görüşseniz. Ya da iocean firmasının sitesine not bırakın, yüksek bi yüzdeyle size döneceklerini düşünüyorum.

• X7 elite telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm dil cince oldu ve ne ing. yapabiliyorum neden türkce ayrıca rom atma programlarıda calışmıyor youtube o kadar video seyrettim ama bende aynısı yapıyorum ama hiç işlem olmuyor
  • İOCEAN X8 ÇİNDEN SİPARİŞ VERDİM. ŞANS ESERİ GÜMRÜKTEN GEÇTİ. SATICIYLA GÖRÜŞTÜM GERİ GÖNDER DEDİ FAKAT PROSEDÜR UZUN OLDUĞU İÇİN UĞRAŞMAK İSTEMEDİM. ARTIK TELEFONCULARDA YAPTIRABİLİRMİYİM ONA BAKIYORUM. BU BENİM TELEFONA ÖZEL BİR DURUM OLABİLİR. TELEFONUN BUNUN DIŞINDA BİR SIKINTISI YOK. ÇOK KALİTELİ BİR TELEFON.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebzk66

Su an urunler satin alindi ama Turkiyedeki mevzuat islerini hallediyoruz.Su an icin kesin bir fiyat soyleyemeyiz ama cep telefonuna uygulanan toplam vergu orani %44 artik tahmini hesabini yapabilirsiniz.Sunu bilin en fazla 880-900 e fiyati cikar.Tanitima ozel cok uygun bir fiyata satilacaktur.

1 aydan fazla zaman olmuş x8 lerden ses yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orijinalden alıntı: emrebzk66

Su an urunler satin alindi ama Turkiyedeki mevzuat islerini hallediyoruz.Su an icin kesin bir fiyat soyleyemeyiz ama cep telefonuna uygulanan toplam vergu orani %44 artik tahmini hesabini yapabilirsiniz.Sunu bilin en fazla 880-900 e fiyati cikar.Tanitima ozel cok uygun bir fiyata satilacaktur.

1 aydan fazla zaman olmuş x8 lerden ses yok mu?

depoda yıllanmayı bekliyor
  • hocam sıkıntın varmış telefonla.bende de x7 var. aynı sorun bende de olmuştu.ben sorunu buldum.muhtemelen senin sorunda aynı. olayı x7 açısından anlatayım.

http://www.aliexpress.com/store/product/original-connecting-flat-cable-main-board-FPC-spare-parts-for-iocean-X7-Turbo-Plus-Elitephone-replacement/538855_1408733556.html

yukarda verdiğim linkteki kablonun bir ucu ekrana diğer ucu hoparlör ve şarj girişine bağlanıyor.telefonumda kamera sorunu oldu telefonu 4-5 kere açtım kendim.bu kablo telefonun bataryasının altında görünmediği için bu açmalarda bu kablonun bir ucunu azcık deforme etmişim.haberim yok tabi.telefonda ankara gibi bir yerde bile hat çekmemeler başladı.sim kartı geç görmeler falan.internette sıkıntılar.aylarca rom attım.fabrika ayarları yaptım olmadı.
    ta ki böyle bir kablonun varlığını görene kadar.sonuçta bu kablodaki yollar telefonun can damarıymış.şarj hoparlör ekran hat çekim hepsini etkiliyormuş.

şansa türkiyeden biri çinden kendine getirirken bu parcadan fazla getirmiş .bu adamdan aldım kabloyu 2 tane.uyguladım telefon düzeldi.bence sendeki sorunda bu .sende ki deforme olmamışta olabilir.fabrika çıkışında sorunlu olabilir.çünkü benim adamdan aldıklarım kesinlikle sıfır.ama birini uyguladığımda telefon şarj yeri çalışmıyor.öbürü sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yubaks -- 21 Ağustos 2014; 11:31:45 >

• yıl 2016 oldu 4G 5G 4,5G falan geldi ! bunlara destek veriyor mu bu telefon !?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

yıl 2016 oldu 4G 5G 4,5G falan geldi ! bunlara destek veriyor mu bu telefon !?

Özelden yazmıssiniz, PM niz kapalı, bahsettiğiniz cihaz satıldı, tamir maliyeti de 200 tl civarı, ama alıcı arkadaş sorunsuz kullanıyor belirttiğim haliyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.