Şimdi Ara

IOCEAN X8 3G SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN IOCEAN X8 ALDIM. AVEA HATTIM VAR BAŞKA TELEFONLARDA 3G AKTİF FAKAT İOCEAN X8 DE 3G AKTİF OLMUYOR, AYRICA HAT HEMEN DEVREYE GİRMİYOR UZUN SÜRE BEKLEMESİ GEREKİYO SIM 1 VE SIM 2 HER İKİSİNİDE DENEDİM. FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜM. APN AYARLARINI YAPTIM. SORUN NE OLABİLİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

• hocam telefonun wcdma destekleyen versiyonu oldugundan eminmisiniz?.Bircok modeli var cin'de, wcdma desteklemeyen modelini almis olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALDIĞIM SİTEDE DESTEKLİYOR YAZIYOR. AŞAĞIDA SATIN ALDIĞIM ÜRÜNÜN ADRESİ MEVCUT. BAKARSANIZ SEVİNİRİM.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-5-7-inch-iOcean-X8-Mobile-Phone-Android-4-2-Octa-Core-MTK6592-13/1883463638.html
  • edirnepol E kullanıcısına yanıt
    hocam aldiginiz yerde wcdma destekledigi yaziyor,ancak asil onemli olan orada yazmasi degil,elinizdeki telefonun destekleyip desteklemedigi.telefonun wcdma olup olmadigi nasil anlasilir bilmiyorum,bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirler ve ogrenmis olursunuz.

• DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ. SIKINTI ORADA OLABİLİR.
  • YENİ BİR ROM ATSAM. FAYDASI OLUR MU ACABA?
  • edirnepol E kullanıcısına yanıt
    romla duzelebilcek birsey degil hocam,kesin ogrenin wcdma olup olmadigini,sonra saticiyla gorusun yanlis urun gonderdigini geri iade etmesini yada degistirmesini isteyin, dispute acin aliexpressten sikayet edin.aliexpress hakkinda fazla bilgim yok bilgisi olan arkadaslardan yardim isteyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sim kartiniz cok eski ise yeni sim kart alip deneyin, direk nano alin mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_karizmatik A kullanıcısına yanıt
    hocam iocean x8 in wcdma desteklemeyen modeli yok zaten. burada 16.06.2014 resmi rom var onu yükleyin sorun ortadan kalkacaktır.

http://www.needrom.com/mobile/iocean-x8/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 17 Temmuz 2014; 5:37:52 >
  • NANO SIM KART ALDIM DENEDİM. KENDİ SİTESİNDEN (http://www.iocean.cc/Service.html) ORJİNAL ROM YÜKLEDİM. NETİCE AYNI 3G BAĞLANTISI OLMUYOR. AVEA 2G HATTINDA DA ZAMAN ZAMAN KOPMALAR OLUYOR. SİNYAL SEVİYESİ ÇOĞUNLUK 2 DİŞ, NADİR OLARAK 3 DİŞ OLUYOR. KAFAYI YİYECEĞİM. BAŞKA BİR GSM HATTI KULLANSAM SORUN DÜZELİR Mİ ACABA TURKCELL, VODAFONE GİBİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirnepol

NANO SIM KART ALDIM DENEDİM. KENDİ SİTESİNDEN (http://www.iocean.cc/Service.html) ORJİNAL ROM YÜKLEDİM. NETİCE AYNI 3G BAĞLANTISI OLMUYOR. AVEA 2G HATTINDA DA ZAMAN ZAMAN KOPMALAR OLUYOR. SİNYAL SEVİYESİ ÇOĞUNLUK 2 DİŞ, NADİR OLARAK 3 DİŞ OLUYOR. KAFAYI YİYECEĞİM. BAŞKA BİR GSM HATTI KULLANSAM SORUN DÜZELİR Mİ ACABA TURKCELL, VODAFONE GİBİ

Bu verdiğin linkteki 0616 tarihli rom var onumu yüklemistiniz. Kitkat veya cm11 rom denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 17 Temmuz 2014; 19:39:08 >
  • İyi gunler arkadaslar cok yakinda Turkiye pazarina iocean markasiyla girecegiz.Bana iocean ile ilgili her turlu soruyu sorabilirsiniz.Arkadasim size gelince iOcean markasi 3g desteklemktedir.Eger telefonla ilgili hata olsa 3g hicbirzaman calismaz.bana telefonunuzun sim kart slotlarinin fotografini gonderirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebzk66

İyi gunler arkadaslar cok yakinda Turkiye pazarina iocean markasiyla girecegiz.Bana iocean ile ilgili her turlu soruyu sorabilirsiniz.Arkadasim size gelince iOcean markasi 3g desteklemktedir.Eger telefonla ilgili hata olsa 3g hicbirzaman calismaz.bana telefonunuzun sim kart slotlarinin fotografini gonderirmisiniz

Hayırlı olsun.Ürünler ne zaman gelcek.x8 i kaçtan sokarsınız.
  • Su an urunler satin alindi ama Turkiyedeki mevzuat islerini hallediyoruz.Su an icin kesin bir fiyat soyleyemeyiz ama cep telefonuna uygulanan toplam vergu orani %44 artik tahmini hesabini yapabilirsiniz.Sunu bilin en fazla 880-900 e fiyati cikar.Tanitima ozel cok uygun bir fiyata satilacaktur.

• quote:

Su an urunler satin alindi ama Turkiyedeki mevzuat islerini hallediyoruz.Su an icin kesin bir fiyat soyleyemeyiz ama cep telefonuna uygulanan toplam vergu orani %44 artik tahmini hesabini yapabilirsiniz.Sunu bilin en fazla 880-900 e fiyati cikar.Tanitima ozel cok uygun bir fiyata satilacaktur.

Allah muaffak etsin. Hayırlısı olsun inşallah.

• quote:

Su an urunler satin alindi ama Turkiyedeki mevzuat islerini hallediyoruz.Su an icin kesin bir fiyat soyleyemeyiz ama cep telefonuna uygulanan toplam vergu orani %44 artik tahmini hesabini yapabilirsiniz.Sunu bilin en fazla 880-900 e fiyati cikar.Tanitima ozel cok uygun bir fiyata satilacaktur.

Elinizde buna dair kanıt var mı ?

• Nasil bir kanit istersin.

• quote:

Nasil bir kanit istersin.

Mesala "telefonlar alındı" demişsiniz. Telefonların depoda bir fotoğrafı yeterlidir. Zira yanlış anlamamayın forumda çok troll var yalan yazan.

• Yakinda sitede tanitimi yapilacak.Detayli ve ayrintili bir sekilde.Haklisiniz en buyuk sikintiniz asparagas mesajlar.

• (nuher) EVET X8 0616 Version android 4.2 YÜKLEDİM. KİTKAT İNDİREBİLECEОİM BİLDİОİNİZ BİR SİTE VARSA İNDİRİP DENEYEBİLİRİM.
    (emrebzk66) TELEFONUN SIM KART SLOTU GÖRÜNMÜYOR. IPHONE'LARDA OLDUĞU GİBİ YANDAN GİRİŞİ VAR.
    TEŞEKKÜRLER...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.