Şimdi Ara

Iomega Screenplay Director deneyimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
3
Favori
61.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama ben şuan alt yazı sıkıntısı çekiyorum, güncellemede halletmişlerdir sanırımama yeni güncel versiyonunda sorun var sanırım mesaj attımdestek attına yanıtını bekliyorum, yeni uptade versiyonunda düzelir sanırım, bende dts filmleri indiriyorum ama ses sistemim desteklemediği için ac3 cevirip izliyorum bu seferde alt yazıda sorun yaşadım bakalım onuda halledersem cihaz gayet güzel
  • alt yazı sıkıntı nedir?
  • yanlış versiyonu indiriyorsun, son versiyon 1.4.0.78

ayrıca benim ses sistemim dts destekliyor ancak dtsler hep sorunlu yada ses gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghosttx -- 24 Temmuz 2010; 20:44:00 >

• EVET son versiyonu 78 olmuş ama internet sitesinden göremiyorum direk linkini verebilirmisin , alt yazı sorunu bende dts sistemi ac3 cevirince alt yazıları ayarlardan secmeme rahmen alt yazı cıkmıyor. diğer lerinde sorun yok
  • optik kablo ile bağlarsan sesde bir sorun göremedim ben dts lerde , ama bende suan dts ses sistemi olmadığından ya ac3 bluray ları indiriyorum yada yoksa ceviriyorum ac3 uzun surmuyor zaten
  • 78 surumunu buldum bakalım şimdi göreceki cihaz saol,
  • mrb,78 surumunu yukledim daha once oynattıgım bazı bir kaç filmde bufilmi oynatamıyyor( kötü saklayıcı) diyebi uayarıvermeye başladı, dosya ismi fazla cok uzundur dedim kısalttım falan yine olmadı dosya bozuk değil bigisayar acıyor, sizlerdede oldumu yeni surumu yukleyince?neden olabilir
  • bu cihazda shoutcast radio ları dinleyebilen varmı? youtube seyredebiliyorum ama shoutcast leri çalmıyor.
  • Merhaba; benimde bir screenplay director'um var fakat etherneti görmesine ve bağlanmasına karşın torrenti indirmiyor. Kendi hddsine attım, sıraya ekledim fakat hiç indirme yapmıyor. Torrentte sorun yok en son güncellemeyide yaptım ama yinede başaramadım.
    Yardım edebilirseniz sevinirim :)
  • torrent falan hic denemedim ben bilgisayardan indiirp atıyorum hardiske onu baglayıp izliyorum ama yeni versiyonu yuklediginde 720Bdrip lerde kotu saklama hatası var , eskiden acılıyodu filmler yeni guncelleme gelince duzelir belki....
  • Deneyimler;

- Cihazı üzerindeki düğmesinden açarsanız pc de harddiskini görebiliyorsunuz ama tv den görüntü alamıyorsunuz.
    - Torrent dosyasını ağ veya usb kablo aracılığı ile cihazın hdd sine gönderiyorsunuz, sonra kumanda ile üzerine gelip okeyliyorsunuz, böylece aktif hale getirmiş oluyorsunuz.
    Fakat, torrenler doğru düzgün download yapamıyor, aynı torrent dosyasını pc deki program problemsiz indiriyor ama iomega indirmiyor, bunun ayarı varmı benmi yapamadım bilemiyorum
    - açılışı ve geçişler yavaş, gerisi iyi sayılır.
    - Isınma yok, ses yok. Hiç bilemesen 1Tb Hdd yerine kullanılabilir kanaatindeyim.

- Torrent konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bilgilerinizi bekliyorum.
  • onun çözümü kendi sitesindeki forumda saklı
    İomega Torrent çözümü
    Ben asıl şu film oynatımı sırasında optik kablo ile ses sistemine aktarınca sürekli takılan dts ve ac3 kodlu ses sorunlarını bir çözebilsem,hdmi ile tvye aktarınca sorun yok, optik kabloyla ses sistemine aktarınca takılıyor, deli olacağım atacağım camdan o olacak

• Torrent konusunda bilginizi paylaşırsanız sevinirim.
    Sitesine baktım ama işin içinden çıkamadım.
  • Arkadaşlar ben 2 hafta önce screenplay director aldım. Cihaz tv ile çalıştı ama pc ye bağlayınca pc görmedi formatlamak gerektiğini ikaz etti. Fat32 ile formatladım ama sanırım sistem default dosyalarıda uçtu. Yardımcı olacak arkadaş varmı? Bana mail ile sistem dosyalarını gönderebilecek varmı, yada ne yapmam gerekiyor.
  • Cihazın üzerindeki düğmeden açılınca pc görüyor.
  • Denemediğim hiç bişey kalmadı.
  • Cihazla pc arasında usb kablosu takılı vaziyette cihazın üzerindeki düğmeden açılınca tv ye görüntü vermeden
    pc de görünüyor, usb talılı değilse tv modunda açılıyor, ilk kullanan arkadaşların işnine yarayabilir bu bilgi.

Torrent konusu tam açık değil, bazen torrent den down yapıyor bazen tık yok, modemde ayar falanmı gerekiyor anlamadım gitti?

Torren konusunda bilgi verebilecek varsa ikrama geçecek.
  • Torrentdeki sıkıntı şuymuş meğer;

Download yaparken cihazı kapatırsanız pc deki gibi kaldığı yerden başlamıyor, yani indirme bitmeden kapatmayacaksınız cihazı.
    Cihazda bittorenti açık hale getirin başka ayara ihityaç yok.
  • Bende Cihazı bugün Electro Worldden 269 TL ye aldım.. Eve geldim az bulunan Hd filmlerimden attım bikaçtane çok hoşuma gitti ama altyazı konusunda biraz tecrübe eksiğim var, forumdan bilgilendim.. Size sorum şu olacak.. Cihazı güncellemelimiyim?
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak bilenler lütfen yardımcı olsun..

1- Filmleri hdd içine bilgisayardan direk atıyorum system dosyasının yanına dosyalar açtım ''diziler'' ''hdmi filmler'' gibi.. Fakat ''hdmi filmler'' klasörünü görmüyor..

2- Aynı zamanda dizilerin içindeki altyazıyıda dizinin içinde menü tuşuna basarak ayarlayamadım.. Film dosyasıyla altyazı dosyasının aynı isimde olması gereklimi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.