Şimdi Ara

Iomega Screenplay Director deneyimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
3
Favori
61.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byakuya

Arkadaşlar birkaç sorum olacak bilenler lütfen yardımcı olsun..

1- Filmleri hdd içine bilgisayardan direk atıyorum system dosyasının yanına dosyalar açtım ''diziler'' ''hdmi filmler'' gibi.. Fakat ''hdmi filmler'' klasörünü görmüyor..

2- Aynı zamanda dizilerin içindeki altyazıyıda dizinin içinde menü tuşuna basarak ayarlayamadım.. Film dosyasıyla altyazı dosyasının aynı isimde olması gereklimi ?

1- Klasör görünmemesi gibi bir olaya rastlamadım. Bir üst klasöre çıkıp, tekrar aynı klasöre girerseniz ancak içeriği güncelliyor. Ama sizin kasör zaten ana dizinde anladığım kadarıyla.
    2- evet, ayrıca otomatik gelmiyor her seferinde filmi açıp altyazıyı menü tuşula girip aktif hale getirmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghosttx -- 6 Eylül 2010; 16:05:59 >

• güncellemeleri yaparsınız altyazılar gayet guzel ama BRRİp filmler kötü saklayıcı diye bi hata veriyo yeni güncellemede onu cözemedim bir trlü cözen varmı? yada yeni güncelleme versiyonunu mu beklicez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbeax

güncellemeleri yaparsınız altyazılar gayet guzel ama BRRİp filmler kötü saklayıcı diye bi hata veriyo yeni güncellemede onu cözemedim bir trlü cözen varmı? yada yeni güncelleme versiyonunu mu beklicez...

o yazınızı okuduktan sonra tereddüt yaşadım zaten.. oyüzden indirdim ama kurmadım güncellemeyi.. bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbeax

güncellemeleri yaparsınız altyazılar gayet guzel ama BRRİp filmler kötü saklayıcı diye bi hata veriyo yeni güncellemede onu cözemedim bir trlü cözen varmı? yada yeni güncelleme versiyonunu mu beklicez...

ah bi çözsem nası kodlayınca çalıştığını;

mesela aşağıdakinde ses gelmiyor DTS, ama görüntüde problem yok;

Sample.mkv
    Format : Matroska
    File size : 36.9 MiB
    Duration : 30s 156ms
    Overall bit rate : 10.3 Mbps
    Encoded date : UTC 2009-03-15 19:17:21
    Writing application : mkvmerge v2.4.2 ('Oh My God') built on Jan 18 2009 17:30:28
    Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1

Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 4 frames
    Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Duration : 30s 155ms
    Bit rate : 8 563 Kbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 800 pixels
    Display aspect ratio : 2.40:1
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.233
    Stream size : 30.8 MiB (83%)
    Title : D-Z0N3 HD VIDEO

Audio
    ID : 2
    Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Codec ID : A_DTS
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 1 510 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 24 bits
    Video delay : 57ms
    Stream size : 5.43 MiB (15%)
    Title : D-Z0N3 HD AUDIO DTS
    Language : English

Napıyoruz Pocorn Mkv audio converterla yeniden kodluyoruz sesi AC3 olarak,
    Sample_384 (1).mkv
    Format : Matroska
    File size : 32.9 MiB
    Overall bit rate : 9 153 Kbps
    Encoded date : UTC 2010-09-06 20:57:18
    Writing application : mkvmerge v4.1.1 ('Bouncin' Back') built on Jul 3 2010 22:54:08
    Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0

Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 4 frames
    Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Duration : 30s 155ms
    Bit rate : 8 587 Kbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 800 pixels
    Display aspect ratio : 2.40:1
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.233
    Stream size : 30.9 MiB (94%)
    Title : D-Z0N3 HD VIDEO

Audio
    ID : 2
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Mode extension : CM (complete main)
    Codec ID : A_AC3
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 384 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Video delay : 57ms
    Stream size : 1.38 MiB (4%)
    Title : D-Z0N3 HD AUDIO AC3
    SONUÇ hüsran, kötü saklayıcı hatası halen çözemedim neyle nası kodlamak gerektiğini.

mkv merge ile tekrar oluşturdum aynı dosyayı (ac3 olarak sesi tekrar kodladığımı) bad container hatası gitti,görüntü var şimdide ses yok offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghosttx -- 7 Eylül 2010; 0:43:07 >

• Dark mini mania,Western Digital HD Media Player ve iomega screen play director kullanmış biri olarak karşılaştırmalı bi konu yakında açacam.
    Eğer ilgilenen olursa elimde 2 adet 28Ağustosta Media Markt tan alınmış kutusu hiç açılmamış İomega Screen Play Director Mevcut.
    Çok çok iyi fiyata bırakacağım. İlgilenenlerin pmlerini bekliyorum.
  • alt yazi sorunu gerçekten can sıkıyor sitede dediği gibi guncellemeyi usb stick e attım alet gormüyor. guncelleme yapan arkadaşlar bunun bit taktiği varmı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonchilder

alt yazi sorunu gerçekten can sıkıyor sitede dediği gibi guncellemeyi usb stick e attım alet gormüyor. guncelleme yapan arkadaşlar bunun bit taktiği varmı teşekkürler

yukarıda yazıyor
  • arkadaşlar ben 2 gün önce ıomega scrennplay aldım.bilgisayarda görüyor.LCD tv ye baglıyorum içindeki flimleri görmüyor arkasında usb baglantısına başka bir hdd taktıgımda takılı hdd yı göruyor kendı içindeki flimleri neden görmuyor
  • Bende daha yeni bu cihazdan aldım arkadaşlar biraz yavaş açılması dışında iyi bir cihaz.
    Ancak bir kaç sorum olucak kendi sitesinden son sürümünü indirdim.İlk önce cihazı bilgisayara bağladım ve update.wup dosyasını update.img diskindeki update.wup ile değiştirdim.[Bilgisayara bağladığımda update.img diski(254mb) ve ScreenPlay Director diski Gördü(929gb)] Sonra tvye bağlayıp açtım cihazı baktım güncelleme yapmadı sonra usbye attım güncellemeyi kapattım cihazı taktım usbyi taktıktan sonra açtım.Sitesinde güncellmeyi otamatik olarak görücek demesine rağmen görmedi.Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim yada yapmalımıyım?
    Birde usbden dosyaları çok yavaş yüklüyor diske başka nasıl bir yolla hızlı atabiliriz dosyaları ?
  • Merhaba arkaaşlar,

bu cihazı USB WiFi ile kullanan var mı? Hangi cihazı bağlayabildiniz? Bende US Robotics in beyaz dongle ı var 802.11g modeli ama alet tanımadı. Ayrıca Asus W330g modelini de eternetten denedim o da olmadı.
  • İnternetten doğru güncelleme dosyasını boş bi usb yukleyin rar dan acın ama , sonra cihaz acılması sırasında takın o otomatik gorecektik biraz bekleyin yeni guncellenme bulundu yazar sonra evet dedikten sonra kendi yukluyor, brrip filmlere hala cözüm getirilmedi sanırım ben hala yeni update dosyasını bekliyorum ama alt yazı sorunu yok gayet iyi yeni guncelleme ile, ancak bluray filmleri indirirken dikkat edin eğer dts ses sisteminiz yoksa tv den sadece goruntu alırsını ses alamassınız o nedenle ya indirdiğiniz filmleri ac3 cevireceksiniz yada direğ bluray filmleri secerken ac3 olarak indireceksiniz benim tavsiyeyem dts ses olanları indirmeyin cevirsenizde bu sefer alt yazı uyumu oluyor ben baya ugrastım , brrip sorunun cözerlerse yeni guncellemede gayet guzel olacak... arada bakıyorum ben baya onceden aldım sorunu olan olursa yardımcı olmaya calısırım...
  • Arkadaşlar henüz güncelleme yapmadım.. 2 tane çok can sıkan sorun tespit ettim çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen..

1-Cihazı tv ye bağlayıp filmi başlatıyorum daha sonra tekrar menüye dönüyorum ve başka film açıyorum , tam bu anda ekrana seçenek çıkıyor geçmiş filmin duraklatıldığı yerden yada baştan başlatılması için.. yani yeni açtığım filmi açamıyorum eski filme dönüyor ister istemez..!!

2-Bir diğer problem arada cihaz donuyor Kumanda devreden çıkıyor ve bunun geri dönüşü yok mecbur fişi çekip tekrar takıyoruz buseferde cihazın açılması zaten 3-4 dk beklemek zorunda kalıyoruz...

tavsiyesi olan varmıdır?
  • kimse varmı

• quote:

Arkadaşlar henüz güncelleme yapmadım.. 2 tane çok can sıkan sorun tespit ettim çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen..

1-Cihazı tv ye bağlayıp filmi başlatıyorum daha sonra tekrar menüye dönüyorum ve başka film açıyorum , tam bu anda ekrana seçenek çıkıyor geçmiş filmin duraklatıldığı yerden yada baştan başlatılması için.. yani yeni açtığım filmi açamıyorum eski filme dönüyor ister istemez..!!

2-Bir diğer problem arada cihaz donuyor Kumanda devreden çıkıyor ve bunun geri dönüşü yok mecbur fişi çekip tekrar takıyoruz buseferde cihazın açılması zaten 3-4 dk beklemek zorunda kalıyoruz...

tavsiyesi olan varmıdır?

cihazı aldığımda 1.4.0.78 versiyonunu yükledim. yeni film açmada bir problem yaşamadım fakat donma problemi var ve çok sinir bozucu. Forumlarada baktım fakat çok fazla adı geçen bir cihaz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kfy1907

quote:

Arkadaşlar henüz güncelleme yapmadım.. 2 tane çok can sıkan sorun tespit ettim çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen..

tavsiyesi olan varmıdır?

cihazı aldığımda 1.4.0.78 versiyonunu yükledim. yeni film açmada bir problem yaşamadım fakat donma problemi var ve çok sinir bozucu. Forumlarada baktım fakat çok fazla adı geçen bir cihaz değil.

Evet donma problemine çözümde yok galiba..

• arkadaşlar eskişehirdeyim ıomega media player aldım bana telefon veya yüz yüze bilgi verebilecek arkadaş arıyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim..
  • ben varım :) haftasonu şehir dışına gitmezsem bakabiliriz.
  • Bugün Cihazı EW e gidip iade ettim şansımda yaver gitti aldılar.. bende Egreat M34A aldım.. İomegadan kurtulduğuma memnunum.. 45 GB avatar Donarak oynuyordu şimdi Egreatta hızlı arayüz güzel bir kumanda bol seçenek ve pürüzsüz Avatarıda oynattı benim için kral oldu
  • arkadaşlar iomega screenplay director son versiyonu yükledim ..şimdi MKV dosyaları acmıyor dosyaları oynatırken kötü saklayıcı yazıyor
    1-) flimleri izlerken 10 dakıka veya 15 dakıka sonra sesler türkçeden ingilizceye kendılıgın ceviriyor..tekrar kendiliginden ingilizceeden türkçeye dönüyor.
    2-)her hangi bir flim farketmiyor başladıgında belli bir zaman sonra kendılıgınden flim kapanıyor..
    arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım... MKV dosyaları neden acmıyor ?
  • arkadaşlar ben de yeni aldım bu cihazı. TV'ye bağladım Scart'tan ama bir türlü renkli görünmüyor menüler, filmler.

Bir fikri olan var mı ? Scart kablosu sağlam, başka bir cihazı bağladığımda TV renkli gösteriyor,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.