Şimdi Ara

ıon max lp pikap için iyi bir iğne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 10 yılın üstüne (belkide daha fazla) ilk defa bir forumda yazarak yardım istiyorum. Mevzum şudur sevgili dostlarım; bir kaç ay önce (nasıl böyle bir eşeklik yaptıysam) hiç araştırmadan soruşturmadan ION MAX LP pikap satın aldım. Araştırmadım çünkü acemi olduğum için iğnelerinin fark yaratabileceğini düşünemedim. Ne zaman ki plakevi sitesinden plaklar almaya başladım ve oranın yetkilisiyle görüşmeye başladım kendisi bana bu iğnelerin kötü olduğunu ama başlangıç için fena sayılmayacağını söyledi.
    Şimdi ben takıntılı olduğum konularda mükemmeliyetçi bir adamım. Kime sorduysam (pikap ve plak satış siteleri) bu pikaplara o lanet olası kırmızı başlıklı iğnelerden başkasının uymadığını söyledi. Ben pikapın kendisini çok seviyorum. Gerekirse bir iğneye pikap parası kadar parada veririm fakat sözde uyumlu olmasa bile bu kırmızı iğnelerin yerini atıyorum audio technicanın iğnelerini uyudurabilmiş abilerim ablalarım varsa veya başka bildiği bir çözüm yolu olan biri var ise yardımlarınızı minnetle bekliyorum.

• Bahsettiğin işe girişmek için belirli bir kazanç gerekir. Ama sendeki tutku olmadan bu işe kimse kalkışmaz. yani ion pikap için kim oturup ta hem para ve hem de zaman harcayıp bu tarz bir çalışma yapar ki. Sonuçta mükemmelliyetçiysen o pikapta sadece iğneye takılma bence. İğne/kartuş sadece bir bölümü. Kol yapısı, ayarlanabilir olması, devir ayarı, pre amp kalitesi vs vs gibi. Bu haliyle sat üzerinde düzgün bir iğne olan orta seviye bir plak al bence.
  • Merhabalar benim ion Max Lp iğne kolu arızalı sanırım. Plak üzerine koyduğumda durmuyor plak üzerinde kayıyor. Bu kolun tamiri veya yedek parçası bulunurmu piyasada?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.