Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante*

kardeş inş daha ilerlere gidersin

Çok teşekkür ederim kardeşim İnşallah.
  • Hayırlı olsun uzaktan takip ediyorum oyunu bırakalı baya oldu canım çekmedi değil hani
    Oyunu oynamasını bilen kendini belli ediyor sadece pk combo yetmiyor karakter ufak cocuk gibidir Exp ister item ister Saygı görmek ister profiler iyi bilir / Saygılar
  • Çok güzel.
  •  IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

Güzel gidiyorsun,nazar değmesin
  • Çok teşekkürler arkadaşlar teker teker.Clanımız sanırım seçimlere kadar ilk 10'da kalır.Şimdi sizlere önemli bir soru soruyorum ve gerçekten düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum.

Kral adayı olmalı mıyım?
  • Kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Kesinlikle

tabiki olmalısın klan sahibinde durur savaşlarda eğer seçilirsen krallığa ikinizde commander
  • Bence olmalısın. Konunu takip ediyorum çok başarılısın ve oyunda illegal programlarla kasmayan nadir insanlardan birisin. Mesajlarına baktığımızda da ne kadar efendi bir arkadaşımız olduğun belli oluyor. Bence karuslar senden daha iyi bir kral bulamazlar.

İnşallah istediğin yerlere gelirsin.
  • Kesinlikle Aday Olmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Çok teşekkürler arkadaşlar teker teker.Clanımız sanırım seçimlere kadar ilk 10'da kalır.Şimdi sizlere önemli bir soru soruyorum ve gerçekten düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum.

Kral adayı olmalı mıyım?

Olmazsan hata

• Olmalı tabiki Köyden akraba Şevket abim bea
  • Son derece Giga, ThePhenom Baal
  • kimler aday oluyor sen mi olmayacaksın
  • İsilion Basmadıysan İsi Keyi Verebilirim Buglayabilirsen Kral Adaylıgına Gelince Oyunda 1-2 Konusmuslugumuz Var Senle Bence Olmalısın Ve Kazanma İhtimalin Bana Göre %100

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 4 Haziran 2009; 19:47:13 >
  • sorduğunsa sorumu yani

her zaman her türlü destek veririm
  • Not klana isi felankor basmadıysanız isi felankor basanlar sıralamada sizden önce olur npsi az olsa bile buna dikkat edin. Erkenden isi felankor basın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: nett0x1c

Son derece Giga, ThePhenom Baal

Onunki Avedon maksatlı
  • Çok düzgün bi insansın gördüğüm kadarıyla. Oyun içindeki duruşunla da ( illegal exp kasmama olayı ) beğenimi kazandın. Kısacası senden ii kral mı bulcaz yaa
  • Furkan namı değer Maksi Human mı Orc mu ? O da adaysa hiç umutlanma bile serveri sömürmeye gelmiştir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.