Hepinize çok teşekkür ediyorum.Tek tek cevap atmasam da hepsini okuyorum ve değerlendiriyorum.2 Gündür kişisel problemlerim nedeniyle moralim sıfırın altında gidiyor bu oyundaki forumdaki ilgimin azalmasına sebep oldu.
Isılioon key için konuşmuştuk kardeşim ama bu oyunda benim en bilmediğim şey gerçekten bug'lar. Nedir bu olay nedir merak ettim.
Maksi human, Ben Karus'um.Seçilebileceğimi zannetmiyorum, çünkü rakiplerim diğer serverlardan bilinen rakipler ama benim nickim yeni karakterim yeni.Tanınsam da onlar kadar popularitem yok.
DH'de beni kral yapmaya yetmez sanırım. Aday olmak istiyorum, bakalım görelim sonuç ne olacak...
Kral şuan için olma derim bu itemlere yazık olur millet bilmez senin nasıl item yaptığını sağda solda kötü kötü konuşurlar değmez yani . Tabi senin kararın .
quote:
Orjinalden alıntı: Son Derece
Hepinize çok teşekkür ediyorum.Tek tek cevap atmasam da hepsini okuyorum ve değerlendiriyorum.2 Gündür kişisel problemlerim nedeniyle moralim sıfırın altında gidiyor bu oyundaki forumdaki ilgimin azalmasına sebep oldu.
Isılioon key için konuşmuştuk kardeşim ama bu oyunda benim en bilmediğim şey gerçekten bug'lar. Nedir bu olay nedir merak ettim.
Maksi human, Ben Karus'um.Seçilebileceğimi zannetmiyorum, çünkü rakiplerim diğer serverlardan bilinen rakipler ama benim nickim yeni karakterim yeni.Tanınsam da onlar kadar popularitem yok.
DH'de beni kral yapmaya yetmez sanırım. Aday olmak istiyorum, bakalım görelim sonuç ne olacak...
Bildiğim kadarıyla key bugu Sana trade'den keyi vericek üstüne str setle pot alacaksın dolana kadar sonra hp seti giyiceksin.. ve üstüne dolup taşıyor olacak örneğin Weight 1503.00 / 1320.00 olacak o zaman keyi vericeksin pelerin gelicek ama key gitmicek diye duymuştum denemedim doğruluğu tartışılır
Bug kullansam mı kullanmasam mı kararsızım.Aynısı 70 Skill'i açmak içinde vardı ama yapmadım.Bu pek bize çok çıkar sağlayacak bir şey gibi durmuyor bu yüzden yapmak çok büyük hile olmaz ama bilmiyorum.Bold kardeşimle konuşucam.
quote:
Orjinalden alıntı: Son Derece
Bug kullansam mı kullanmasam mı kararsızım.Aynısı 70 Skill'i açmak içinde vardı ama yapmadım.Bu pek bize çok çıkar sağlayacak bir şey gibi durmuyor bu yüzden yapmak çok büyük hile olmaz ama bilmiyorum.Bold kardeşimle konuşucam.
bug dan falan faydalanma tertemiz devam et yoluna bu oyunu oynayan kitleden bir farkın olsun...
İonia için çok erken , millet biraz öğrensin diğerlerinin iç yüzünü , ondan sonra aday olur kazanırsın.
Bence Kral Adayı Olmalısın
Ionia nın kralı değilse Dh'nin, gönülerin kralı Son Derece
quote:
Orjinalden alıntı: nett0x1c
Ionia nın kralı değilse Dh'nin, gönülerin kralı Son Derece
+1
DH'de beni kral yapmaya yetmez demiş sanırım bu arkadaş. Bu bir şeref meselesidir. Aday ol gerisine karışma..
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
DH'de beni kral yapmaya yetmez demiş sanırım bu arkadaş. Bu bir şeref meselesidir. Aday ol gerisine karışma..
Herkes 50 levele char kassın orc oy atalım
Kral olursan Oy verenler olarak Gb'lerden pay isteriz ama.
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
Kral olursan Oy verenler olarak Gb'lerden pay isteriz ama.
1 sana 99 bize
olma kazanamassın 2-3 günün boşa gider demedi deme
DH'in gücünü biliyorum ama 1000 kişi oy atıcak bunu sağlamamız mümkün değil sonuçta o yüzden dedim burayı küçümsemek gibi bi amacım yok yani aman yanlış anlaşılmasın.
Oylarınızı bana verin size kömür, beyaz eşya yardımında bulunucam.
Olamasak da bi deneyelim ya, daha önce çok yaklaştım 2 kez aday olamadım.Bu sefer olayım da en azından aday olmuştuk deriz.
Önemli olan yarışmak :Ç
Oyum sana
Sırf senin şu SS lerine özenerek Çarımı sattım geldim ioniaya karus açtım Kral da olursan deyme keyfine
oyum kesinlikle sana ama l1e bi girebilsem :S
En azından eski ko genelin seni kral yapacak gücü vardı