Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

Kral adayı olmaya karar verdim arkadaşlar.

• Son Derece,üstteki SS'a bakınca skillerin çok sektiğini farkettim
  • @nett0x1c, O an tek elimde telefon, msnden acil yazmam gereken bişey vardı bir bu gün kaçıncı sıradan komutan olacağımızı merak etmiştik 1.sıra olunca bir de onun şaşkınlığı ve SS alma telaşı ile oldu.Rastgele basıyodum tuşlara orda kafam yerimde değildi.Ondan sonra zaten warder kesildi town çektim dedim ben 5 dk kafamı toparlayıp geliyorum.
  • ben sana oyumu veririm bu arada ben oyundan ClausVonStauffenberg oyumu veririm ama dontbe gibi yapmazsan adam exp event felan yapmiyo.
  • sölemiyim sölemiyim dedim ama iice kaçırdın işin ucunu sen her yaptığın yapacağın şeyi yazacakmısın arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaancix

sölemiyim sölemiyim dedim ama iice kaçırdın işin ucunu sen her yaptığın yapacağın şeyi yazacakmısın arkadaşım

Şahsa ait bir konu olduğu için böyle davranmak zorundadır. Herhangi bir yanlışlık göremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

@nett0x1c, O an tek elimde telefon, msnden acil yazmam gereken bişey vardı bir bu gün kaçıncı sıradan komutan olacağımızı merak etmiştik 1.sıra olunca bir de onun şaşkınlığı ve SS alma telaşı ile oldu.Rastgele basıyodum tuşlara orda kafam yerimde değildi.Ondan sonra zaten warder kesildi town çektim dedim ben 5 dk kafamı toparlayıp geliyorum.

• Büyük uğraşlar sonucunda clanımızı nihayet Karus arasında ilk 5'e sokabildik.

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]
  • iyiki isi basmışız kardeşime helal olsun artık kendi clanımı degil inanırmısın seninkini takip etmeye basladım cünki cok hızlı gelişiyorsunuz secimlerde bende adayım ama m4ksi warken pek bi sansım oldugunu zannetmesemde çevrem dolasıyla belki bi şansımız olabilir tekrar tebrikler kardesim savaştada sürekli karşılasıyoruz zaten

ayrıca clan suanda accredition grade kac? ve ne kadar bagıslı np war

ßold_Mg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionfire -- 7 Haziran 2009; 8:50:37 >
  • Hayırlı Olsun.
  • quote:

sölemiyim sölemiyim dedim ama iice kaçırdın işin ucunu sen her yaptığın yapacağın şeyi yazacakmısın arkadaşım

Char tanıtımı topicinin nasıl olmasını bekliyordun?Hikaye gibi severek okuyoruz.İstersen ctrl + w yap
  • demedi deme ibrahim schwarz bu ay kral:))
  • Forumda kirlilik olmasın diye burdan sorucam beyler plati gamersfirst ESN kodu ile girersem 800 cash halen yükleniyo mu?
  • quote:

adam her yaptığı şey için ayrı konu mu açmış ?
    sanane Allah Allah
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtlh.yil

Forumda kirlilik olmasın diye burdan sorucam beyler plati gamersfirst ESN kodu ile girersem 800 cash halen yükleniyo mu?

Yüklenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtlh.yil

Forumda kirlilik olmasın diye burdan sorucam beyler plati gamersfirst ESN kodu ile girersem 800 cash halen yükleniyo mu?

cash gelir ama 1 trina gelir
  • Evet arkadaşlar, artık Karus kral adaylığım kesin.Seçimlere az kaldı. Karus olan ve adil, dürüst bir yönetim isteyen arkadaşlar oylarını esirgemez, çevresinden de oy toplayabilirse sevinirim.

Krallık nasip olursa, exp event ağırlıklı bir krallık dönemi geçirmeyi düşünüyorum.Kasadaki paranın nereye gittiği, ne olduğu da herkese forumlarda açıklanacaktır.Özellikle CZ koxperları ile krallık dönemimde yakından ilgileneceğimi de söylüyorum.Bazı günlerde belirlenene bir serverda insanların şikayetlerini ve önerilerini de dinlemek için online olmayı düşünüyorum.

Serverda kral adayı olacak karus'ları düşündüğümde herkesin şansını eşit olarak görüyorum, sadece diğer adaylar başka serverlardan geldikleri ve orda da aynı clanların lideri oldukları için daha avantajlı.

Hayırlısı olsun inşallah diyorum ve oylarınızı bekliyorum.

Bu arada ufak bir hatırlatma seçimler sanırım pazar ya da pazartesi günü başlıyor.Bu sebeple şu anda oy atmak mümkün değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Evet arkadaşlar, artık Karus kral adaylığım kesin.Seçimlere az kaldı. Karus olan ve adil, dürüst bir yönetim isteyen arkadaşlar oylarını esirgemez, çevresinden de oy toplayabilirse sevinirim.

Krallık nasip olursa, exp event ağırlıklı bir krallık dönemi geçirmeyi düşünüyorum.Kasadaki paranın nereye gittiği, ne olduğu da herkese forumlarda açıklanacaktır.Özellikle CZ koxperları ile krallık dönemimde yakından ilgileneceğimi de söylüyorum.Bazı günlerde belirlenene bir serverda insanların şikayetlerini ve önerilerini de dinlemek için online olmayı düşünüyorum.

Serverda kral adayı olacak karus'ları düşündüğümde herkesin şansını eşit olarak görüyorum, sadece diğer adaylar başka serverlardan geldikleri ve orda da aynı clanların lideri oldukları için daha avantajlı.

Hayırlısı olsun inşallah diyorum ve oylarınızı bekliyorum.

Bu arada ufak bir hatırlatma seçimler sanırım pazar ya da pazartesi günü başlıyor.Bu sebeple şu anda oy atmak mümkün değil.

hayırlısı olsun

kaç lwl oldun

• Secimler 15'inde Yani Pazartesi Baslıyor Kardesim Simdiden Basarılar Dilerim..

Ayırca SAvaşta 2 Kere Kestin Bugün Beni Görmedim Sanma

• Clanımızın başkanı olarak inşallah sizi görürüz kral olarak. Şimdiden başarılar diliyorum.

WaRRaNTY
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.