Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Son Derece

quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Yakışır. Daha iyilerinde layıksınız

Saol WaRRanTy'm. Bu siz'li konuşmak nerden çıktı?

Forum gibi benzeri yerlerde böyle konuşurum. Beni rahatsız etmiyor. Sizide rahatsız etmemeli

Açmak gerekirse, terbiye meselesi diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 12 Haziran 2009; 23:27:18 >

• [Deleted by Admins]
  • hocam bende 2 lvl sonra 70 skilini açıcam tam olarak neler gerekiyor variorda?Başka arkadaşlarda yazabilirler?..
  • Kardeş aman yanlış anlama hani kıskanmak filan gibi anlaşılmasın.
    Hani dışarda hayat var ya şu forumda gördügüm en aklıbaşında terbiyeli insanlardan birisi sensin.
    Charın güzel bişeyleri becermişşin bi yerlere gelmişşin oyunda forumda da kimseye bi artisliğin yok.
    Ama ne biliyim gerçenten üzüldüğüm için söylüyorum hani çıksan dolaşşan gezsen vallahi böyle olmaz yani.
    Hayat bu değil ki eminim daha önce çok diyen olmuştur ya da okumuşşundur filan da işte bi umut benimkisi.
    Boş konuşuyorum farkındayım gerçekten mutlusun biliyorum ama bi oyun seni mutlu etmemeli bence.
    Ko bölümüne gelip söylencek laflar bunlar değil bunu da biliyorum da bölüme arada bi ugrarım hiç bişey yazmam ama dayanadım vallahi sana.Umarım hayatında da bu kadar başarılı olursun ne diyim benim bu saçmalıklarım bi işe yaramıcak ama neyse ne yapalım(:
    Başarılar üstad.
    Şu charı satıp ya da bi şekilde şu oyundan kurtulursan gerçekten sevinirim.Bu forumda ko oynayan insan çok ama gerçekten senin gibi oynayan insan az yani önümüz yaz şu oyundan çok daha eğlenceli şeyler yapabilirsin.
    Neyse tekrar başarılar sana.

• quote:

Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade

Helal olsun vallaha dostum diyecek söz yok inşallah daha iyi yerlere gelirsin

Clan ismi bu arada tanıdık geldi

Teşekkür ettim kardeşim.

quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Forum gibi benzeri yerlerde böyle konuşurum. Beni rahatsız etmiyor. Sizide rahatsız etmemeli

Açmak gerekirse, terbiye meselesi diyebiliriz.

Nasıl istersen öyle olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: HiddenDeath

Gökhan abi Allah krallık yolunda kolaylık sağlasın sana.Göründüğün kadarıyla da temiz kalpli bir abimize benziyorsun.Ne diyelim Allah yolunu açık etsin.Başarılar.Eymen.

Çok teşekkür ederim kardeşim sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: mrhusnu

hocam bende 2 lvl sonra 70 skilini açıcam tam olarak neler gerekiyor variorda?Başka arkadaşlarda yazabilirler?..

5 bakirra 5 shaula 1 lupus 1 lobo 2 jewel 7m para...Çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 13 Haziran 2009; 3:59:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fabulous-

Kardeş aman yanlış anlama hani kıskanmak filan gibi anlaşılmasın.
    Hani dışarda hayat var ya şu forumda gördügüm en aklıbaşında terbiyeli insanlardan birisi sensin.
    Charın güzel bişeyleri becermişşin bi yerlere gelmişşin oyunda forumda da kimseye bi artisliğin yok.
    Ama ne biliyim gerçenten üzüldüğüm için söylüyorum hani çıksan dolaşşan gezsen vallahi böyle olmaz yani.
    Hayat bu değil ki eminim daha önce çok diyen olmuştur ya da okumuşşundur filan da işte bi umut benimkisi.
    Boş konuşuyorum farkındayım gerçekten mutlusun biliyorum ama bi oyun seni mutlu etmemeli bence.
    Ko bölümüne gelip söylencek laflar bunlar değil bunu da biliyorum da bölüme arada bi ugrarım hiç bişey yazmam ama dayanadım vallahi sana.Umarım hayatında da bu kadar başarılı olursun ne diyim benim bu saçmalıklarım bi işe yaramıcak ama neyse ne yapalım(:
    Başarılar üstad.
    Şu charı satıp ya da bi şekilde şu oyundan kurtulursan gerçekten sevinirim.Bu forumda ko oynayan insan çok ama gerçekten senin gibi oynayan insan az yani önümüz yaz şu oyundan çok daha eğlenceli şeyler yapabilirsin.
    Neyse tekrar başarılar sana.

Hocam sağolasın, hem iltifatların hem endişelerin için.Seni anlıyorum ama biz bu charı 3 kişi yürütüyoruz.Ben de kuzenim de kardeşim dediğim Gökhan'da kendi hayatlarımızı yaşıyoruz ve oyunu arda kalan zamanlarda oynuyoruz.

İşimiz olduğunda kız arkadaşımızla buluşmamız gerektiğinde diğerine paslıyoruz charı.Ama mesela uykuyu hiç sevmeyen ben şu saatte bu oyun olmasa kafayı yerdim.Benim için eğlenceli bir olay.Eğer dediğin gibi 24 Saat bu oyunu oynuyor olsaydım çok haklıydın.Ama dönüşümlü oynayınca olay o kadar da zor olmuyor.

Hepimiz yaşam ihtiyaçlarımızı bir şekilde karşılıyoruz yani.Pazar günü biri arkadaşlarıyla pikniğe gidiyor öteki akşam maça, herkes bir şeyler yapıyor ama aramızdaki olay saatleri doğru ayarlamamız.

• WAY BE...
  • Başarlar devam et takip edelim o zaman (:
  • Hocam aday olma vakti geldi. Millet aday oluyor siz yoksunuz hala
  • öylesine mi oynuyosun, yoksa dupe koxp buglar falan azaldı veya bitti mi ?
    ben askere gelmeden önce devrim çapında değişiklikler yapıcaz hile bitecek falan diyorlardı da daha sonra ne oldu ne bitti takip edemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

öylesine mi oynuyosun, yoksa dupe koxp buglar falan azaldı veya bitti mi ?
    ben askere gelmeden önce devrim çapında değişiklikler yapıcaz hile bitecek falan diyorlardı da daha sonra ne oldu ne bitti takip edemedim

ben 2 yıl bekledim dahada kötüleşti :D
    artık bünyem o kadar sinir krizini kaldırmıyor
    schwarz ı takip ederek ve arada bir pwp server a girererek kendimi tatmin ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

quote:

schwarz ı takip ederek ve arada bir pwp server a girererek kendimi tatmin ediyorum.

schwarz'ı takip etme konusunda tıpa tıp aynıyız ama schwarz'a ve onun gibi dürüst oynuyanlara saygım sonsuz keşke doğru düzgün bi oyun olsa da biz de aynı aşk ve şevkle oynasak diycem ama ne zaman bu şekilde yola çıksam sonuç hep hayal kırıklığı oluyor. Neyse iona'da oynuyan herkese başarılar diliyorum. Vs ve pvp videolarınızı bekleriz arkadaşlar.

• Dostlarım çok yoğunum cevaplayamıyorum sadece bir SS koyucam akşama doğru gelicem.

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Dostlarım çok yoğunum cevaplayamıyorum sadece bir SS koyucam akşama doğru gelicem.

oOoOoOo süper inş. kazanırsın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

quote:

schwarz'ı takip etme konusunda tıpa tıp aynıyız ama schwarz'a ve onun gibi dürüst oynuyanlara saygım sonsuz keşke doğru düzgün bi oyun olsa da biz de aynı aşk ve şevkle oynasak diycem ama ne zaman bu şekilde yola çıksam sonuç hep hayal kırıklığı oluyor. Neyse iona'da oynuyan herkese başarılar diliyorum. Vs ve pvp videolarınızı bekleriz arkadaşlar.

+1

• Sonuç belli mi?
  • Çok teşekkürler yorumlar için.Kral olamayacağımı düşünmüştüm ama baya PM alıyorum oyumuz sana diye.Ne olacağını kestiremiyorum hakkaten.Sonuçlar belli değil henüz.Bende merak içindeyim.

Seçimlere +7 Deep ile girmek pek hoşuma gitmedi, o yüzden Deep Scar'ımı upgrade ederek +8 yaptım bugun.Bir de beyaz pelerin aldık clan için. SS koyuyorum ve inşallah gerçek beyaz pelerinle geri dönerim diyorum.

• harbi aciyorum

geceni gunduzune katmadan kasiyorsun su oyunu

millet ise 1 saatte 83 char kasiyor
    1 saatte dunyanin itemini yapiyor

biz gidip offical foruma konu aciyoruz bisiler yapacakmisiniz diye

gidip konumuzu siliyorlar

harbi yazik

elbet sende anlican ama is isten gecmis olacak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

harbi aciyorum

geceni gunduzune katmadan kasiyorsun su oyunu

millet ise 1 saatte 83 char kasiyor
    1 saatte dunyanin itemini yapiyor

biz gidip offical foruma konu aciyoruz bisiler yapacakmisiniz diye

gidip konumuzu siliyorlar

harbi yazik

elbet sende anlican ama is isten gecmis olacak

Kimsenin hayatına karışma hakkın yok senin. İsteyen istediği oyunu oynar bu konuda kişileri yargılama hakkına sahipte değilsin. O çar ile 3 kişi oynuyor bildiğim kadarıyla. Tek kişi oynasa kafayı yer herhalde dediğin gibi. Zaten tek kişi olsa senin dediklerine katılırım sadece kişileri yargılamak dışında.

NOT : Sayfa başı da hep bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 15 Haziran 2009; 14:18:18 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.