Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sorun olmazsa niçin ayrıldığını öğrenebilir miyim?

Yakın zamanda 80 olman dileğiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

Hocam sorun olmazsa niçin ayrıldığını öğrenebilir miyim?

Yakın zamanda 80 olman dileğiyle

• Kötü bi sebebtenmi ayrıldın ?
  • Valla helal olsun.Bi gram illegal yollardan exp kasmadan, kendin emeğinle item dizmen mükemmel birşey.
    Yeni lwl up lar bekliyoruz
  • Hell Blade açmak için mecburen GB almam gerekicek...:/ Oyun içinden açmam mümkün değil.Zaten 5 Shaula 5 Bakirra istemelerinin nedeni de bana göre sadece ve sadece GB almaya yönlendirmek.

Clandan pek iyi ayrıldım diyemem.Şu anda arkamdan clanı soydu gitti hırsız gibi şeyler bile söylenmiş.Oysa ki sadece clandan 1 PE almıştım onu da kendileri vermişti.Kirletmeye çalışmaktan başka bişey değil.Yöneticilik yap clanı üstte tut sonra arkandan böyle konuşulsun.Şu an zaten Catas'ta 15 kişi kaldı ben çıktıktan sonra...

Olayı şöyle özetleyebilirim geçen hafta bi clan buluşması oldu ve gidenler arasında bi gruplaşma sezdim daha sonra bowlda bu cafe grubu ROC düşürdüler ve o anki lider olan bana ve asist olan JumJumGiveMeSome'a kime verileceği sorulmadı cafedeki arkadaşlardan birine verildi.Şunu söyleyebilirim ben o ROC'u zaten alamazdım sıra bende değildi olayım ROC değil.Neyse daha sonra bizde bize sormuyosanız yönetimi bırakırız dedik ve üye olarak devam ettik ama gruplaşma arttı en son alınan bir ally'e ben karşı çıktım jumjum beni destekledi karşılıklı istenmeyen şeyler oldu bana atılan laflar oldu filan bunuda unuttuk amaç Catas dedik fakat CaSKet yani forumda _MOD_ arkadaşım clan chatten konuşurken bir anda clandan atıldı, 1 roc lafı yapanlar gibi laflar edildi onun ardından JumJum casket'in tekrar clana alınmasını istedi benim liderliği bıraktığım Ajdukiewicz konuyu geçiştirmeye çalıştı biz de onun arkasından clandan ayrıldık ve benden sonra 10 15 kişi daha clandan ayrıldı.

Ben konuşmaya devam etmek istemiştim ama arkamızdan alakası olmadığı şekilde clanı soyup gittiler gibi ithamlarda bulunulmuş, dün tekrar bunu konuşmak için msn'e girdim fakat sen rahat ol tarzı artistçe şeyler duyunca katlanamadım ben de dün yüzlerine karşı hepsini msn'den sileceğimi ve oyunda tek kelime dahi konuşmayacağımı söyledim ve tüm ilişkimi kestim.

Lvl hakkında bilgi vermiyorum.

İnşallah çok yakında Hell Blade ile PK Videosu var..

COMING SOON.

• quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Hell Blade açmak için mecburen GB almam gerekicek...:/ Oyun içinden açmam mümkün değil.Zaten 5 Shaula 5 Bakirra istemelerinin nedeni de bana göre sadece ve sadece GB almaya yönlendirmek.

Clandan pek iyi ayrıldım diyemem.Şu anda arkamdan clanı soydu gitti hırsız gibi şeyler bile söylenmiş.Oysa ki sadece clandan 1 PE almıştım onu da kendileri vermişti.Kirletmeye çalışmaktan başka bişey değil.Yöneticilik yap clanı üstte tut sonra arkandan böyle konuşulsun.Şu an zaten Catas'ta 15 kişi kaldı ben çıktıktan sonra...

Olayı şöyle özetleyebilirim geçen hafta bi clan buluşması oldu ve gidenler arasında bi gruplaşma sezdim daha sonra bowlda bu cafe grubu ROC düşürdüler ve o anki lider olan bana ve asist olan JumJumGiveMeSome'a kime verileceği sorulmadı cafedeki arkadaşlardan birine verildi.Şunu söyleyebilirim ben o ROC'u zaten alamazdım sıra bende değildi olayım ROC değil.Neyse daha sonra bizde bize sormuyosanız yönetimi bırakırız dedik ve üye olarak devam ettik ama gruplaşma arttı en son alınan bir ally'e ben karşı çıktım jumjum beni destekledi karşılıklı istenmeyen şeyler oldu bana atılan laflar oldu filan bunuda unuttuk amaç Catas dedik fakat CaSKet yani forumda _MOD_ arkadaşım clan chatten konuşurken bir anda clandan atıldı, 1 roc lafı yapanlar gibi laflar edildi onun ardından JumJum casket'in tekrar clana alınmasını istedi benim liderliği bıraktığım Ajdukiewicz konuyu geçiştirmeye çalıştı biz de onun arkasından clandan ayrıldık ve benden sonra 10 15 kişi daha clandan ayrıldı.

Ben konuşmaya devam etmek istemiştim ama arkamızdan alakası olmadığı şekilde clanı soyup gittiler gibi ithamlarda bulunulmuş, dün tekrar bunu konuşmak için msn'e girdim fakat sen rahat ol tarzı artistçe şeyler duyunca katlanamadım ben de dün yüzlerine karşı hepsini msn'den sileceğimi ve oyunda tek kelime dahi konuşmayacağımı söyledim ve tüm ilişkimi kestim.

Lvl hakkında bilgi vermiyorum.

İnşallah çok yakında Hell Blade ile PK Videosu var..

COMING SOON.

Cogu Clan Baskanı BoyLe Kendini BiLmez KişiLikLer.Kendinden SagLam Birini GordukLerinde YediremezLer. cLandan Atmak İçin Kavga CıkarırLar Yada Bahane UydururLar.

Nese Nice LwL'Lere Pk Videonu BekLioruz.

• Sen hırsız birisi olsan illegal yollardan exp kasardın

Senin ne kadar iyi yürekli olduğunu buradakiler biliyor.Takma onları tam gaz yola devam
  • Bana göre oyundan arkadaş olunmaz anca akraba okul arkadaşı cafede falan kurulursa işler düzgün gider

hatta hatırlıyom k.e zamanı ozamanlar noobdum 10 muydu neydi yaşım Cafe clan vardı nese cafeye gittim bi baktım adamlar birbirine küfür ediyor sebebi ne ? Charın sahibi şifresini değiştirmiş charın çünkü savaş varmış Charın sahibide ortağı savaşın ortasında girmesin diye şifresini değiştirmiş Nese bu ortağı oyundan pm atıyor charın sahibi diyor bunun bunun için Charın ortağı şak küfürlee başlıyor yok sen benım haberım olmadan nasıl değiştirirsin ana bacı o an ben bile korktum Charın sahini chardaki itemleri teker teket yakmaya başlamıştı cafenın sahibide durdurmaya çalışıyordu nese charın ortağı cafeye geldi bi kavga gürültü ortam nasıl gerilmiş ve sadece 10 dk sonra clan bozuldu
    Bunu neden anlattım bilmiyom ama anlatısım geldi.Bi olay daha anlatam xD

Nese bi gün pw servera girdim 1 ay takılmışımdır pwde nese clan filan kurdum dragonu aldım kral oldum sonra şak şak şak clandan çıkılmaya başlandı dedim noluyor ? Adamlar yan clan kurmuşlar Gelmiş benım clanımda np kasıyor sonra kendi clanını kuruyor Nese krallıktan bunlara bi küfrettım sonra bıraktım pwyi zatyen bıraktıktan 1 hafta sonra kapanmış

Burda ne anlatmaya çalıştımı bende anlamadım Çok saçma bi yorum oldu nese demek istediğim gene paçayı iyi kurtardın ya i.n rof falan düşse o clanda kalan olmazmış demek Nese g.o go 80

• Başarılar dilerim arkadaşım yakında PK vidyonu da görmek isteriz
  • Karusların başı bÜYÜK dertde yamtar die bi hırsız var onu seçiyorlar yine humanlarda m4ksi genelllikle ex event yapar.

H.olsun bu arada char göremioz cz de
  • Gökhan olaylar hakkında gerçekten üzüldüm. Senin gibi birisine yapılmamalıydı bu. Ne derseniz deyin haklısınız. 4-5 gündür premium yok oyuna giremiyordum. Eğer çar halen clandaysa ben çıkmaya hazırım.

79 Hayırlı olsun. Kısa sürede 80 olursun inşallah.
  • Hocam Yerinde Olsam OnLarı KaiLe BiLe Almam Çok Gördüm Oyunda BoyLelerini.
    Sırf Senı Milletten Soğutmak İçin Stres Yapman İçin Uğraşmıslar Kafana Takma Sayfa1 den Sayfa 10'a Kadar
    Herşey Ortadadır.

YoLun Açık oLsun Sabırsızlıkla HeLL Blade'Li Bir Videonu BekLiyorum
  • Öncelikle konuya cevap yazan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.Şu an 2 saatlik uykuyla duruyorum ve bi dahaki girişimde herkese tek tek cevap yazıcam.Şu anda sadece mutluluğumu paylaşmak istiyorum.

Yaklaşık 2 aylık bir çile ve eve kapanma modundan sonra bugün nihayet %1oo Legal olarak 80 LVL'e ulaştık.

Size sadece dün gece çektiğim eziyeti anlatsam heralde neler çektiğimizi anlamanız açısından faydalı olabilir. 2 gün önce sabah 3 saatlik uykudan uyanıp Booro party'e girdim.Aynı party yaklaşık 20 - 21 saat exp kasarak saat 3'de uyuduk.Ben chara oyundan tanıdığım bir arkadaşımı soktum.2 Saat o exp kastı ve 5:30 da beni uyandırdı.5:30 da girdim 6'da booro dağıldı tekrar yattım.7:50'de kalk kuruyoruz diye aradılar kalktım, 8:15 de tekrar uyudum tamamlayamadık.9 da tekrar uyandım, charı Gökhan'a bıraktım biraz kastıktan sonra, 11:30 da gökhan beni uyandırdı ve şu saate kadar exp kastım.

Bir kaç SS paylaşıp doğruca salondaki televizyonun karşısındaki koltuğa yastığımla beraber koşuyorum.

TS'ler şirketten.
     IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

Sonunda Legal80!

Critic'in intikamı!!!!!

Ve 80'in TADI.

• hayırlı olsun go 83
  • abuuu bide bunun 83 ü var dimi

hayırlı olsun
  • hayrlı olsun kardes .. nıce lvl uplara .. :D:D
    nıce legal ıtemlere :))
  • 80 olmuşun hayırlı olsun geriye ne kaldı 80 skill i sonra

83 sonra 83 skilli

sonra item sonra np vs.vs ihtiyaç hiç bitmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 4 Temmuz 2009; 20:50:20 >
  • Mutluluğun Simgesi Bu Olsa Gerek Helal Olsun Hocam.!
  • Hayırlı olsun,sevindim
  • Herkes senin gibi olsa oyunun bişiyi çıkmazdı
    Pkda zevklidir hani şimdi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.